yabancı yatırımcı yüksekden almışdı uzun süredir beklemedeydi yükselişin en büyük etkisi o .. düşermi bence şahsi fikrim düşücek kahramanmaraşdan dondurma yemeden kimse dönmesin derim hazır yazken :) ..
Printable View
yabancı yatırımcı yüksekden almışdı uzun süredir beklemedeydi yükselişin en büyük etkisi o .. düşermi bence şahsi fikrim düşücek kahramanmaraşdan dondurma yemeden kimse dönmesin derim hazır yazken :) ..
Abd 10 Yıllık tahviller düşüyor haliyle Altın ons yükseliyor... 3.6 altına inmesi gerekir diye düşünüyorum yarın için.. Ama yinede yanıltmayayım.. Bugün 3.55 iken alamadım kredili işlem yaptığım için yetişmedi.. Yarın 3.58X olursa 3'üne 5'ine bakmayıp alacağım..
3,58 alim seviyesi degil ki. 56-58 arasi cokk bos,bilgine.
Milyon dolar oynamiyorsan 2-3 kurusun anlami yok. Kisisel gorusum...
Yok abi, ben ithalat için döviz alıyorum.. 3.58X ler yarınki görülebilecek seviyeler olarak tahmin ediyorum.. Yurt dışı ödeme yaparken belirli tarihlerde sözümüzü yerine getirmek için mecbur alıyoruz.. Geçen hafta 3.497 yakaladık ama bu sefer tl olmadığı için geciktik .. Milyon usd değil elbette bizim işlemler..
3,63 gördü
Şu anki doların yükselişi bizimle alakalı... Cb'nin açıklaması var Kuzey Irak referandumu ile ilgili... 3.58 Beklerken gitti 3.63'e ... Burası Türkiye her an herşey olabiliyor malesef..
Böyle şans olmaz olsun 3.58 den çıktım
3.5 den aldiklarimizi satsak mi?
tırmanış ne kadar daha sürer acaba ?
ben dokunmayayim o zaman, zamani gelince araba ev vb almayaca calisirken bozarim hepsini
Kactan aldınız doları?
Ve bu para ıhtıyacmı? Yoksa para kazanmak ıcın oynadıgınız mıktar mı?
"Avrupa Parlamentosu müzakereleri askıya alan raporu kabul etti..."
Ver mehteri!
ben eylülde bekliyordum erken aldılar kararı
Eeeyyyyyy AP!!!! Sen kimsinnnnn haddini bill haddiniiiii!!!!
3.70 i görür müyüz yarın mesai bitimine kadar?
fazla ciddi bir artış beklemeyin.. yerli yatırımcıda çok dolara yüklendi..
toplam 8k dolarım var.
Yarın 3,63 seviyelerinde çıkmayı düşünüyorum.
TL tutarı e-vadeli de bekletip düştüğünde tekrar mı alayım yoksa altın mı?
bir miktar eurom var acaba hepsini bozsammi suan yuksekken ?
Bugün Doların düşüş günüydü ama şu Ap kararı , Cb'nin Kuzey Irak ve Irak referandumu açıklamaları işi bozdu.. Ancak dolar her an yönünü aşağı çevirebilir.. Anlamlı bir yükseliş için erken.. Yurt dışı transfer yapmam gerekiyordu birkaç gün bekleyeceğiz yapacak birşey yok..
Eger trade yapıyorsam satıp yuksek tl faıze koyardım.
Ama elımde sadece dolarım var ıse beklerdım... Yanı elınızde kı avucunuzda kı onemlı.
Bu pıyasada oynamak ıcın ayırdıgınız mıktar ıse. "Ben olsam boyle yapardım"
iki kere 3,64 test edip 3,61 e döndü ne olacağı belli değil
Ağustosta askere gidiyorum, bir miktar param vardı. LAzım olmayacak kısmıyla gram altın aldım. Bakalım geldiğimde ne halde olacak. =)
Super loto dan 37 milyon vurdum dolar mi alayim altin mi.
Şaka şaka ben degil
3,646 dan döndü haftaya gidişat nedir tahminen
Şu seviyeler dolardan çıkıp vadeliye geçme dönemleri diyorum ben. Hatta varsa vaktiniz aylık yapın. ***** oranlar her ay artıyor
altının ons fiyatı niye düşüyor? ben aldım diye mi?
investeconomics
Bu konuya yazmayi unutmusum , hakkinizi helal edin.
Dolartl tahminim headshot oldu bu hafta :)