bireysel müşteriyseniz tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz
ticari müşteriyseniz ttk tabi olduğunuzdan mahkemeye başvurmanız lazım
Printable View
aynen akbankla görüştüm şubeye uğrayacağım yarın bireysel müşteri v.s demeden direkt öğrenci hesabı ile ilgili bilgilendirip iade yapılır dediler bakalım göreceğiz.
Bankamızda 16-26 yaş müşterilerin öğrenci belgelerini ibraz ederek Akbank Öğrenci Hesabı açmaları durumunda, bu müşteriler Exi26 kapsamında değerlendirilmekte ve 5TL Hesap İşletim Ücreti yansıtılmaktadır
Brent petrol varil fiyatı 35 doların altına gelerek 2004 deki fiyatlarını gördü
aha patlıyoduk dolardan az kaldı 2.92den çıkışı yapmıştık.
dolar sadece 1-2 haftalık gecikmeyle 3'ü aştı. Aralık'da bekleniyordu ancak ocak başına sarktı...
Ocakda 3 lira diyenleri tebrik ediyorum.
Ralli ne zaman borsada beyler :)
Brent petrol 32 dolar civarında
2014 de 110-115 dolar arası gidip geliyordu siz düşünün artık :D
Yatas uçuşlarda ytd
Yavaşşş yavaş yataşşşşş
Yataş battımı beyler ?
hisse çakılmış
Malını yükleyen cıktı şimdi para sayıyor
sadece kar satışı o zaman :D
Öğrenci belgesi götürüp hesabını düzelttirebilirsin ben o şekilde yapmıştım.
Tekrar konu kirliliği olmaması için buradan bilgili abilerim ve arkadaşlarıma sormak istiyorum :
Ufak ufak artık yatırım yapmak ileriye dönük hisse senedi almak bazen ay bazen hafta bazında ayrıca al/sat da yapabilirim takip ettiğim sürece.
Şimdi hem beni akıllıca yönlendirebilecek hem masraf kesinti vs az olacak şekilde sizinde kullandığınız aracı kurum veya banka paylaşabilirmisiniz artı ve eksileri ile ?
Şirketim garanti bankası ile çalışıyor ve yatırım hesabı açarsam işlem ücreti almayacaklar. Yapacağım işlemler küçük olacağı için kesintinin burada çok bi önemi yoksa garantiden de açabilirim ne önerirsiniz ?
oo zenginler toplanmış :D
ne oldu bu dolaraa yaaaaa
Dolar, euro, pound beklentileri neler?
endex yarın yani bugün 73000 görür bence, belkide 73100 de olur :) tamamen sallamasyon
Borsada kağıt önrrisi alayım. Şuan basit bir kağıtla %7 kazanıkır
Yataş çok dikkat çekici değilmi :) illa 3 mü olması gerekiyor :)
Dolar hangi seviyeye kadar düşmeye devam eder ? Bir sonraki fed toplantısı mart 13-15 arası. hangi seviyeden alım yapmak mantıklı ?
Dolar 288 olur mu acaba yakın zamanda ..
yarında endex 74800 olsa hiç fena olmaz :))
dolara yatırmış paraları benim daire alıcılarım hepsi patates oldu dairelere kapora verdiler kaporalarıda patlamak üzere..
Ney 75xxx mi :)
Çok fena düştü dolar. Ödemesi olup dolarda bekleyenlere Allah sabır versin diyorum. Can sıkıcı durum. Finans tv haberlerinde 3,10 -3,15 olur diyenlerin de etkisi var maalesef.
DOLAR TL düşüş devam eder mi nasıl görüyorsunuz
Beyler bilmediğimiz birşey mi var bu ne böyle yaw sabah daha 106.982 idi?
Altın
112,119
113.5 şuanda yastık altını patlama vaktidir artık
yarın endex 72800 üstü kapanış inşallah..
çalkantılı bir hafta daha geliyor yinee .FULL malda olmamak lazım , en azından gün sonu nakitle kapamalı.
altınlar çamura düşsede yine değerinden birşey kaybetmez..
yataş-tire-golts -mardin çok güçlüler şu an favorilerimiz. Ame benim en favorim YATAŞ :)
MARDİN 444 geçemezse geri döner.
rheag 150 geçmeli geçemezse tekrar geri gelir , geçerse 180 lere kadar yolu açık.
boluc bilançodan sonra değerlemede çıkan değer 7 .Gidermi gitmezmi bilinmez.
Kront gelen bilanço 5.50 diyor ama dikkatli olmak lazım mal kucakta kalmasın :)
BJK DESP VE ORGE SAT KONUMUNDA
Uzun vade INDES güzel duruyor.
krstl-tspor-flap-anacm-nthol-tire-anelt-izmdc-tkfen-arsan-buluc-rheag-doas-enka-deva-şişe-mrdn mal alımı olanlar
TSPOR Haftaya salıya kadar 178 de kalmaz altında kaparsa saman alevi olur dikkatli olmak lazım , Bana göre tspor zaten amaçsız yürüyor.
nugyo 400 altı stop üstü kalırsa her an sürprizi yapabilir , alan 20 kademe üstüne satış emri girebilir :)
OTKAR 89 Değerse alınabilir.
GOODY 68 Değerse kademeli alınabilir.
Karayılan yakalanmıştır inşallah...
Piyasanin icine fena ettiler :)
Kchol
Tupras
Yapi kredi
Dohol
Koc grubu guzel bir kar aciklayacak
Dohol ay sonu enerji ihalesi var belki padişah hediye verebilir 5n1k röportaj verdi beyfendi zaten kagit borsada 420 trilyon reelde 2.5katrilyon bedava :)
Petrol uzun vadede alinabilir emtia olarak
Altin peak yaptı bence
Dolar tamamiyle japonya cin suriye gelismelere endekslendi 3 gelecek gibi tekrardan
Benim şahsi görüşüm bu yönde
Ytd.
1 sene kadar beklicek sekılde şu an dolar almak mantıklımıdır?? Altın zaten uctu dahada cıkacagını dusunmuyorum ?!?!