6.55 benim şimdiki tahminim 6.40 seviyesi oldu.
Printable View
6.55 benim şimdiki tahminim 6.40 seviyesi oldu.
valla bende hep bunu savundum, keşke dolar 1 tl olsa da benim maaşım 3bin tl cik olarak kalsa. eskiden çok üzülüyordum doların artması benim maaşın 20bin tl lere ulaşması v.s hep üzüldüğüm şeylerdi.
şimdiyse, inan üzülmüyorum. muhtemelen böyle giderse benim çalıştığım firma bile batabilir çünkü merkezi türkiye. yani ucu bana da dokunur.
ancak açık ve net, ben çocuğum okul çağına geldiğinde sırf imamhatipe göndermemek için evimi değiştirmek veya satmak zorunda bırakılıyorum, böyle bir düzeni alkışlayan tavuk dönercilere bundan sonra zerre acımam. onlar binn tl leri ile mutlu mesut yaşasınlar. sayelerinde bu yıl belki bir ev daha alacağım.
helal olsun o akp ye oy verenlere. sağolsunlar var olsunlar. onlar olmasa şimdi yurtdışında çalışıp biriktirdiğimiz dövizin hiç bir espirisi olmayacaktı.
bu arada ben yurt dışında döviz kazanıp Türkiye`de harcayanlar sınıfındayım, yani en az vatan haini olan muhaliflerden sayılırım bence :)
zararsız çıktım iyi aksiyon oldu :)
düşüklüğü gören alım yaptı anlaşılan 6,50'den 70'e çıktı
Arkadaslar,duan seviye tahminini neye veriyorsunuz?
Bu kadar hızlı cikan bir piyasada,bir anda 6.40 da gorebilir 6.70 de. Suan seviye vermek falcilik. Yeyer mi biri cenesini tutsun o zaman ciddi hizli iner,yoksa daha ne rekorlar tazelriz...
Bu fiyatlarda derinlik olusmadi buyuzden kademeler cok hizli gidip geliyor.
Erdoğan: Saldırılar devam edecek, savaşa hazırız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da Büyükelçiler Konferansı'nda konuştu. Erdoğan dövizdeki hareketliliği 'saldırı' olarak yorumlayarak 'savaşa hazırız' dedi ve rakamların normal seyrine döneceğini bildirdi.
LİNK: Erdoğan: Saldırılar devam edecek, savaşa hazırız - Cumhuriyet Turkiye Haberleri
benim tahminlerin genelde dirençler/destekler seviyesinde
Recep Tayyip Erdoğan'ın günlük programı:
11:00 İktidarının 16.Yılında AK Parti Sempozyumu (SETA) (ATO)
13:00 Irak Başbakanı Haydar El-İbadi ile Başbaşa Görüşme (Cumhurbaşkanlığı Külliyesi)
14:00 Heyetlerarası Çalışma Yemeği (Cumhurbaşkanlığı Külliyesi)
15:30 Basın Toplantısı (Cumhurbaşkanlığı Külliyesi)
16:30 Kızılay Heyetini Kabul (Cumhurbaşkanlığı Külliyesi)
saat 11:00 kritik gibi
Tabi ki seviye tespit etmek bu şartlarda çok zor. Şu şartlarda analiz sonucu doğru veriler elde edilemiyor maalesef, bir nevi kumar gibi de haklısınız. Ama haftalık grafikte kırılan hatta göre düzeltmenin anlık da yapması gereken rakam diye çıkıyor. Kesişme noktası ve dip noktası olarak. Ekstrem gelişmeler olmadığı sürece.
Adam hergün tv ye çıkmadan edemiyor
Bir gün konuşmasa salacak kendini ama yok illa konuşacak
:)
İncirlik üssünü filan kapatamıyor 8 lira olacak diye
Bilse birşey olmayacak kapatırdı üsleri
Neyse benim falım tuttu.
6'nın altına inmediği sürece benim uzun vadeli yatırım planımda sıkıntı yok.
Dün yüksek 6,90 lardan satıp bugün pusuya yatabilirmişim ama onu takip etmeye pek vakit olmuyor gün içinde :) her an bir uçak yolda kalabilir ofiste alarm çalabilir :D
benimde son 30bin tl param kaldı. alayım almayayım kararsızım harbiden. çok komik yahu. eskiden 30k demek güzel paraydı. şimdi 4bin usd civarı para yapıyor anca. bu para yurt dışında normalde 2 ay da kazanılan bir ücret. bir çok ülkede garson olsan fazlasını kazanırsın.
6,40-6,50 güzel rakamlar
ytd
Milyon dolarım yok olacaktı eksik olmuş :D
Reis tekrar eski seyrine dönücek demiş fakat benim düşüncem krizden sağ çıksak bile 5.40~80 lerde devam edeceği yönde. Ve bunu başarı sayıp alkış tutan olucak .
Tabi bu iyi ihtimal.
Banka makası açmasa alım fırsatı gibi duruyor direndi .50 üstünde ama şuan alsan makası da düşününce anca 7 gibi kar getirir o riske değer mi bilinmez.
Paylaşıldı mı bilmiyorum ama bu nedir ya :hehe:
İŞSİZLER - flash tv’deki gece hattı programı...trump...
Reis bu krizden de oyunu arttırarak çıkacak.
Şuan bile 7 den 6,5 indi. Dik durduk eğilmedik doları düşürdük diyecekler.
Şuan milliyetçilik naralarıyla halkın desteğini de iyice aldılar. Oy vermeyenler bile destekte bulunuyor şuan
Millete yerli para yerli malı çağrısı yapanlara selam olsun.
Şeytan detayda gizli.
https://i.sozcu.com.tr/wp-content/up...1534231833.jpg
Şimdi izledim. 100 günlük eylem planında.
Kanal istanbula ilk kazma vurulucakmış.
30 binden fazla konut yapılacakmış
Nasıl akıllıca dimi ? Ekonomik krizi para harcayarak yenicez.
Ayrıca müjde suriyelilerde dolar bozduruyormuş
mhp dolarlarını bozdurmuş 7 lirada
kimsede demiyor 3.60 ken neden bozdurmadınız 7 ye kadar neden dolar tuttunuz elinizde diye
sonra sen ben 3 kuruş paramız pul olmasın diye dolar alınca vatan haini oluyoruz
ama en tepeden 7 liradan dolar bozan mhp bu vatanın ırmağının akışına ölen milliyetçilikten taviz vermeyen parti öyle mi?
kaçtan aldı mhp? neden partinin doları var? neden 3.60ta yine böyle bir kampanya varken bozmadı?
en önemli soru: mhpnin, bir siyasi partinin neden doları var?
@rebelh nereye kadar esner sence, nerde alım yapmak lazım. 6.43 gordum sıstem aldırmadı
merkez örtülü olarak faiz arttırdı
bunun üstüne birde rahip gelirse aşağıda 6.20 - 6.04 var
uzun vade için güzel alım yerleri buralar
5.50ye inse bile satmam ihtiyacım yok diyen alsın
ki sen dün 6.90dan çıktın senin için her türlü kar yazar bence çıktığın kadarına alabilirsin
Reis sahnede :D
İncirliğin kapatılması, denizlerin renginin artık turuncu olması gibi bişey.. İmkansız o iş..
Dolar stabil ve yavaş bir şekilde inme eğilimine girdi demek şu koşullarda çok yanlış.. Anlık zıplamalar olabilir halen.. Zira olaylar sıcaklığını yitirmiş değil.. Bir de işin içinde, ne zaman ne yapacağı, ne diyeceği, nasıl aksiyon alacağı belli olmayan iki kişi varken..
Filler tepişir, olan çimenlere olur misali..
altın için vs ne dersiniz? alım zamanı mı yoksa beklemeli mi?
tayyip yeni açıklama yapmış amerika elektroinkilerini boykot edeceğiz diye trump gak dese bence yukarı çıkıcak yine
Sen Türksün, göster ürksün!
rahipi salacaklar dünkü haber sızdırılmış bir haberdi
rahip salınana kadar beklenebilir