Dış işleri bakanı İzmir ve İncirlik üstlerini gözden geçireceklerini söyledi.. Bence olmayacak birşey değil
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Rus uçağı düşürmüş milletiz, Darbe atlattık, her yerde bombalar patlıyordu birkaç sene önce çözüm süreci denen ucubeden sonra.. 1000'in üzerinde şehidimiz var..
Abd ile yeni dalaşmıyoruz, Obama beyzbol sopası gösterdiği gün başladı sürtüşmeler.. Yeni Afrin'e girdik Abd'nin bir sürü planı çöp oldu.. Halkbank davasıydı oydu buydu derken sayamayacağım kadar olay oldu..
Vel hasıl son olarak şimdi Trump İran ambargosuna katılmayan bedelini öder dedi az önce.. Yani bizi kast ediyor, ümitliyim çünki Akp'li olmamakla beraber Devletime güveniyorum.. Defalarca bu tarz olaylar sonrası panikle dolar alıp aylarca taşıdı pekçok insan.. Yine aynısı olucak Allah'ın izniyle o sebeple merak etmiyorum, Dolar mutlaka 5in altına gelicektir sadece zamana ihtiyaç var biraz.
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Merhabalar @vectra-tuner inanın bende sizin yazdıklarınızın olmasını sizden çok umut ediyorum ancak
Ocak -Haziran
İhracatı (milyar $)
2017 : 90
2018 : 96,3
İhracat artışı :6,3 Milyar TL
Ocak -Haziran
İthalat (milyar $)
2017 : 219,8
2018 : 239,4
İthalat artışı :19,6 Milyar $
özetlersek ;
6,3 milyar $ ihracatımızı artırmak için 19,6 Milyar $ ithalat yaptık, makas her gün biraz daha açılıyor dövizin yükselişinden dolayı. Yüksek niteliğe sahip teknolojik ürün üretimini arttıramazsak her geçen gün biraz daha borç yükümüz artacak bu yüzden 5 tl bile bizim için ilerleyen zamanlarda hayal olabilir.
USD 5.275
EUR 6.100
Hey gidi şaha kalkmış ökonimize bi bahhın.
MSN => raymanbu@hotmail.com
Teknik meknik yok bam bam bam
5.20den döner dedik dönmedi, 5.25 dönmedi, 5.3 oldu dönmeye niyeti yok. Direnç destek hiçbirşey bırakmadı
Bu gün merkez bankasında rom hamlesi geldi ve piyasalar da merkez faiz arttıracağı yerde bizimle taş taş geçiyor dedi.
Sanırım ilk 4.92de yaşadığımız şeyi yaşayacağız gibi duruyor. Merkez faiz arttırana kadar vurdukça vuracaklar galiba.
Gene bir gece ansızın faiz arttırıp bir çok insanı mağdur edebilirler. Dikkatli olmak lazım.
2-2,5 ay kadar önce 196 liralardan gram almıştım 27bin tl kadar.. Ertesi günlerde erken seçim muhabbeti fln gram oldu 204 civarı sattım çıktım 1 gün de 2800 tl kar..
Vay be dedim bir daha çıkmaz buralara 206 ya gidiyor şu an..
5,17 de alsammı diye düşündüm yok ya bi 3-5 kuruş kar satışı olur falan orda alayım bankadaki 3-5 kuruşumla dedim.. 5.25 oldu![]()
Reyissssss
Cumhuriyet tarihine her gün
Doların tarihi zirvesine imza atarak kendinin nasıl
Neyse
Ne güzelde geberiyoruz
Papaz bizde kaldı
Daha Eylül ayında ABD den hem fed hem halkbank bombası gelmedi
Tekniği miktiler bugün
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)