savcı adli kontrol kaldırılmasını istedi.
Savci, abd'li papaz brunson için 10 yila kadar hapis cezasi talep etti - cnn türk
Dr.ECU
vay arkadaş tüm türkiye bu olaya kitlendi.
doğru düzgün bir haber yok.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Bazıları bizi vatan hainliği ile suçlarken kendisi ise milliyetçiliğini öne sürüyor.
Aldığımız kağıt bile dolar'a endeksli yükselmesi bu ülke'de ihracat yapanlar dışında kimsenin işine gelmez ama gel de anlat.
Gooll haberi gelince beni bilgilendirin konuya gelip gooooooooooooollllllllllllll yazıcam.
ihracatçılarında işine gelmiyor. ürettiğimiz malın hammadesi tr olsun dış kaynaklı olsun bir şekilde etkiliyor hepimizi, hani zaten dolarla sattığımız halde koca fabrikayı döndürmek için çoğu zaman kredilerle dönüyor işin büyümesi ve artan dolar olmuyor, faizlerde artınca kredi imkanları kesiliyor bıçak gibi. dolayısı ile zarar edilen aylarda krediyle kapatılan açık kapanmayacağı için işçi çıkarmalar başlıyor v.s bizim firmanın fabrikasında bile 70 kişi çıkarıldı. eskiden olsa altı üstü 2-3 ay sıkıntı var diyip krediyle açığı kapatır işçi çıkarmazlardı. şimdi önlerini göremedikleri için direk küçülmeye gidildi. yani iş olduğu aylar mecburan fazla mesailer olacak bu sefer. (olursa)
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
piyasalar sek sek oynuyor
amatörün ocağına incir ağacı diker
profesyonel ise köşeyi döner..
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
2 gün önce 6.10 dan verdim doları. serbest kalır kalmaz geri almalı mı acaba?
teyidsiz
çiğli havaalanında pastör için uçak bekliyormuş
Ooo dönüşte oradan geçicem şimdi trafik vs olucak eyvah eyvah
Olum seni de vurur Petkim dönüşü @Erdem K.
beklenen oldu bakalım piyasa ne diyecek
trump cıkıp sıkıysa salmasaydınız gösterirdim size demezse adam değil. ben olsam direk tweet atarım mahallede kabadayıysan raconu keseceksin![]()
turbocuk istiyoruz
biraz daha yüklenirlerse 6ya gidicek kur
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)