Araç cok iyi olmuş özellikle de 200 kg hafifletme olursa. Çizgileri bence gayet hoş basık astra kaynar simdi heryer.
Printable View
Araç cok iyi olmuş özellikle de 200 kg hafifletme olursa. Çizgileri bence gayet hoş basık astra kaynar simdi heryer.
arkasi BMW 1.18 e benzemis
Ben de cok begendim, J kasa GTC kullandım 2 sene, bakalım bunun GTC si nasıl olacak?
Ben gayet beğendim, dinamik ve spor tasarımı, estetikle buluşturmayı başarmışlar.
J'den çok daha güzel olmuş, kasa 150kg civarı hafiflemiş bu sefer, yeni 1.6cdti motorlarla iş yapar bence.
1.6 CDTI + 140 Hp veya üstü olsaydı chip vs atar basar on numara makine vallahi,Opel yapıyor abi..
Bence de çok çok başarılı
Zaten 1.6 cdti 136 hp harika bir motor ben 110 hp liğini uzun uzadıya kullandım bayıldım
Güzel bi fiyatlandırmayla sınıfına haraket katar
Bu sınıfta 308 muazzam bir motor-şanzıman ikilisiyle Golf e sağlam rakip çıktı bu astra da bi hayli sallar.
j gibi çakma beygirleri olmasında içinde
Arkası Guiletta andırdı ilk görüşte. Aslında ayrı ayrı bakılınca oldukca guzel olmus içi de bayagı hoş
tek sevmediğim noktası arka kelebek cam ve etrafındaki kesim kaplamalar vs
kötü araba değil ama sanki kopya çekilmiş her yeri bir yerden alınma gibi geldi bana biraz ondan biraz ondan :D
Valla ben ilk gördüm beğendim gayet, içi dışı retro benzeri C sütunu tasarımıyla falan gayet güzel göründü bana :)
On numara yapmışlar. Sınıfına göre çok sportif olmuş. Bu böyleyse gtc versiyonu can yakar herhalde.
İlk defa astrayı çok beğendim,içi dışı makinesi şasesi herşeyiyle harika olmuş.bu sınıfta araç bakarken astraya bakmıyoduk bile şimdi düşündürür bi araç yapmışlar
Opel corsa e ve astra k da çuvallayacak bence. Şahsen ni oran vaa ni orantı hele ki corsada. İçi harika olmuş bayıldım ama fiat'ın zamanında evoya geçtiğinde yaptığım yorumu yapıyorum. İçini bir önceki kasaya yapacaktı çok hafif bir makyajla satacaktı.
Ben beğenmedim ama tamamen zevk meselesi.
beğenmeyen bir ben miyim :D
Astra J'lerin tipini çok severim. Bu kasada fena değil ama göz alışması lazım sanki
Dizel otomatik seçeneği iyi olmuş
Arkada Leon tadı,ön ve ön yan kısımdan Mercedes,Clio esintileri;ön direk Citroen havası..
her markadan birşeyler buldum valla.
Bu öne sedan güzel durur sedan kasa. Bence gayet başarılı olmuş bir önceki kasaya göre, beğendim.
acaip iyi olmuş bence