Mart 2018-temmuz 2018 de yasananları tekrar gorecegız*
vergi dairelerinde talimat var,mart 2018 sonrası için taktik yok direk.. bu da benden küçük not olsun![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
aylar sonra düşen kanalı aştık
bunda enflasyon verisinin düşük gelmesi etkili oldu
tüm dünya reisin faiz karşıtı olduğunu biliyor
enflasyon düşük gelince 13 aralıkta merkezin faiz indirebileceği ihtimali konuşulmaya başlandı
ilk hedef 5.54 artık alım pozisyonuna girildi denilebilir
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
13 ünde faiz düşümü olacak bence. olmasada farketmez aynı faiz artırımındaki tavrı sergileyecekler, indirilmezse topu merkez bankasına atacaklar. Gel gelelim zaten piyasa reel faizi geriliyor görüyoruz. Şimdi kredi derecelendirme kuruluşlarından olumlu rapor bekliyorum, onun etkisiyle ne düşer ona bakmak lazım. Yalnız yine söylüyorum 5.04 bu işin tabanı yani normalde olması gerekeni, biz defaaten 5.16 ları gördük buda burası artık destek oluşturdu diyebiliriz. Yani iyi haberler bile bizi oralara anca çeker artık. Mart olayına şu şekilde çok katılamıyorum (artış olacak bu arada ama önceki mart gibi değil), çünkü orada zaten lastik patladığı için erken seçim kartı oynandı, zaten oynanmasıda balonun iyice tekrar şişmesini tetikledi güven ortamöı bozulduğundan. Şimdiyse erken seçim değil beklenen tarih var ve devletin baya rezervleri yönetecek bütçesi olmuş olacak. Mart sonrası ise tablo ne olursa olsun döviz patlayıp gidecek. akp olsun yada olmasın
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Dolar, küresel piyasalarda düşüş yaşarken TL karşısında yükselişte
Dolar, kuresel piyasalarda duşuş yaşarken TL karşısında yukselişte Yazar Investing.com
Dünya gider Mersin'e biz gideriz tersine![]()
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Öyle işte babalar., Dövizini birkaç gün önce Altına çeviren karda.. 2019'da Dolardan çok diğer paralara bakın veya Altına ki şu zararlarınız gitsin üste kara geçin 488 Abinizi dua ile anın bolca..
Ben BTC yatırımcısıyım mesela. Ciddi bir portfoyum orada![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Durumlar kötü. 2019 Türk milletinin hakkında hayırlısı olsun. Dolar 15 günde aldığını 12 saatte verdi.
Dolar alınırmı diyen arkadaşlar.. Hasbel kader 7 Tl'nin üstünü görmüş ve sonra 5.13'lere gelmiş bir para bizimkisi yani kabaca %40'a yakın değerlenmiş...
Peki bu işin kuralı ne ? Düşeni al çıkanı sat değilmi? %40 değerlenmiş birşeyi almak yani Tl'de kalmak ne kadar mantıklı sizce? Sorunun cevabı bu
Faizle ayakta kalınmaz, o sebeple yakında seçim öncesi mutlaka bir hareket gelicektir.. Peki işe yararmı? Bence ters tepicek ki milyon kez denenmiş bir şeyi 1 miyon birinci defa deneyecekler
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)