fabrika kurdukmak icin buyuk devlet olmak lazim guclu olmak lazim.
bakin amerika trump mercedes e burda fabrika kur yoksa ek vergi alirim senden burda satamazsin dedi (turkcesi) adamlar tmm dedi.ulke buyuk satis rakamlari yuksek guclu ulke.
biz nasil yaptirim yapicaz?ornek olarak bmw mercedes e arkadas burda fabrikan yok artik burda bu arabayi satamazsin diyebilirmiyiz ?
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Bi düşünün neden 1600 cc ye kadar 15 puan düşüm yapıldı?? fiat da üstü cc yok, renoda yok, kiada yok, hyundaide, citroende, pejoda vsvsvs (2000cc si olan çok özel versyonları zaten istisnai bırakıyorum). Ayrıca bu ötv düşümü süreli olacak. Yani zaten ithali yapılmış araçlar eritilsin diye. Yani merak etmeyin bu boktan piyasda hiçbir firma yeni ithalat yapmaz. Kısacası parası ödenmiş araçların ötv si düşecek şuan. Yeniden dolar euro ödeme yapıp ithalat açılmayacak
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
1600cc hacime ek birde vergisiz fiyatı 120.000 altı limiti var. Zaten Euro uçmuş çoğu aracın üst paketileri dahil olmuyor bu kampanyaya. Sonra gene stok kalacak firmada. Adam sadece sunroof için 30-35.000 tl fark ödemez. Sunroofsuzun vergisiz fiyatı 119.000 tl olup sunrooflu 120.500 tl olunca OTV indirim farkından saçmalar. Her işleri tuhaf bu adamların. Görelim bakalım ne olacak. Yanlız Bedelli Askerlik'te rekor katılım var. Ancak oradaki mallıkta şurada. Topladıkları paranın gene hatırı sayılır kısmı bu sembolik 21 gün için harcanacak. 750 bin kişinin 21 gün masrafı ciddi bir rakam yapar. Hiç kafaları çalışmıyor vallahi.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Dolar düşükken alıp garaja çektiklerini dolar fırlayınca satamadılar şimdi satışlar artıyor seviniyor bayiler. Vatandaşta vergi indirimli diye alıyor ama dolarla ne işim olur dediği için olayın farkında değil
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
günaydın
bugün tekrar 46 lara gidebiliriz
hatta kırılırsa bir ihtimal 41leri de görebiliriz
ama benim kasım ayı içerisi görüşüm mutlaka bir 5.80 denemesi yapılacağı
yatırım tavsiyedir değildir yazdıklarım teknik yorumlardır
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
_opeth'in söylediği gibi Tansu ÇİLLER'in büyük bir zafer nidalarıyla açıkladığı, modern kapitülasyonlardan dolayı yerli malına ek teşvik vs yapamıyoruz.
O yüzden 'yerli' olmanın bir avantajı yok bizim cebimize,
Kaliteli yerli yurt dışına ihracata giderken, kalitesiz ürünleri ithal edip kullanıyoruz...
41 e kadar iniş sağlıklı ama 41 saatlik kapanış stop
bunu banka verilerinden değil de investingten falan takip etmeniz daha sağlıklı
abdnin bizi iran ambargosundan muaf tutması fiyatlanıyor
Ne guzel bir zamanlama.
Sicak parayi,abd ile ilimli iliskiler oncesi soktular.
Sonra yaptirim yumusamasini pişirdiler.
Elle tutulur birsey yok,sicak para ve siyaset.
Londra kaynakli baya para girisi olmus .... Merak edin, bakın bakalım. Hangi guruhun paralari...
ABD ve Türkiye karşılıklı olarak bakanlara yönelik yaptırımları kaldırdı
ABD, Türk bakanları yaptırım listesinden çıkardı.
Hadi bakalim
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
önce 46 sonra 41..
buradan beklentim bir kaç gün buralarda kalıp güç toplayıp yukarı gitmek
ama bu ara çok yanılttı bizi şu saatten sonra satmaya da sıcak bakmıyorum
küçük yatırımcı dökülünce yürütecekler diye düşünüyorum
iyi zarar yazdık ama satmadığın malda zarar etmezsin mantığındayım artık beklicem..
o son 6.40 gören günden sonra hep zarar yazdık arada bir iki ufak hareket dışında ya kur gerçekten olması gereken yerden çok yukarıdaydı birileri tarafından bilinçli olarak orada tutuldu belirli bir süre yada şuan güzel oynuyorlar bakalım zaman gösterecek elimdeki miktarı en azından zarar kurtarana kadar tutucam
Zarar var ama daha ne kadar zarar ettirecekler merak ediyorum.
YamahA Xmax 250 ABS
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)