Vectra_Tuner ....Aslan abim benim , amerika denen illet senin topraklarında ki tohuma kadar ele geçirmiş. Seni kanser yapmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Buna kimler göz yumuyor,kimler izin veriyor zaten yasal olarak belli. Sen hâla Allah onların belasını verecek diyorsun. Keşke verse , neden her işimizi Allah'a bırakıyoruz biz akıllı olup hatalardan ders çıkarıp bir şeyler yapsak ?
Bazen gaza gelip insanlara amerikan askeri yakıştırmasını yapsan bile içinde kötülük olmadığına eminim;ama gerçeklikten uzak hırslı düşüncelerin mantığın önüne geçiyor,ve uzaktan komik görünüyor.
amerika insanının suçu yok;ama amerika yönetimi bu dünyaya çok kötülükler yapmışlardır. Sadece birkaç senede ya da 10-20 senelik bir planlama değildir bu. 1870-1900 lü yılların başından adımlar atılmıştır. Sen kendin bizim ülkemiz için derin devlet iması yaptın;ama onlarda ki yapılanmayı araştırıp okusan bizimkisi amatör çekim sıfır bir dizisiymiş dersin.
adamlarda ki dünya insanı düşmanlığı. Yukarıda da örneğini verdim seni önce hasta yapmak için uğraşıyorlar , hasta yaptıktan sonrada ilaçları kendileri veriyor nasıl tezgah ama ?
Yeryüzüne gelmiş tehlikedir yönetenler. Sarı saçlı adamda yönetmiyor orayı , top diye oynarlar onunla. Lütfen biraz oranın geçmişini araştır,nasıl ve ne şekilde dünyada yapılanmaları var öğren abi. Biz yönetim olarak onlara nerelerde ve nasıl kucak açmışız onları da kapsamlı şekilde araştır.
Papaz bahaneydi onu bizimkiler kasıtlı olarak öne sürdü, ekonomi kötüye gidecekti bizim kadar onlarda biliyordu ve erken seçim kararı aldılar,daha sonra işlerin kötüye gideceği zaman papaz çıktı ortaya. Ve yine suçu amerikaya atarak görev tamamlandı. Şimdi herkes bu kötü gidişatın sebebinin , amerikanın bize açmış olduğu ekonomik savaş zannediyor .
Haşhaş geçilen Rahmetli Ecevit'ten önce veya sonra gelen tüm isimler amerikanın istediği tarzdaydı. Menderes çok severdi, bayılırdı mesela amerikaya. Ben o dönemlerde elbet yaşamadım ama okumış olduğum tarih ve siyaset araştırmaları bunu söylüyor. Sen çıkıp ortak koalisyondan bahsediyorsun,onun bile o şekilde yürütülmesinin arkasında bu herifler var :)
Biraz araştırıcı olmakta ve gerçekleri görmekte fayda var .