allah rahmet eylesin hiç tanımadıım halde tüylerim diken diken oldu okuyunca:(..gencecik insan yaa..allah geride kalanlara sabır versin..
Printable View
allah rahmet eylesin hiç tanımadıım halde tüylerim diken diken oldu okuyunca:(..gencecik insan yaa..allah geride kalanlara sabır versin..
Defnettik barışı.
Ben barisunal.org domain adresini aldım,orada bir taziye defteri açıyoruz.
Ayrıca ailesi Barış hakkında forumlarda yazılan mesajları görmek istedi. Bunların da çıktısını alacağız.
Gelen - gelemeyen herkese çok teşekkür ediyorum.
Lütfen herkes Barış için fatiha okusun,
tekrardan herkesin başı sağolsun bu acı dersden umarım tüm arkadaşlarımız gereken sonucu çıkarır kemerleri bağlarlar, Allah ailesine sabır versin.
Mekanı cennet olsun allah geride kalanlara sabır versin.Başımız sağolsun arkadaşlar
Tekrardan herkesin başı sağolsun.
Barış'ın ne kadar iyi bir insan olduğu ve ne kadar sevildiğini bugün cenazeye katılım gösterdi zaten.
Mekanın Cennet olsun Barış
Gencecık ınsan ya!!!
ALLah mekanını cennet etsın...yakınLarına da sabır...:(
allah rahmet eylesin, allah geride kalanlara sabır versin
herkesin tek bir ağızdan çok efendi düzgün bir insan dediği seveni çok
ALLAH hepimize ölümden sonra böyle secere bırakmayı nasip etsin
rabbim ruhunu şad etsin
ölüm gerçeklerin en büyüğü ailesine sabır diliyorum
mekanı cennet olur inşallah
allah rahmet eglesin mekanı cennet olsun tanımıyorum ama cok acı .....
Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin.. Huzur içinde yatsın.. Allah sevenlerine ve ailesine sabır versin.. :(
Allah rahmet eylesin... :/
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
Nur içinde yat kardeşim.Mekanın cennet olsun...
Gelen gelemeyen herkese tşkler.
Allah bazı kullarının bu dünyada sıkıntı çekmesini istemiyor...
Ölümün son olmadığını bilince, aslında üzülmeye gerek olmadığını anlıyor insan. Barış gibi kardeşlerimizin buradan daha iyi bir yere gittiğini düşününce, sadece kendimiz özleyeceğiz için, yanımızda olmasını tercih ettiğimiz için üzülüyoruz sanırım... Bencilce belki de...
Son günlerde çok kafama takıldı bunlar... Hatamız olduysa affola...
Rahat uyu Barışım seni hiç unutmayacağız :(
Gelenlerin gelemeyenlerin dua edenlerin gönlü bizde olanların hepsine tek tek teşekkürler arkadaşlar...
Bugun gelen gelmeyen herkese tesekkurler.. Son görevimizi de yerine getirdik.. Topraga verdik Barısımı..