Forum gercekten 1 milyon tl yi degerlendirmek icin dabisilacak en onemli yerlerden biri. Bence parayi escobar gibi ailenizden usuyen varsa yakin en azindan isinirsiniz.
Printable View
Forum gercekten 1 milyon tl yi degerlendirmek icin dabisilacak en onemli yerlerden biri. Bence parayi escobar gibi ailenizden usuyen varsa yakin en azindan isinirsiniz.
Elimde 10 milyon tl para var ama nasıl değerlendireceğimi bilmiyorum. Hatta nasıl kazandığımı da bilmiyorum. Kim verdi lan bu parayı bana? Oha ben zenginim.
peperoni pizzami yazdiniz beylerrr
tüm s2000leri alıp satın faizden karlı olur :D
Bir bankası olarak derimki şuan bütün paranı dolara yatır 3tl yi geçince satarsın bir ay beklemek zorunda kalmassın
Bizim bankanın kurundan hesaplıyorum
1mio/ 2,75=364.000dolar
364000$ *2.90=1.055.000TL yapar 2 haftada içinde kimsede sana 55000 tl vermez
Yani dolar al sat yap
bu tip şeylerin burda yazılması bana sakıncalı geliyor. memlekette binbir çeşit insan var. Bol kazançlar.
Burdan size ekmek çıkmaz çünkü net bir rakam söz konusu değil
Bankalari bilançolarını incele hangisi saglamsa ona gom sonra uçar paraciklar
tefecilik yap diyen bile var şaka gibi :)
hocam alım satım yap en iyisi , riskli ama en azından oturup sabit faiz yemezsin. Türkiye de şaka gibi kur ve borsa var biraz ilgilensen o para 1 senede 2ye katlar.
bence gömün ilerde değerlenebilir :D
http://i62.tinypic.com/fdya6x.jpg
Kesinlikle katılıyorum + Büyük şehirlerde yaşayan insanlarız çoğumuz paramız var ya da yok 1 milyonu amma abarttınız .Günlük hayatta sürekli bi etkileşim halindeyiz zengin fakir orta direk adamın sorusu sanırım 100 trilyon kaldı ne yapmam gerekiyor şeklinde abartıldı
seçimler geçmese vekillik için başvur derdim...
abartmayın gerçekten 1K TL ütopik bir rakam değil
adam yazmış varı yoğu sattık işe güce yatırdık bu kaldı diye
piyasada F10 BMW'ye binen adamın zaten hiç yoksa 3 milyon variyeti vardır. kaldı ki her köşe başında F10 gördüğümüze göre ülkede sadece biz fakiriz :D
Ben bende var ya da yok demedim.bi milyon nakiti zaten kimse elinde çuvalla gezdirmez bi arada görememen normal.Trafikte giderken , yolda yürürken 1milyonluk epeyce insanla karşılaşıyoruz o kadar abartılacak bi durum değil.İstanbul-ankara-izmir vs. 450-500 bine binlerce konut satılıyor kim alıyo bunları o zaman madem bu kadar az kişinin sahip olduğu bi miktar 1 milyon ...
Bende hep şunu merak ettim bizim burda daireler 600.k civari
Ve aliyorlar kim kim diye soruyorum ama adam serbest meslek erbabı filan falan değişik yani
Helal yol nedir 1.000.000 tl için sorusuna cevap yok sanırım.: )
Fikirtepe'den ev al.
Nisan ayında satılan 1+1, 450.000 TL'lik ev şu anda 505.000 TL.
1-2 ay içinde evler yine bu miktarlarda kazanacak, 2-3 yıl içerisinde paranı ikiye katlaman mümkün.
Nuhoğlu, Teknik Yapı, Baysaş, Umay İnşaat,vs.
Git hepsiyle görüş, içlerinden birinden al