Off Allah rahmet eylesin yaa... :(
Printable View
Off Allah rahmet eylesin yaa... :(
çok üzüldüm....ölüm çok acı kim olursa olsun...ama böyle yanıbaşımızdakiler yitip gidince parişan oluyoruz.....allah rahmet eylesin...ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin.....hepimiz için çok acı bir kayıp...........
Başınız saolsun Allah rağmet eylesin çok üzüldüm Allah yakınlarına sabır versin :(
Allah rahmet eylesin . yakınlarına sabır versin..
cc allah rahmet eylesin.geride kalanlara sabır versin. mekanı cennet olsun:(
çok karşılaşırdık orda burda,opetten benzin alırken vs...selamlaşırdık az muhabbet ederdik...inanılır gibi değil ya...
yarın gelmeye çalışacağım...
hepimizin başı sağolsun allah rahmet eylesin
ALLah rahmet eyLesin , mekanı cennet oLsun
allah rahmet eylesin ... toprağı bol mekanı cennet olsun ... beklenmedik ölümler insanı daha derinden yaralıyor... allah ailesine sevenlerine sabır versin..
Çok üzücü bir olay , Allah'tan yakınlarına sabır , kendisine rahmet diliyorum..Tanımasam da kendisini Başımız sağolsun...
allah rahmet eylesin
Allah(c.c.) rahmet eylesın mekanı...Cennet olsun...
Allah rahmet eylesin :(
Başımız saolsun.. Allah günahlarını affetsin.. :( Toprağı bol olsun...
çok üzücü gencecik insan...
allah rahmet eylesin başınız saolsun :(:(
Allah tahmet eylesin.rabbim mekanını cennet etsin.ailesine allah sabır versin.ARKADAŞLAR LÜTFEN HERKEZ DİKKATLİ OLSUN.
aynı sekilde dümdüz bir yolda cok sevdigimiz yapmaz dedigiz,beklemedigimiz abimi arkadasımızı kaybettik tüm bursa yıkıldı.barıs arkadasımıza allah gani gani rahmet versin yattıgı yerde dinlendirsin cok üzüldüm allah yakınlarına sabır versin lütfen kemerimizi takalım giden geri gelmiyor
üzücü bi olay sinirlerim bozuldu sabah sabah allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun... :(