Dolarda yeni zirve 3,6396
Şuan 62 civarında
Printable View
Dolarda yeni zirve 3,6396
Şuan 62 civarında
saat 10 gibi toplantıya gittim, 3.56 civarındaydı. 12 gibi bi döndüm 3.64 olmuş. dedim kesin başbakan, cumhurbaşkanı, muhalefetten biri falan suikaste uğradı. baktım baktım bi şey bulamadım. tüm para birimleri dolar karşısında değer kazanırken TL 2 saat nasıl %2'den fazla değer kaybediyor, hem de hiç bir haber, durum vs yokken. mantıklı bir izahatı olan var mı?
Yeni zirve hayırlı uğurlu olsun
Bu zirve ülke ekonomisin çok güçlü olduğunu göstermekte
Bizzzzz yedi cihan padişahının torunlarıyızz
Bizzzzz allahım yeryüzündeki gölgesinin torunlarıyızzzz
Bizzzzzz avuç avuç elimize almışız haberimiz yok :):)
[IMG]http://i.hizliresim.com/yNGJnM.jpg[/IMG]
@ahmetgurlek
Aynen abi ben de anlam veremedim, ciddi artmış, ve arttığına oranla da geri düşmüş.
Acaba Merkez Bankası mı müdahale etti, neden artıp nasıl 3,57 civarına geriledi anlam veremedim.
ılk 6 ay sonu 4 tl denıyor dolar ıcın
Seferberlik çıktı ya dolar satın diye. Kamu ve özel sektör elindeki dolarları sattılar büyük ölçüde. Haliyle döviz rezervimiz eridi muhtemelen yüklü pozisyon açıldığında yeterli hacim olmadığı için dolar tl de fiyat dengesi bozuluyor.
Mantık yürüttüm sadece. Tl varlıklarını satıp döviz alıp siktirip giden yabancı bi fonda sebep olmuş olabilir.
Valla ben geçen hafta TL ı dolar a çevirdim , kizarlarmı acaba bana
Fx işlemleri ile ilgili bir aracı kurumda çalışıyorum dolar tl ile ilgili genel olarak her geri çekilmenin alım fırsatı olduğunu söylüyoruz ama bazı yatırımcılar lan diyor kazanırız fetocu derler dolartl ye bulaştırma falan diyor. Ne biçim ülke olduk. Şaka maka resmen korku imparatorluğu kuruldu baştakinin söylediğinin tersine bir şey yapmaya insanlar korkar oldu. Bu arada 15 gün önce 12 lot dolar tl alımı yapan yatırımcı 3.60 seviyesi itibariyle pozları kapatıp tüm parayı alıp gitti. 6 ay arama diyor parayı yiyip döncekmiş piyasalara :D
vay arkadaş dolar 3.62 ya la.
3.55 den terste kaldığım dolarımı bugün 3.62 den bozdurdum bereket versin :) Önceki postlarım da aceleci davranıpta 3.55 den aldığımı belirtmiştim ama kafam çok rahattı ocağın ilk haftasını bekledim şükür kurtardır hemde iyi kârla. 3.49'dan 3.50 den alan arkadaşlarım vardı benden 1 gün sonra :)
üff dolar yine uçuşlarda 3.608
http://i.hizliresim.com/YqV346.jpg
tarım dışı istihdamın meyveleri dolardan 120+ gelebilirdi ama acele ettik beklemedim
şuan altın ons 1170 dolaylarında seyrediyor emri kapattığıma çok pişman oldum.Yusuf ile tanıştım ekran başında :)
kar kış kıyamet dolar oldu 3,6877
Dolar 3.70 oldu ama borsa hala yukarı çok enteresan
nalett olsun dolar 3.70, hiç hoşlaşmıyorum bu artıştan. anca paracılara yarıyor. sanayiye hep zarar.
Ekonomik kriz yok diyen kimse onun ben []{}#%%**===_•€|€\£_•_
Ne yapacaksınız doları , dolar dolmaz boşverin Başbakan'a kulak verin :) :)
Daha Trump gelecek , faiz arttırımı gelecek , Amerika ile siyasi ilişkiler patlak vermek üzere , hakkımız da hayırlısı olsun..
dolar böyle artarken borsa nasıl artıda oluyor ben onu çözemedim tam. yabancı yatırımcının tamamı gitti biz bize mi kaldık borsada???
3.71 $
3.91 €
vay amısını sayın seyirciler
noliyi bu dolara laa euro geçicek derken oda tünel yaptı serefsiz
Bir türk vatandaşının nasıl dolarla işi olmuyor
Akaryakıt doğalgaz elektrik gıda ulaşım hepsi dolara euro ya bağlı
Şaka gibi hala mal gibi savunan var dolarla benim bir işim yok diye :)
Sayın Cumhurbaşkanım dolar alan yaya kalır dediğinde 100k dolar alan şu an 100k tl kazandı.
pekı suan alınırmı ? tl duracagına altın ya da usd dursamı bu fıyattan ?
Ben altına oy atarım
Savaş çıksa ilk uçacak şey altın olur bence
Güvenli Liman :)
Ülkemizden ve ekonomisinden şikayet edenler . Bu kötü gidişatına birazda ben rant sağlayalım diyenlerin hepsi burda toplanmış .
Hayırlı rantlar hem şikayet hem götürmeye hayırlı işler.
Sen nasıl bir adamsın hayretle seyrettim bu güne kadar. Ekonomik krizden kimse memnun değil. Adamın 3 kuruşu yada 300 kuruşu var ise bunu neden tl tutup batırsın ki kendi ni? Ülkenin başındakilere laf söyle önce de getirsinler isviçre bankalarından milyar dolarlarını.
Şuna ömür boyu ağırlaştırılmış müebbet versin
Kış günü şu kurda birde bu yaratıkla uğratırmayın
Allah rızası için
Yeni turkıye super guc :D
Mıllet 100 er doları bozdurdukca bozdurdukca dolar 2 lıraya dusurduler ellerınden opmek lazım.Saka maka euro dolar 4 e dayandı benzınden tut her seye delı gıbı zam gelıcek bızım sırket ocak sonuna yenı fıyatlara %25 zam yaptı nolcak bakalım maaslara %5 zam yapılıyo satılan urunlere %25
SON DAKİKA! TBMM Başkanı İsmail Kahraman yoğun bakıma kaldırıldı | Gundem Haberleri
Darısı mesai arkadaşlarının başına
Dolar 2.73 beyler :)