vectra-tuner Nickli Üyeden Alýntý
Çok güzel yakalamýþsýnýz, Pakistan parasýna, Bulgar Levasýna, Savaþtaki Suriye parasýna karþý deðer kaybediyor Tl.. Peki neden sorgulamýyorsunuz nasýl oluyor diye.. Adamlarýn yaptýðý Spekülatif olarak Kaldýraçlý piyasada 1 Milyar usd ile 100 kat hatta 300 kat iþlem yapýyor.. Yani Kaldýraçlý piyasada Tl satýyor kasýtlý olarak.. Ýlla sizi silahla vurmasý gerekmez , yaptýklarý ekonomik saldýrý ancak ben Hükümetin ekonomi politikalarý iyi demiyorumki zaten, sadece þu anda saldýrý altýnda olduðumuzu söylüyorum..
Ben çocuk iken Abd Irak'ý iþgal etmeden önce yaptýklarýný biliyorum, Irak'a hemen dalmadý önce Ambargo koydurttu ki halkýn direnci kýrýlsýn.. Daha sonra zayýflatýnca Irak'ý havadan yerle bir etti ve 10 sene bekledikten sonra yanýna tüm Haçlýlarý alýp havadan iyice yumuþattýktan sonra Irak'ýn içindeki isyancýlar ile birlikte Saddam'ý devirdi.. Zalim Saddam gitti peki þimdiki durumlarý nasýl? Sonra Iþid kuruldu Abd tarafýndan.. Iþid güya Irak'ta Abd ile iþbirliði yapan içerideki hainlere karþý kuruldu.. Ve halkýn da çok ciddi desteðini aldý..
Kýsaca ben 3-5 satýrda anlatmaya çalýþtým, Abd þeytaný Halkýn direncini kýrmak için Pazar yerine bomba yaðdýrdý güya yanlýþlýk oldu dedi, eli kopan kolu kopan bebeði ölen..
Libya Kaddafi gitti güya mesut mutlu bir ülke olucaktý.. Ne oldu huzura kavuþtularmý?
Kýsaca Abd tarafýndan deðil halk tarafýndan hükümet deðiþtirilmesi gerekir.. Þu anda da kabul etsek de etmesek de halk bu hükümete Koalisyon olarak görev verdi.. Akp+Mhp