Şu durumda çıkıp bilimsel iktisadi ne bilim bi açıklama beklersin...
Adamın ettiği söz: Onların Doları varsa, bizim Allah'ımız Var!
Printable View
Şu durumda çıkıp bilimsel iktisadi ne bilim bi açıklama beklersin...
Adamın ettiği söz: Onların Doları varsa, bizim Allah'ımız Var!
Fibabank durdurmus döviz alım-şatışını,
investing sitesi çöktü yav. 6.35'i anlık gördüm şimdi 5.97 devaülasyon hayırlı olsun
İş gereği metal piyasası dolar endeksli, aldığımız kumaş ne yazık ki türkiyede üretemediğimiz içşn euro üzerinden. 1.5 ayda 4 tane alınmış, projesi yapılmış, imalata girecek işimiz iptal edildi. Stoklu çalışamadığımız içinde şuanda fiyat kıramıyoruz artık. 11 çalışanı olan bir şirketiz ve tek bekar ben olduğum için diken üstünde oturuyorum. Patronun gözden çkaracağı ilk adam olacağım.Ekimde nişan düşünüyorduk, nişanlım 7-8 aydır işsiz, bulamadı ve bu piyasada bulmasıda çok zor görünüyor. Erteleyeceğiz herşeyi yine... Durumlar çok kötü. Gelecek kaygısı ve güzel niyet ile yuva kurmak niyetiyle kurduğumuz hayaller hep askıya alındı.
bura iş yapar , çalışıyor sağlıklı : https://dovizborsa.com/
Daha eylül bir sürü haber var
10 tl yi görür böyle agrasif giderse
Geri çalışmaya başlayacaktır, şuan biraz tutuştular. Erdoğan dolar satın diyince akpliler bile dolara koştu almak için. Azıcık sussa biraz daha yavaş yükselecekti.
Millet kekle doymadı. 7.5 bandına oturmadan, birileri batmadan ateş sönmeyecek olarak görünüyor dış mihraklar dedikleri kaynaklarda.
Bankalar şuan biraz panikte çünkü çok dolar sattılar 5li rakamlardan. Hani online işlem alım yapıyorsun ama bankaya gelip cekicem hepsini desen karşılığı sıkıntılı olan bankalar var.
YTD.
Yine murat abininde dediği gibi korkunç bir çıkışta yani kaçışta var ülkeden. Çünkü güven sıfıra düştü. Beratın kesinlikle tek adamın emriyle iş yaptığı bağımsız olmayacağı iyice belli oldu.
Bakalım bugün ne yapabilecek. Yazık üzülüyorum ona da, para hırsıyla girdi bu işlere, şimdiyse kayinpederi tarafından günah keçisi durumuna düşürülecek.
Yazsam ne fayda,bazi kisilerin fikri sabit,degismiyor,aramizda da baya var...
Allah\dolar paritemizde oldu. Bu kadar cahilin ulke basinda olmasının durumu bu. Ne kadar yetismis,duzgun ve ufku acik insan var ama biz yine dayi yegen akrabag dongusu icinde ilerliyoruz. Sebebi belli,kontrolu kolay olsun cunku buyuk korku var...
Kendisinden baska mühim insan yok,dev aynasinda göre göre bu hale geldik.
Biraksak inatlasmayi,batiyoruz. Dis gucler falan değil, kendimiz yaptık bunu.
Inanilmaz kavis var ulkemden,millet seviyeye bakmadan doviz yapip cikiyor.
Bankadaki mevduatlara göz dikerler mi sizce?
Yurtdışında götü boklu arabalar 7000 Dolar, 8000 Dolar burada dünyanın parası diye dert yanıyordunuz.
Artık burada da aynı götü boklu arabalar 7000 dolar, 8000 dolar oldu. Daha ne konuşuyorsunuz?
Beğenmiyorsunuz hiçbir şeyi.. Vatan hainleri sizi
Hangi bankadan ne kadar dolar çıktığını gösteren ekranlar vardı. Yabancı sistemler bile bugün göstermiyor çıkışları. Sanırım türk bankaları yada merkez sistemi kapattı arıza ayağı ile.
Bugün ne kadar büyük çıkış oldu çok meraktayım sende var mı istihbarat. Bildiğin kör ettiler. Bu bile panik sebebi yabancıya.
büyük ihtimal boş kademelerde algoritmalar devreye girdi
6 üzerine hızlı çıkıp hızlı indik
5.70 lere kadar çekiliriz umarım
sonrasında da hükümetten iyi bir açıklama olursa 5.50-5.40
en azından bir süre "dolarda yeni rekor" haberlerini duymayabiliriz
tabi uzun ne kdar uzun acaba 1 hafta mı 1 ay mı?
her düşüş alım fırsatıdır bunu 4.40lardan beri dile getiriyorum
ama haberleri takip etmekte fayda var
Ing bank sistemi durdurmus,calismiyor vexneler. Her bankada alis ve satista 20 krs fark var yazik
şimdi bu kadar hızlı kur artışı moratoryum demek
moratoryum demek avrupa bankacılık sektörünü krize sokmak demek
avrupanın derdi tr girsin biz kendimizi kurtaralım
bunun içinde imf gerek
ama reis anladığım kadarıyla imfyi sokmaz borcu ödemez bizi de açlığa mahkum eder
Sikinti var bankalarda calissada izin vermiyorlar.
En para cok yavas calisiyor satisa bakmadim ama yaptirmaz sanirim
Noldu lan senin mütevaziliğine ataşehirin çakma kazanovası ? Param yok diye bana götünde don yok deme hakkını nereden buluyorsun ?
Senin aylık kazancının 1000 de birini kazanıyorum belki 1000 usd civarında yaklaşık. Ama parama kıyıp Calvin Klein don alıyorum. Aynı kırmızı montla , aynı telefon kulaklığı kulağımda gezmiyorum yıllardır.
Hadi götüme don al benim.
Ama milyon dolarlarının bir kısmına kıy da kaliteli birşey al . Alışmamış götte don durmaz *****.
Konu dona gelmiş madem. Yaşlı başlı adamsıın donumu çıkartmamı istemezsin.
Makaslar inanılmaz..
]http://i.hizliresim.com/5yqzWj.jpg
Trump Reyisten mesaj var
konunun özüne dönecek olursak özellikle 15 ay askerlik yapıp yarası olanlar hariç bir sorum var
6,20'den 5,95'e düştü iyi oldu güzel oldu da müdahale mi geldi? geldiyse nasıl oldu?
bilen birisi açıklayabilir mi?
yetiş ya muhammed yetiş ya @vectra-tuner
Live TV - Bloomberg
bütün avrupa borsalarına işedik :d
türkün gücünden korksunlar
yabancı basın takip ediom ama inşallah vatan haini değilimdir
çocuğa takılan bi çeyrek altın vardı gidiim onu da bozduriim vatanıma milletime reisime faydam olsun
hiç bir şey olmadı, şu anda ekonomiyi yönettiğini zannedenlerin hiç bir etkisi olmadığını gören piyasa kendi oyunlarını oynuyor... bu ülkeyi idare edenler maç izler gibi izliyor ya, inanılır gibi değil... şimdi bu dolar euro bana koymaz benim dolarla hiç işim olmaz diyen kesim var ya, bu krizin ucu onlara hafiften dokunduğunda siz o zaman görün curcunayı...
Selam gençler filtre kahve isteyen var mı döviz.com/investing karşısında iyi gidiyor sade sütlü?
sabah kalktım, dolar 5,70 olmuş. Doğal olarak yorumlara baktım, piyasayla ilgili bilgi veren konulara hakim ama kırıcı olabilecek detaylar girmeyen yorumlar için linç yapılmaya çalışılmış.
Hani derler ya bilgi konuşur, cehalet bağırır.
Ben alıyım, bugün sağlam risk alıyorum. Şimdilik kar ama her an zarara dönüşebilir.
Böyle giderse 1 dolar 10 doları geçecek :D