Live TV - Bloomberg
bütün avrupa borsalarına işedik :d
türkün gücünden korksunlar
yabancı basın takip ediom ama inşallah vatan haini değilimdir
çocuğa takılan bi çeyrek altın vardı gidiim onu da bozduriim vatanıma milletime reisime faydam olsun
Printable View
Live TV - Bloomberg
bütün avrupa borsalarına işedik :d
türkün gücünden korksunlar
yabancı basın takip ediom ama inşallah vatan haini değilimdir
çocuğa takılan bi çeyrek altın vardı gidiim onu da bozduriim vatanıma milletime reisime faydam olsun
hiç bir şey olmadı, şu anda ekonomiyi yönettiğini zannedenlerin hiç bir etkisi olmadığını gören piyasa kendi oyunlarını oynuyor... bu ülkeyi idare edenler maç izler gibi izliyor ya, inanılır gibi değil... şimdi bu dolar euro bana koymaz benim dolarla hiç işim olmaz diyen kesim var ya, bu krizin ucu onlara hafiften dokunduğunda siz o zaman görün curcunayı...
Selam gençler filtre kahve isteyen var mı döviz.com/investing karşısında iyi gidiyor sade sütlü?
sabah kalktım, dolar 5,70 olmuş. Doğal olarak yorumlara baktım, piyasayla ilgili bilgi veren konulara hakim ama kırıcı olabilecek detaylar girmeyen yorumlar için linç yapılmaya çalışılmış.
Hani derler ya bilgi konuşur, cehalet bağırır.
Ben alıyım, bugün sağlam risk alıyorum. Şimdilik kar ama her an zarara dönüşebilir.
Böyle giderse 1 dolar 10 doları geçecek :D
1 sade filtre bir americano var başka?
2 seneden beri 29 buhranı gibi bir krizin beklediğini yazıp çiziyorum.herkes beni burda gömdü.reisçiler bizim allahımız var dedi.Solcu kesim bu millete müstehak dedi.siz olayı hala siyasete yoruyorsunuz.Orda benim reisçilik ile suçlanmama karşı bir duruş sergiledim.Ben burda dolardaki yükselişin sebebi reis değil desem gene taşlayacaksınız.ben seneler öncesinden pozisyonumu aldım puromu yaktım izliyorum kim necidir değildir beni bağlamaz.Dünya siyasetini çözen kazanır.