aynen katılıorum alper sana.. kemer bende takmazdım son 1 senedir takıyorum. Evet lütfen herkes kemerlerini taksın bidaha aynı üzüntüleri yaşamayalım
Printable View
Allah rahmet eylesin. Ne kadar acı bir şey bu kadar genç yaşta ölmek, sevdiklerini üzmek. Allah ailesine, yakınlarına sabır versin.
Beyler www.barisunal.org aktif.
Ziyaretçi defteri de aktif. Bariş hakkında yazı yazmak isteyenler girip yazabilir.
Ayrıca fotograf albumu de açtık, elinde barış resmi olanlar lütfen bana yollasınlar.
gurcell et g mail nokta com
ben de 2 gündür başladım kemer takmaya. şimdilik çok zoruma gidiyor ama zamanla alışırım sanırım...
Allah yakınlarına sabır versin...
allah rahmet eylesin..çok üzücü
zıyaretcı defterıne yazdım.allah rahmet eylesın:(
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Cok uzucu, Allah rahmet eylesin..:(
Allah mekanını cennet etsin.
Allah mekanını cennet etsin... Ailesine ve sevenlerine sabır versin...
Ziyaret defteri kısmı cok iyi düsünülmüs, fotograf olayına da agırlık verirseniz iyi olur.
Offff.... Türkiye dışında olduğumdan daha yeni öğrendim bu acı olayı. Arkadaşımıza Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin....
Arkadaşlar lütfen emniyet kemerimizi takmadan hiç bir yere gitmeyelim. Ben ehliyetimi aldığımdan beri takarım ve takmadığımda bir eksiklik hissediyorum. Takmayan arkadaşlar eminim ki taktıktan sonra kısa sürede alışacaklardır. Bu işin şakası yok, hatta arka koltukta bile takmak şart!! Barış kardeşimizin vefatı belki de insanların kemer takması için bir vesile olacak, belki ilerideki istenmeyen olayların önüne geçecek.
Tekrardan Allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin,mekanın cennet olsun.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.. :(
başımız saolsun.....:(
Başımız sağolsun son görevimizi yaptık tanımıyordum ama anladım orada ne kadar sevildiğini...
üzgünüm 2 gün olacak hala...