14:30 Damat Ferit Paşa ‘yeni ekonomi modeli’ açıklaması yapacakmış şöyle 5.70 5.80 lere soğutsa
Printable View
14:30 Damat Ferit Paşa ‘yeni ekonomi modeli’ açıklaması yapacakmış şöyle 5.70 5.80 lere soğutsa
Herşey gezi parkı ile başladı.Süregelen anlaşmalar masaya oturmalar anlaşamamalar yeni dünya düzeninde yeni yerler arayan devletlere yaptırımı olarak düşünülebilir.
Bu berat hani acıklama yapacaktı. saat 11 i bekleyin diye insanları ekran basına diktiler.
ABD nin yok olacağına inananlar bence kaybedecek
ABD ile kendini aynı kefeye koyarsan bu sonuçlar çok normal olur
Dünyanın süper gücü diye boşuna demiyorlar
Senin birşeyler söylemen için kendi kendine yeten ekonomin olması gerekir
Herşeyi ithal edersen birisinin kucağına hep gebe kalırsın
Bugünde böyle dolar dersin
Sorun bizde başka yerde sorun aramayın
Sayfalar önce hep yazdık doların düşmesi için bir sebep yok
Çıkması için sebepler bitmez dedik
Yani bugün geliyorum diyordu kaç aydır
Erken seçimin alınma sebebi buydu zaten
Yerel seçimler batladı gibi bakalım nasıl bir yüzsüzlük yapılacak onda da
Pişkinlik ve yüzsüzlük izliyoruz bol bol
Bu 2015’de yeni Typer çıktığından beri önce yalan pist videoları rekorlarıyla spekülasyonlar başlamıştı lanet cenabet araç yollara indiğinden beri dünyada aksiyon gerilim eksik olmadı bence göçük mevzusuyla da olaylar patladı @Bar35
Dolar cinsinden değerlendirmen için yabancı yatırımcıların gözünde yatırım yapılabilir cazip bi pazar olman lazım. Zaten öyle bir şey olsaydı şu an yabancının deli gibi saldırması gerek hisselere çünkü şu kura göre inanılmaz ucuz. Trade eden bir iki yabancı kurum var ama uzun süredir yabancı tarafında net bir alış görmedim aksine sürekli çıkış var.
Yaşını çok merak ettim.
Dolardaki yükselişin sebedi tayip değil de kim ?
Yeni dünya düzeni nedir, bildiğini anlatmanı ve beni aydınlatmanı istiyorum ki eksik kalmayayım.
Dünya siyaseti nedir , nasıl çözülür , neler yapmamız lazım yaklaşık 30 bin gibi nakitim var şuanda. Ülkeyi terk mi etmeliyim yoksa paramın erimesini mi izlemeliyim ?
Son olarak gezi parkında ki hangi anlaşmalar ?
Onlar Allah'sız mı ulan!!
https://i.hizliresim.com/qvyaW3.jpg
Benim teorim çalışıyor.siz istediğiniz kadar yazın çizin.şunları konuşmak bile burda yersiz görüyorum ki tartışmaya değecek bir konu bile ortaya süremiyorsunuz.neyse benim vitaminler portakal olduğunda o zaman konuşuruz.
Ne geziymiş arkadaş ya. Gezi de iş yapamıyoruz diye palalarla saldıranlar nerde şimdi acaba
kafalar pırıl pırıl
boş peynir tenekesi gibi
kapağını tornavidayla kanırtarak açmışız
peynirin bir tek suyu kalmış
içinde sinekler uçuşuyor
nu arada borsa 2009dan beri en düşük seviyede $ bazında
16.200 usd
yabancı bedavaya şirket sahibi oluyor amk