i20ye özenilmiş gibi ???
Printable View
i20ye özenilmiş gibi ???
Özellik olarak gözükenler bu şekilde;
Motor gamında ise güçler, 1.6 CDTI dizel motorda 95 beygirden, 1.0 ECOTEC üç silindirli motorda 105 beygirden başlayacak. Ve yeni 1.4 ECOTEC dört silindirli tamamı alüminyumdan imal edilmiş motor ise 145 beygir güç ve 250 Nm tork üretecek.
Yeni Astra artık yolları tamamı led olan farlarıyla aydınlatacak. Bu farlara IntelliLux LED matrix headlights adını veren Opel, bu farların objeleri 80 km hız ile giderken 30-40 metreden sürücünün farketmesine olanak sağlayacağını ve xenon farlarla halojen farlardan daha çabuk olacağını belirtti.
Yeni Astra’nın kabininde ise Opel, tamamiyle yeni görünen en son nesil IntelliLink bilgi sistemini, Android Auto ve CarPlay ile uyumlu hale getirmiş. 8 inch’lik bir ekrana ve 4G LTE ile Wi-Fi hotspot’a sahip olan bu sistem Opel’in OnStar adını verdiği kişisel bağlantı ve servis asistanıyla birlikte çalışacak.
Bir çok yeni nesil otomobil gibi Opel Astra da artık güvenlik sistemlerinin en son teknoloji olanlarıyla donatıldı. Bunların içerisinde şerit takip asistanı, şerit değiştirme ikazı, kör nokta uyarı sistemi ve geri görüş kamerası yer alıyor.
Sürücülere daha iyi bir konfor sunabilmesi için elden geçirilen koltuklar 18 farklı yöne hareket edebilirken ısıtma ve masaj fonksiyonu Opel hayranlarını şimdiden rahatlatmış durumda. Arka koltuktakileri de unutmayan Opel, opsiyonel olarak arka koltuklarda da ısıtma opsiyonunu sunacak.
otopark.com dan alıntıdır
astranın stopları corsaya taktıktan sonra bunun stoplarını değiştirmeleri mantıklı oldu :D
Önden bakıldığında oldukça güzel gözüküyor bence. Beğendim
Bence ikizler :D
Volvo V40
http://i.hizliresim.com/j5q7OG.jpg
Opel Astra
http://i.hizliresim.com/qYAXk3.jpg
İnanılmaz beğendim valla içi çok hoş olmuş önüde çok güzel olmuş arkasını yeni 1.16 çok benzettim :D farklı bi bakış açısından mı bakıyorum acaba leona pek benzetemedim ama bence bu sınıfın en güzel ilk 3 arabasi belli oldu Astra,Leon,Golf
İlk bilgilere göre artık 1.3 CDTİ olmayacak
Motor gamı 1.6 CDTİ 95 BG den başlayacak. üstelik 120-200 kg arası hafifletme.
:icon_tup:
hafiflemiş haliyle 136lık astranın alınabilitesi çok artar.
Yapılan en önemli yenilik hafifleştirme olmuş bana göre (200kg). J kasa, motor seçenekleri için çok ağır kalıyordu. Çizgileri de gayet güzel gözüküyor.
satar satar hemde iyi satar,
sedanı napacaklar bakalım, çok bekleteceklermi yine
Volvodan değilde heicodan calmıslar :D normalda o cıkıntı okadar abartı sekilde değil
volvonun kendi sitesindeki resmi
http://assets.volvocars.com/~/media/...thr.jpg?w=1024
Tespit ibretlik ama araç çok iyi olmuş. Artık arabaları bişeylere benzetmeleri bırakmamız lazım. Sonuç olarak araba bu yani ve segmenti belli, çizgisinin dışına çıkamaz ne yapsın adamlar :D Bişeylere benzeyecek arabalar yapacak bişey yok
iç mekan ve arka güzel sadece
iç mekan hyundailere benzemiş pek kaliteli durmuyor açıkçası,
sıralama değişmez golf 1 astra 2 her zamanki gibi...
Ayrıca opel araba çirkinleştirme kampanyası başlattı herhalde, 2 nesildir bayıldığım astranın dizaynının içine ettiler en sonunda. Aynı şeyi corsaya da yapmışlar arabanın içine etmişler tek kelimeyle.
300+hp OPC yakışır şimdi buna.
İ20'nin arka dizaynı ve ön ızgara hariç bence fena değil. Ama çabuk eskir bunun yüzü, yeni çıkan araçlar çok şık bu aralar.
çok çok beğendim açıkcası
Açıkçası ön duruşu ve içi çok güzel ama yan profil:icon13: