Allah rahmet eylesin :(
Printable View
Allah rahmet eylesin :(
Hepimizin başı sağolsun.Allahtan Rahmet Yakınlarına Baş Sağlığı Diliyorum.
canım kardeşim, yiğit Barışım; kaderin bu kötü oyunu seni aramızdan söküp aldı ama sen kalbimizde yaşamaya devam edeceksin. ruhun şad olsun mekanın cennet Mevlam gani gani rahmet eylesin. hepimizin başı sağ olsun...
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.
allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun...
Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin, ailesine ve arkadaşlarına sabır diliyorum. kendisini tanımamama rağmen yarın cenezesine gidecem. tekrar başınız sağolsun.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :(
inşallah yarın bizde orda olacağız...Allah yakınlarına ailesine sabır versin mekanı cennet olsun.. :( :(
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
allah rahmet eylesin
http://www.techturkey.com/forum/show...ad%FDge&page=6
daha bikaç gün evvel forumumuzda yazıyormuş tanımadıgım halde gerçekten çok üzüldüm
allah rahmet eğlesin gerçekten çok efendi çok mütevazi bi insandı inanmak çok zor
Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun... Allah gerıde kalanlarada sabırlar versın :( :(
mekanı cennet olsun allah ailesine sabır versin :(
dun gece olay yerındeydık....gercekten hepımız sok olduk cok ıı nıyetlı bır ınsandı...mekanı cennet olsun...allah gerıde kalanlara sabır versın....
yeni ogrendim bogazım dugumlendi, mideme agrılar giriyor cok uzuldum .
allah mekanını cennet etsin insallah, allah rahmet eylesin.
http://i33.tinypic.com/10yi2q9.jpg
Dunya Tatlısı kardesim, Barış'ım;
Su dunyada, arkadasından kotu soz soylenmeyecegıme emın oldugum nadır ınsanlardandın. Herseyi konusur, tartısır, anlasırdık. Arada cıkardık tepeye içmelere 2 bira ile dert atardık... Babacanlıgınla, sadeligin ve mutevaziliginle dunyalar iyisi bir insandin. Her yolda karsılasmamızda cekıp arabaları kenara yarım saat muhabbetler ederdik...
Allah senin mekanını cennet etsin hep ona dua ediyorum varya bütün gunahlarını affetsin. Guzel annecigine, babacıgına sabır ihsan eylesin.
Allah sana rahmet eylesin kabir azabı cektirtmesin.