HB arabanın en güzeli dahi gözüme çirkin geldiğinden, hiç beğenemedim.
Sedanı nasıl acaba?
Printable View
HB arabanın en güzeli dahi gözüme çirkin geldiğinden, hiç beğenemedim.
Sedanı nasıl acaba?
Kisisel gorusum Opel hep uvey evlat alman gibi yargilandi ... Eksileri yokmu tabiki var ama hak ettigi degeri hic bulamadi . Ozellikle Doch motorlu GSI lar zamanina gore basarili araclardi ama hep uvey evlat gozuyle bakildi . Cakma Alman sifati takildi ( eco tech motora gecmeleri bu sifati takanlarin ekmegine yag surdu ) .
Gorunus olarak guzel ama umarim ecotech GSI larin verdigi eb ufak gazlama ile cikan sensor sorunlari artik olmaz bi ilerlee yapip bi yere gelsinler
Yeni astra gerçekten bir çok açıdan büyük değişimler yaşadı ve mükemmel bir hal aldı. Araç artık çok farklı bir araç, gerçekten ben çok çok çok ama çok beğendim. Hic bir astraya bu denli bakıp bakıp çok güzel olmuş dediğim olmamıştı. Ona buna benzemeye gerek yok bence kendi şahsına muasır bir araba haline gelmiş. Umarim opc versiyonu gene tam bir hayvan olur da bu agresif görüntüyü onurlandırır.
KDediğiniz gibi bir algı var evet fakirin umudu çakma alman lakabı takan çok var ama asıl sorun opel türkiye
Şuan kullandığımız astra ailedeki 4.opel Vectra b Corsa c Astra h-j. Hepsinde servislerin ilgisiz ve bilgisiz olması soğuttu bizi markadan, hatta yaşadığım bir olay 1.6 cdti astra ilk bakıma gittim servis elemanı sizin aracınız sistemde 1.4turbo gözüküyor dedi yok dedim 1.6dizel aldığım cevap da "opelin 1.6 dizeli yokki"
Opel güzel arabalar yapıyor ama satış sonrası yüzüne gerektiği gibi değer bulamıyor bence
J kasayı K diye çaktılar millete :D
Şimdi daha hoş olmuş..
yeni halini gormemistim astranin, cok begendim..
gayet güzel olmuş..
MaaşAllah çok güzel ama ben daha güzelini beklediğimden (hani o ilk çizimler vardı ya) biraz hayal kırıklığı yaşadım yoksa arabaya lafım yok...
j kasanın arkası daha güzeldi bence . bu da kötü olmamış albenisi var .
Kafadan güzel de arkadan pek beğenmedim açıkcası.