2001 kriziyle karşılaştırabilir mi bi abim şuan ki krizi ? Yaş dan dolayı hatırlamıyorum o dönemi? Daha kötı haldeyiz demi ? :((
Printable View
2001 kriziyle karşılaştırabilir mi bi abim şuan ki krizi ? Yaş dan dolayı hatırlamıyorum o dönemi? Daha kötı haldeyiz demi ? :((
Bizim iş dolarla telefonda sabah telefonda teklif verdim.5.71 tl telefonu kapattım 6.02 tl sabahtan beri telefon susmadı tekliflerimiz görüştüğümüz günkü kurdan dimi diye.Ne halt edeceğimi şaşırdım!!!!
Enparaya giremiyorum, 3 kuruş paramız da güme gitmez inşallah...
Herşeyin yerlisi var diyor ,
Türkiye’de üretilen Sedan otomobil Megane ve civic, EGEA seç beğen al ...
Yarın tüm bakanlar, valiler S serisinden inip EGEA 1.3 dizele binsin o zaman ...
Garanti de internet bankacılığında al diyorsun kur güncelleniyor diyor 3 defa denedim 6.39 dan 6.53 e çıktı 6.53 den 6.68 e çıktı almadım
abiler 6.600 den şimdi alacağım sizce hatamı yapıyorum?
120 kayıtlı, 49 misafir. Dolarla işimiz ne diyenler. Konu hiti bile dolarla yükseliyor, siz de hala ne işim olur deyin :D
irandan ay sonu gelecek döviz düşürür mü acaba kuru ne diyosunuz sayın tech uzmanları
2 gün önce gramı 208 den sattığım altın şimdi, 250 ye dayandı,
soğuk su içiyorum.
kadıköyde gençler mehter marşı çalıyor
Rönesans inşaat 2 büyük şantiyesini durdurdu. Şantiyelerden biri MiT.
Hidromek bu haftadan geçerli 3 hafta fabrika kapatıyor.
Dolar 9 yorumu malesef dovru cikiyor Bloomberg de ki.
Ama kafamin haftalardir almadigi tayyip ve havarisi neden bu kadar rahat?
2001 kriziyle şu anki dönem arasındaki tek fark:
2001 şubat ayında kur neredeyse iki katına çıktığı için borsa Şubat ayında çakılmıştı ve yaklaşık 1 hafta işlem yapılmamıştı. %20-25 gibi bir değer kaybı vardı.
Şu anda ise kur 1 günde neredeyse 1,5 lira arttı. ancak borsa değer kaybı %8'lerde. Kur bir anda 6,8250 oldu. 3 saniye sonra 6,3510 a düştü. Şu anda 6,57.
Bir ali cengiz oyunu dönüyor ama anlamıyorum tabi.
Bilerek yapılıyor gibi geliyor bana.
Bu ****** cocugu trump kesinlikle suikaste ugrayacak. Ya bu meksıka'lılar yada baska bir ülkenin vatandasları tarafından ortadan kaldırılacak. Bu kadar takıntılı ve dik kafalı bir herif olamaz.
Aynen öyle , kasıt seziyorum ben de . Yapmış oldukları açıklamalardan yola çıkarsak ''bu kadar da olmaz'' diyebiliyoruz çünkü. Yani ne bileyim ülke şu haldeyken ''Allah'ımız var'' demez , damat çıkıp mantıksız bir şekilde konuşmaz .
ama yok kasıt değilse diyecek bir şey yok zaten ayrı bir komedi;ama bence kasıt yakında çıkar kokusu ve güzel bir fon müzik ile videolar dolaşır ortalıkta ''vatanına göz dikeni ez oğul'' gibi
Aynı zamanda 2001 krizinde Ecevit rahatsızlandı haberinden sonra %10 değer kaybetmişti borsa.
Şu an hem damat hem de Tayyip o kadar rahat ki. Şaşıyorum.
Borsa son yarım saatte geri toparladı.
Kesinlikle bildikleri bir şeyler var.
Ya çünkü bir insan bu kadar gerizekalı olamaz yani. Dolar katlamış gitmiş. Bizim Allah'ımız var açıklamasını yapacak kadar bir insan düşüncesiz olamaz yani. Bu adam 20 yıldır devletin başında. Bu açıklamayı ciddiye alan varsa yemin ediyorum net sazandır bence.
Kesinlikle bir bildikleri var.
Giren çıkan bize oluyor tabi o ayrı. :)
İyi de bu adam zaten 15 yıldır allah kuranla memleket yönetiyor şimdi mi bu söylemlere şaşırdınız.
Asıl soru arkadaşlar bankalar bunu unutmayın
Bu çıkışlarda Dolar Euro TL alabiliyormusunuz ?
Nakit veriyormu onu sorgulamak lazım.
Eğer alamıyorsanız işte o zaman vay anam vay vay vay