Halkbankdan 13.80 kullandım. Bılgınıze.
Komısyon 0 tl.
Printable View
Halkbankdan 13.80 kullandım. Bılgınıze.
Komısyon 0 tl.
sende sıkıntı yok yani senden çok zarar etmezler. Ama yüksek tutarlı ve uzun vadeli kullananlar çok fena zararda.
Senin vade kısa olduğu için ve taksitleri neredeyse yarıladığın için toplam faizin büyük kısmını ödemişsin maalesef. O yüzden tahmin ettiğm tablo çıktı ortaya.
Ama sen bu 40 bin'i 12 değil 48 ay da alsaydın dünyalar fark ederdi.
Bu arada oranlar düşünce ben de bir kredi alayım hepsini toplayayım bir yere biraz da vadeyeye yayayım dedim,
kredi puanı 1500+ ve kkb de kullanılabilir limit olmasına rağmen vermediler kredi. Yani eski borçları kapamak için kredi vermiyoruz dedi bankacı (tanıdık) açık açık.
Amaç milleti borçlandırıp piyasaya sıcak para sokmak, yani faiz düştü dipi asgari ücretliye kredi çektirip iphone x aldırmak :)
beyler aramızda bankacı varsa iban ve hesapno/şube kodu ile isim ve telefona ulaşmam gerekiyor mümkünmüdür ?
banka hariç nasıl öğrenebilirim ? iban hesap şube kodu var isim baş harfleri var ama tam isim ve iletişim bilgisi lazım.
Kendin o ekranın başında değilsen öğrenmen imkansıza yakın. Çünkü bu tür bigilere erişimi olan hiç kimse böyle bir bilgiyi paylaşmaz.
Hadi bilgiyi aldın sonra gittin hesap sahibine bir zarar verdin, kimse girmez o topa. İbanı olan adamın telefonu nasıl olmaz o da ayrı bir konu ?
Bir dolandırılma durumu var anladığım kadarıyla.
Bankacılık kanunu madde 73 yardımcı olamayacağım
Cezası da şu şekilde
Madde 159 — Bu Kanunun 73 üncü maddesinin birinci ve üçüncü fıkralarında belirtilen yükümlülüğe uymayanlar için bir yıldan üç yıla kadar hapis ve bin günden ikibin güne kadar adlî para cezası hükmolunur. Banka ve müşterilere ait sırları açıklayan üçüncü kişiler hakkında da aynı cezalar uygulanır.
Trump'ın çalkantısı sizce bizde nasıl bir yankı oluşturur?
Bırsey olmaz yada bırsey cıkmaz bu ısten....
euro mu alsak biraz? 6.20'lerden aşağı düşmez gibi geliyor bana
@ZX-636R mavi giyim saçma sapan halka arz olmuş.
ve Haftalık yükseliş çizgisini onayladı grafiklerimde.
Siz ne düşünüyorsunuz acaba bakma şansınız bulunurmu ?
YTD.
pound sürekli 6.9 küsürler ile 7.2 arasında gidip geliyor. Yakalayana ufak ufak kazandırıyor
Gerilemeye basladi dolarr hayirlisi
Neye el atsam düşüyor ,sepet yaptım dolar altın btc,arkadaş hepsimi düşer.
edit: dövizde demişim ama dolarda demek istedim. bu arada euro da 6.20'nin altında kalıcı olamıyor, düşse bile hemen üstüne çıkıyor. önemli bir direnç noktası oldu bence 6.20
BTC LTC
Coinmarketcap den hangi kriptoya bakarsam bakayim BTC grafiğinin düşüş yönelimi yüzünden hepsi aşşağı bakıyor.
https://i.imgyukle.com/2019/09/27/obIkee.png
Haftalıkta herhangi bir destek noktası bulunmuyor ama aylıkta 17.000 TL lerde destek noktası mevcut.
Orayı görürmü bilemiyorum. Mafya babaları, uyuşturucu baronları, katiller vs.. okadar salmaz bence.
Gram altın hakkında düşüncesi olan var mı ? 245-250 gibi rakamlar konuşuluyor...
Bu hafta yazdıklarım ve gecen hafta yazdıklarım teker teker gerceklesıyor...
Normal bır surec.
Hayatim İlk kez dolar aldim. Tecrubelerime dayanarak sunu soyleyebilirim ki 1 haftaya kalmaz 5 TL olur
Kendini yaktın, bizi niye yakıyorsun :)
Şaka bir yana Trump'a istedikleri kadar soruşturma açsınlar başkanlığını etkileyecek hiçbir şey olmaz. Geçenlerde 2015 seçimleri ve öncesinde Rusya-Trump ilişkisi üzerine bir kitap okudum. Ukranya muhabbeti o dönem olanların yanında solda sıfır kalır.