Dolar ve euro bozma zamanı bence. Sonuçta haftasonu yayımlanan tahminlerin gerisinde. Haftasonuda tüm kötü haberler atlatıldığına göre düşme potasında yine döviz.
Printable View
Dolar ve euro bozma zamanı bence. Sonuçta haftasonu yayımlanan tahminlerin gerisinde. Haftasonuda tüm kötü haberler atlatıldığına göre düşme potasında yine döviz.
Dohol 0.55 çıktığım bir miktarı 0,49 dan tekrar girdim
Hürriyet Gazete ve Dohol hala ucuz
En ufak rte doğan el sıkışması çarşı pazarı karıştırır.kağıtların endeksle alakasız hareket ettiğini grafiklerine bakarak görebilirsiniz
Borsa çok çakıldı bu hafta böyle gider sanırım
Dolar bozdurulabilir bence ytd
Bugün borsa için çok hareketli olacak bence. ***** kale gibi olan banka kağıtları dahil hepsi % 10 lar seviyesinde kaybetti. Benim gözümde hepsi alım fırsatı çünkü kötü haber olmadığından yavaş yavaş (tahmini en fazla 1 ay içinde) kağıtlar eski değerlerine gelecek. Ben THY yi dün 5.11 den yakalayabildim kapanışa 10 dk bekleyebilsem 4.84 bile vardı. Bugün direkt 5.17 lerden açıldı.
THY abd haberi çok etkiledi bence :)
5.30 oldu şuan artışa devam :D
Etkileyen yurt dışına kontrollü çıkış haberi oldu. Hani millet yeşil pasaportlular dahil bgt ye maruz kaldıya o. AMA o uygulamayıda kaldırıyorlar şuan
http://www.ntv.com.tr/ekonomi/moodys...5ka8kB-ziisxWQ
etksii olur mu?
ABD RTE yi çizdiyse ki bugün wikileaks denilen grup erdoğan ile alakalı mail açıklayacakmış
https://twitter.com/wikileaks
valla bu kalem kırıldıysa bizim ekonomi için kolay kolay eskiye dönmeyecek anlamına gelir
çok dikkatli takip etmek gerek
kesinlikle bir miktar nakitte kalmak gerek :)
Pro olmayanlar islem yapmasin...
Pazartesi yaptigim 5 islemin 3'unden agzim yandi...
dolarda artış var şuan
ohal lafı çıktı başladı oynamaya
öglene kadar artıp öğleden sonra düşüşe geçti hisseler. yeni haber mi geldi niye öle oldu.
Wikileaks?
Dolar düşmedikçe borsa çıkmayacak gibi
Bende bir miktar çıkış yaptım alttan alabilirim diye
Bakalım yarın tepki gelirmi
Böyle ortamda zarar etmemek ilk ve yegane hedeftir beyler
Bu ortam öncesi mevcut olan pozisyonundan karın olduysa ne ala ama şu anda oturup bekleme zamanı
Şuan nerdeyse tğm kağıtlar kazandırdı.
tgm nedir?
Bu meb de ki gorevden almalar ve universitelerin dekanlarin istifasi istenmesi hareketi yaratti.(1577 dekan)
Tgm klavye hatası Murat bey. Tüm yazacaktım... öylede oldu
Tamamdir,yarina dikkat arkadaslar. Tetikde olun.
tüpraş güldürdü beni biraz :)
alınacak hisse yok gibi primli hepsi bana endeks rakamına göre :(
uzun vadeli tupraş garanti dohol hurgz benim listem hala YTD
Arkadaşlar özel yorum veren siteleri incelerseniz, şuan Hüloğcu arkadaşlarımız tamamına emir verildi yorumlarda bile mevcut. Devlet destekli yada Kamu bazlı görünen markalara yatırım yapın, hisseyi yükseltin dşiye. Bu sebeple Garanti vs gibi tamamen özel banka kağıtlarıda yükselecektir ama daha gecikmeli.
Adamlar bildiğin "THY yi ayaklar altınamı düşürcez devletimizin hava yolu" falan yazmış :D
Bak bugün OHAL ilan edilecek yazısı 2 gündür piyasada sende takip ediyorsundur. Ancak şu saat daha bişey yok. Tabi hisse senetlerine bu yansıdı herkes kısa vur kaçlarla gidiyor. %2-3 ünü alan satıyor. Bakalım ben birkaç kağıt biriktirdim devam tuşuna bastım nasip :D
Bende uzun zamandır vurkaç takip ediyorum. Daha doğrusu Ata Online tavsiyeleri ve kendim anladığım kadar inceleyip giriyorum. Bu konularda borsada en çok takip ettiğiniz nokatalar var ise güzel bilgi olur açıkcası.
TRKCM da kaldım ne güzel düştü be şimdi bekle ki yükselsin :(
Garanti tepe taklak izlemesi prndan farksız :)
Dolar gevşemedikçe borsanın çıkması zor
şuan ohal çıkabilir diye satış var deniliyor bence yabancılar kaçıyor hakkımızda hayırlısı
THY'de 6.10 maliyetim var, sittin sene çıkmaz heralde ama ömrüm el verdiğince bekleyeceğim satmayacağım, zaten thy'de yabancı yatırımcı kalmadı muhtemelen, borsa çakılda dahi artık düşemiyor bile hisse.
elimde 3-5 daha nakit var, banka hissesinden başkasına girmek mantıklı değil gibi geliyor. garanti ve halk bank için ne seviyeden girmeli?
ohal olursa mevduat hesapları ne olur?
7.35 yazdım geldi
7.30 yazdım daha oraya gelmedi garantide
mevduattımın yarısı ile işlem yapıyorum kalanı yastık altı her an her şey olabilir beyler iyi kokular gelmiyor
7.30 bile geldi sanırım OHAL var beyler eve makarna alın :(
Aselsan Tek tutuyorum herşeyi verdim. THY alıp 3 sene unutasım var.
euro'ya dair bir fikri olan var mı?Bozmalı mı beklemeli mi?
Dövizci kardeşlere yaradı bu ohal işi
Yarın çok sesli olacak bist :)
Tayyip reis yine ayarı verdi :D Milyar dolarlarla manipüle yapan borsacı kardeşlerimize karşı helal olsun adam para kullanmadan çıkıp piyasayı alt üst ediyor serseri serbest stili :D :D
Borsasa bugünde yabancı çıkışı görücez sanırım.
Bu iş soğumadıkça 65.000 lere kadar verebilirler.
Doların max 3.20 olur gibi düşünüyorum.
İşin bir an önce soğutulması ve hızlıca tavsiye edilmesi gerekirken kaynar su dökmek anca türkiye de olur
Ekonomi iyi miş borsa 8000 puandan fazla düştü :)
Dolar 3,2 olmaz,max 3,10 ancak biz kapaliyken bile satis geldi,3,0670 den zor bozabildim.
Borsa asagi acilacaktir,sonra toplar ancak haberler geldikce(moldys not dusumu yada diger finansal haberler) asagi sarkicaktir...
Allahtan OHAL bekliyorduk hatta buradada yazdık. İyimi oldu kesinlikle hayır. Sağlam kağıtta olanlar çok üzülmesin zaten aşağıdaydım kağıtlar ultra düşüm yaşanmaz, ama kısa sürede kazanç olayıda bitti şuan. Yani elinizde kalan kağıdı unutun belirli süre. Şöyle kötü haber almazsak 2-3 ay içinde yine güzel günler var :D
Garanti 7 yazdım bakalım oraya kadar salacaklarmı :)
dohol 0.49 dan da aldım
alım fırsatı var bence daha kötü haber gelirmi bilmem ama ben kağıtları unutucam :D
Garanti hedef 8 yazdım
Doholde hedef 1 yazdım uzun vadede yatıcam biraz daha alım yaptıktan sonra :) YTD
garanti yi bilmem de halk düşebilir yakında 7'ye. endeks 72.000'de destek buldu. ilk yarım saatten sonra stabilleşti hisseler. ama daha abd açılmadı, akşamı da görmek lazım, 72000 kırılırsa 68.000'e kadar gidebilir deniyor. en kötünün, en dibin bu akşam ve yarın sabah olacağını düşünüyorum. ondan sonra önümüzdeki hafta bir yerlerde artık dipten çıkması lazım, tabi üstümüze göktaşı falan düşmez, uzaylılar özellikle türkiye'yi istilaya falan kalkışmazlarsa.