Piyasalar pazartesi mi açılacak?
Printable View
Piyasalar pazartesi mi açılacak?
4,88 den alırısınız ekonomi düzeldi çünkü.
NoT: :D:D:D
Dolar 5,78'i geçebilirse, 5,88'e kadar tepki verebilir. Fakat bu düşen trendin sonlandığı anlamına gelmez. Böyle bir hareket gelirse eğer, muhtemelen bu hareketi gel gel yapmak ve mal boşaltmak için kullanabilirler. Düşüş trendinin bitti denilebilmesi için 5,95 üzerinde kalıcı olması gerekiyor...
Düşen kanal içerisinde benim için en güzel alım noktası ''5,45-5,55'' aralığıdır. Eğer o bölgelere gelir ve yukarı dönüş sinyali verirse o zaman toplanabilir. Eğer o bölgeyi ziyaret etmezse, bu sefer süreç uzatılıp uzun bir 5,65-5,85 aralığında yatay banda sarabilir. Bu da yatırımcı için zaman kaybı olacaktır...
Kısacası artık dönüş nereden olursa oradan almakta fayda vardır, rakamın kaç olduğu ile ilgili duygusal davranmaya gerek yoktur. Acele etmem, bekleyip göreceğiz artık hayırlısı olsun :icon_tup:
Rusyanin artik petrol , dogalgaz ve diger anlasmalarinda dolar yerine kendi parasini kullanma veya euro kullanacaz aciklamasinin dolara bir etkisi olurmu...
Suan 5.86. larda,5.75 lerden alanlar satiyor,aman dustu alayim diyenler aliyor.
Satarak dusuren ve suan satis yapan ayni kurum ve havarileri.....
Yazik.
Seviye vermedim hic bir zaman ama size bu düşüsu onceden yazmamda ki amac plan belliydi,bende duyduğumu ilettim...
Bu kadar aleni yapilmasi cok garip.
1 haftadir al sat yapanlar iyi kazandi. Surekli 10 kurus assa yukari yapiyo
Anerika F-35 eğitimindeki pilotların eğitimini durdurmuş. Dolar da bir hareketlenme oldu hemen
89’dan dolar aldık terste kaldık 79 oldu. Zararına satayım da yükselsin bari
:D
beni yerden yere vurdular
84 ken 8.20lerde dönen parite79 da 7.95lere düştü ellerinin ayarı yok..
ya düşsünde biz zarar edelim hiç problem değil. bende 83den topladım ama en ufak üzülmüyorum. keşke düşüş süreklilik arz etse zarar eden ben olsam.
burada en çok akıl verenlerden biriyim twitter hesabımda ortada o mahçubiyeti en iyi ben bilirim ama biraz sabır ilaç olacaktır sanırım
78de bi direnç var kırılırsa 68-66
işte bu 10 kuruşluk düşüşler benim çok canımı yakıyor çünkü viopta düşerken çok düşüyor çıkarken çok çıkıyor %1lik hareketler viopta %3lük oluyor bu da kazanırken iyi kaybederken kötü bir durum şu an kaybediyorum :D
Sonuç olarak ytd olmamak kaydıyla ne dersiniz dolar için ,yükselişe geçermi yoksa artık dibe doğru seyir halindemi.
elle tutulur bişey demek zor
şu düşüşün reel hiç bir açıklaması yok bayram tatili sırasında 66lardan işlem gördü
ne oldu da 6.20lerden buralara kadar düştü acaba?
kura böyle dışarıdan müdaheleler yapıldığı sürece doğru tahmin yapmak imkansız hale geliyor
Bende sene sonu lviv gidiyorum diye
Aldik buralardan bir miktar :)
O zamana kadar uçar kacar girmesin :)
Çatşamba günü MB faiz indirimi yapabilir mi? 32 günlük %23 oran verdiler
indirim için erken aslında ama kuru bu kadar basınca insan "acaba faiz mi indirecekler de önünü alıyorlar" diye düşünmüyor değil..