endex - ikende kazandıran hisseler oluyormuş ..
kutpo-orge-katmr gibi...
yarında kront gerel ve avod bakalım neler yapıcak..
Printable View
endex - ikende kazandıran hisseler oluyormuş ..
kutpo-orge-katmr gibi...
yarında kront gerel ve avod bakalım neler yapıcak..
euro 3.00-3.04 civarındayken bir miktar euro aldım. yılbaşında da yurtdışında olucam. yükselme trendindeyken satmak mantıklı mı, yılbaşından sonra daha yükseği görür mü?
BNTAS yakın takibe aldım bugünki dipten sonra YTD.
bossa beklettiğine değdi sonunda
darısı anacm ve yatas ın başına
Borsa ne güzel düştü yine :D
Hadi bakalım Dolar madurları ralliye başlıyoruz :D
Guzel gidiyorda insani urkutuyor bu gidis, acaba nerden doner? Ben kac olursa olsun 16 araliga kadar satmayi dusunmuyorum
Altın düşermi?
galiba dışarıdan dolar akışı durdu
Bist'te yeni sistem olmadı,yaramadı. Bi değişik oldu düşüşler falan. Bu yılı düşüşle kapar gibi. Şubatta umarım rally olur. Yatırım tavsiyesi değildir.
ya fırsat ya batak bilemedim gitti :( önümü göremiyorum
Yerli yatırımcıya pek yaramadı maksimum lotun kalkması 10 lira üzerindeki hisselerin kademe aralığının azaltılması Birde tek seansa düşüldüğü için millet sabahtan dolduruyor açık satışları akşama kadar tahtada kalıyor.
Yabancı yatırımcı baya memnunmuş artık doğrudan kendileri emir yollıyabiliyor eskiden aracı kurumlara ordino yollıyarak yapıyorlardı ama şimdi doğrudan kendileri işlem yapabiliyormuş.
Dediğin gibi düşüşler çok hızlı algoritmik emirler yüzünden olabilir diyorlar.
FED yüzünden 2016 dan itibaren geri geleceğini düşünmüyorum.
Dolardaki Bu anlik artisin sebebi nedir ? Trafikteyim tkaip edemedim
En mantıklı açıklama borsadan çıkan yabancı yatırımcının dövize geçmesi olabilir.Dün Meksa yatırım ve Credit suise sadece garanti bankasında 20 milyon lot sattılar 150 milyon tl ye yakın sadece bir hisseden para çıkışı oldu çok büyük ihtimal yabancıdır
Yabanci çıkışı var ralli çok hizli mübarek
Bofa merrİll lynch: Fed'İn yapacaĞi faİz artiŞindan yoĞun olarak etkİlenen gÖrÜŞÜmÜze gÖre, altin fİyatlarinin 2016 baŞlarinda ortalama 950 dolar/ons olmasi beklenİyor *
En büyük hata şunu anlamıyoruz. Çıkan varsa girende vardır. Havuza boş lotlar toplanmıyor. Ki herşeyi geçtim 150 milyon tl lik türkiyede alım yapacak kimsede bulunmuyor. Yabancılar tatildeyken görüyoruz borsa yerinden kıpırdamıyor. Hep sağ cepten sol cebe geçirip halkın elindeki malı panik yaptırarak toplayıp pahalıdan coşkuda gömüyorlar.
borsa da thy daha duser mı dusuncelerınız nedır?
Dolaaaaar.
Endeks 65000 gelirmi acaba
Araplar sata sata bitirdi galiba bugun son çıkışlardı...
Katmr ileri geri ileri geri trade devam.
Ralli yaptılar bugün yemliyorlar mi yoksa gercekten mal mi aliniyor kestirilemiyor:)
Yataşşşşşşş
Banvit ,kervit,vestel,kront yarın bunlar takipte ... Ytd
katmr bugün fenaydı. dün 8.10lardayken emir verdim ama net kötüydü iletilmemiş. o an alsaydım baya nefes aldıracaktı :)
Tarihi an tarihi gün dediler şu hale bak :) Tarımdışında bile daha hareketli kazançlıydı. Neler yaptınız beyler ?
Pıyasada okadar konusuldu kı,etkısı onceden sonduruldu.
Bakalım bırsa sert tepkı verecekmı...
Hatta dolar dusuyor arkadas...
piyasa aylardır beklediğinden fiyatlamıştı bunu. şu an 2,92 civarı. bakalım 2.90ı kıracak mı
Endex yavaş yavaş gitsin daim gitsin . Hızlı giderse korkutur.
Yarın piyasa yukarı kopar. Yıl sonu beklenti USD 3.15 diyen , fed faiz arttırırsa en büyük etkiyi Türkiye görür diyen kurumlar en azından şu an için yanılmış görünüyor.