2008 in baslarinda tum $ larimi 1.3 tenmi ne bozup su anki audimi almitim.
Printable View
Resmen gerilip gerilip abanıyolar..
https://i.hizliresim.com/NZyP3g.png
Cb her faiz çıkışında hem Kur hemde faiz yükseliyor ki bunu bilmiyor olnası imkansız.. Üstelik kur 4.23'lere indiğibde tekrar konuştu ve kur faiz yine yükseldi.. Her faiz insin demeci sonrası faizler ve kur yükseliyor dolayısıyla bir süre sonra aşırı yüksek faizi ve değersiz tl'yi fırsat gören yabancı giriş yapıyor ve belli bir süre sonrada kur iyice düşünce abanıyor ucuz dolara.. Cb bunları çok iyi biliyor, ya kuru ve faizi yükselterek günü kurtartmaya çalışıyor ve/veya ben gidersem batarsınız mesajı veriliyor.. Sakın Cb'yi saf sanmayın
Bir kaç yıl önce her şehit cenazesinde her konuştuğunda dolar yükseliyordu.
Bütün servetinin döviz olarak durduğunu söylememe gerek yok sanırım. 1 milyar doları olsa kabaca dolar 1 kuruş artsa kazancı siz düşünün. (1 milyar dolar çok çok iyimser bir tahmin sadece )
4.52 ne ya; müsade et de bi gözümüzü açalım dolar bey
Sabah sabah bismillah 4.54xx, hayırdır?
4,5651 Hey Maşallah :)
Pazar günü WAT ile ABD (Wisconsin) e gideceğim. Bi yandan kazanacağım para olarak sevinirken, ekim ayında geri döndüğümde ülkedeki herşeyin artık çok pahalı olacağını düşünerekten içim içimi kemiriyor. Haziran seçimleri inşallah bize hayırlı olur.
Piyasaları tii'ye almanın bedeli, olağanüstü toplantı yapıp sözüm ona gaz alıyorlar (!) ancak piyasaya hiçbir açıklama, yapılacaklara, alınacak önlem ve adımlara dair bir bilgilendirme gelmezse verilen düşüş misli ile geri alınır ve güçlenerek bir sonraki hedefe yöneliyor kur.
Ne güzelde geberiyoruz
O yazar kasayı atan ibne
Niye şimdi atmıyor acaba :)
severek takip ettiğim bir bankacı kardeşimdir
yatırımcı gözüyle bakmış türkiyeye
aşağıya doğru okuyunuz :D
0v3rm1nd auf Twitter: "Turkiye Cumhuriyeti benden kredi istese onaylatamam şu an. Durum oyle."
2001 krizinde Ecevit’e yazar kasa atan Ahmet Cakmak: Tabii ki 'evet' - Ahaber - Ahaber
Reisi bir daha atma demiş
Ahaberin bu röportajı para vererek yaptığına dair kalıbımı basarım.
https://www.youtube.com/watch?v=HKl82K6vR7k
https://streamable.com/je4aw
Rakama takılmadan izleyin kafalar pırıl pırıl :) Özgür hocanın tepkiler şahane.
Resmen ciğerimizi söktü ivmeye bak..
Merkez beklemeye devam ederse böyle Haziran toplantısına kadar Allah kerim 5 de olur 5,5 da.
4,59 maşallah hıza bak.
Arkadaşınla doları euro'yu konuşuyorsun,cümlen bitmeden 2-3 kuruş yükseliyor.
kıskanıyorlar len mq.
Olay tamamen düğün lobisi ! düğünlerde dağıtılan 1 dolarları daha değerli hale getirip 5 tl ye yönlendirmeye çalışıyorlar
sanki birileri hortumluyor :soru:
Bence bunların tamamı güzel haberler AKP belasından belki bu sayede kurtulabiliriz, bu hızla giderse seçime 34 gün var, kur güzel seviyelere gelir!
adamların kitlesi dış mihraklar dolar ile darbe yapıyor erdoğanı indirmeye çalışıyor diyor. Ne dış mihrakmış lan bu zamanında ecevit kafayı kullanamamıs işte ekonomik kriz olduğunda at ortaya bir dış mihrak kurtul. Ne biçim iş ya ülke resmen iflasa gidiyor halen erdoğanı kurtarma derdindeler.
yok ekonmıea bataayıııhhhh
dış mihraklar yapaayıııhhh
avrupa kısakanaayıııeehh
4.50 ye gunaydın ve oha dedım.. 54 oldu cus dedım. 58 oldu oluruna bırakıyoruz artık erıdık bıttık..
AKP seçmeni arkadaşlardan yorum bekliyorum ben.
Bakın yurt dışındaki adam a haber izlemiyor onların gördüğü iflasa giden bir Türkiye
Ekonomist Russell Napier Turkiye icin felaket senaryosu yazdı
İşsiz kalıp, aç kalınca, evine ekmek alacak para bulamayınca ancak dang edecek bazılarının kafalarına. Haa diğer yiyici/yardakçı/yancı destekçiler ise düzen tarafta olduğu için ölümüne dek savunacaktır. Onlar için AKP = RANT, onların kafa değişmez. Ama cahil cüheyla takımı var büyük bir kitle AKP'ye oy veren, onun aç kalması lazım işte. Patronu asgari ücretli çalışan bu elemanı işten atacak iş yok diye, 3 ay iş bulamayacak, kriz tüm çıplaklığı ile yüzünde patlayacak, o zaman kafa dang eder ancak!
merkezin artık yapacak bir şeyi yok isterlerse 500 baz puan faiz arttırsınlar yabancının güveni bitti
artık yeni bir hükümet, yapıcı söylemler, demokrasi gelmeden kur aşağı gelmez
ya da erdoğan çıkacak merkez bankası "para politikasının tek söz sahibidir tamamen bağımsızdır kararları kendileri verir" falan diyecek
o kibir de onu dedirtmez
resesyon yakın
nakite dönüp sepet yapmak en mantıklısı bence