Dolarda bir haraket varmı
2.70 gibi filan birsey![]()
@Halil çakır, kur önce gevşer sonra yine yükselir.. Artık Fed para basmıyor ve Abd faizleri yükseliyor Çin devalüasyonu tekrar yapılacak Çünki Avrupa bile parasının değerini düşürdü.. Ben bir ithalatçı olarak söylüyorum yüksek faiz düşük kur ülkenin anasını belledi... Ali Babacan teee 2006-2007 de söylemişti bunu ama işte siyaset işine geldiği gibi hareket etti.. Borçla büyüme olmaz ama bizim milletde sevdi bu durumu açıkçası... Şimdi bizdede ekonomi yönetimi Tl yi değersiz tutarak rekabet gücünü artırmaya çalışacak... Yarın usd alımı yapıcam kısmet olursa param gelirse.. İlk fiyatlamalar genelde sert oluyor... Son olarak Ülkemiz için inşallah hayırlısı olur
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Yine diyorum
goy goy kısmından nefret ediyorum
yok baş örtülü bacım bilmem ne şu bu
kaçımızın burda annannesi falan baş örtülü değildi?
hangimiz monako merkezden geliyoruzda bununla prim yapılmaya çalışılıyor
çok yanlış
ama karşısındaki de onun tersi saldırıyor
saçma sapan şeyler
tamamen saçmalık
dediğim gibi ben asıl teknotratlar gitmesin o adamlara ihtiyacımız var diye oy verdim
inşallah erdem başcıylada uğraşmazlar
geçenlerde görev verilirse burdayım dedi
bu adamlar çok değerli beyinler
boş beleş siyasi söylemlere feda etmemek gerek
Allahtan biraz garanti almıştım para kazanamayacam ama ülke kaybediyor ona üzülüyorum.yarin para kazanacak olanlara hayirli olsun.
Erdem Başçı kur 1.92 olursa kimse şaşırmasın demesi sözlü müdahale idi yani hiç rezervleri azaltmadan yarı tehdit vari spekülatörlere karşı uyarı babında söylemişti onu... Garibim nerden bilsin 17-25 aralığı... Kabak onun başına patladı.Bence çok iyi bir yönetim gösterdi çünki adam kabak lastiklerle karda buzda arabayı teslim aldı, diğer Mb başkanları bahar yaz arabayı sürdü...
Hı mesela ali babacanın en az 3 konuşmasında canlı yayında
fed in verdiği bu paraları biz lükse konuta arabaya harcadık harcıyoruz bence yanlış biz üretiyormuyuz da böyle lüks tüketiyoruz dediğini gördüm sonra inşaat sektörüyle ilgili "zarf arkası hesabı" tabirini bu adamın konuşmasından öğrendim.
Sanayici binlerce sayfa fizibilite hazırlıyor inşaatcı zarf arkasında hesap yapıyor kardaysa atlıyor bu doğru değil dediğini dinledim
zaten sonrasında tayyiple sürtüşmeye başladılar falan
ali babacan aday olmasa vermezdim zaten bitti diye ama son anda zorla tekrar aday yaptılar vs vs
yani ben kendimce detaylarla takip ettim herşeyi
muhalefet zaten komple goy goy başka birşey değil
bir tane elle tutulur gözle görülür proje yok sadece boklama
muhaleletin kendini değiştirmesi lazım
Yiğit,
Aydın doğan ve diğer muhalifler bitti... Bulaşma boşver onlara..
benim bütün ailem en kötü yüksek lisans babam prof idi vs hepimiz chp liyiz bütün cevrem herkes okumuş etmiş ya öğretmen ya yönetici vs hepsi chp li forumdan tanıdıgım insanların %70 i chp li , chp nin içinden çok yakın dostlarımız var hepimiz dibine kadar atatürkçüyüz Hayırdır kim pkk lı ? Senin oy verdiğin parti asıl ülkenin a.ına koydu şu an.Mhp seçmenlerin %40 si akp ye kaydı nerdeyse %40 dönekmiş..Chp li seçmende hiç değişiklik yok en az kaypak seçmen chp de.Chp ye kimse laf edemez su seçimde.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Takım tutar gibi parti tutulmaz, Daha dün Gürsel tekinin videosu vardı adamın anasına avrada küfrediyor ki muhalefetteki hali böyleyse iktidarda kim bilir nasıl olur, diğer konu Hüseyin aygün gibi Pkk lı tonla milletvekili var Chp'nin. Türk milleti sola bu yüzden oy vermez birde herkes Chp ile Mhp koalisyon dönemlerini hatırlıyor özellikle yaşı 30 un üzerinde olanlar.. O yüzden bu iki partide başarılı olamıyor, aslında Türkiye'de hiçbir şey değişmedi eskiden Hüseyin soyuyordu şimdi ise Ahmet Mehmet..
Beyler fazla da siyasete girmeyin güzelim konu uçmasın..Bende dolarla gircektim hile hurda yaparlar gümleriz diye korktum iyiki girmemişim.Gece ii noktadan yakalabilrsem short pozisyonda biraz kazanmaya çalışıcam. Malesefki halkın yarısı teröriste göz yumulmasını da memleketin soyulmasına da razı yapacak bir şey yok.
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Dolarda tahmin ettiğiniz kadar düşük olmayabilir, alım fırsatı olarak değerlerilebilir.. Herkes maddi çıkarlarını ön plana çıkartarak oy verdi ama yanıldıklarını pek yakında görücekler. Herşeyde bir hayır var arkadaşlar hükümet düşse idi ekonomik krizi Mhp den bileceklerdi..
Deveyi diken insani s.ken yaranirmis. ***** partiye oy verenlerin Sehitlere, yuksek olan vergiye aglamaya, sizlamaya hakki yok, bunlara mustehak. Ins dolar 10 lira olur ins vergi %90 olur ins ulke bolunur o zaman gorucez biz bunlari. Adam 4 gun tatil verdi karı dedi iktidar oldu. Aysun kayacinin bi sozu vardi kadin gercekten hakli boyle insanlarla oyumuz bir olamaz. Komure makarnaya devam
Siyasete ucundan dokunduracagim;
Yillarca mhp ye oy verdim. Ancak mhp %17'den buraya nasil dustu? En onemlisi 5 ayda 2,6milyon mhp'li secmen hangi yuz ve gerekceyle akp'ye dondu? Utaniyorum bu guruhdan! Akp ne soz verdi yada ne vaad ettiki gittiler?
Hdp den de 1.2milyon kaymis... Kurtlerde akp ye geri donmus...
Ayrica 7 haziranda saat 9'a kadar belli olmayan sayim,bu secimde nasil birden %90'lara ulasti?
Ve yorumcu arkadaslar:ilk gunler bir cok yerde tepki alim ve satimlari olucak ancak 3-4 gun sonraki beklentileriniz nedir?
mhp acıklama yapmıs ıstıfa söz konusu değil diye adam ölene kadar orda geçmiş olsun.. bu sefer ysk yasağı erken kaldırdı
hdp baraj altında kalaydı iyiydi
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)