bugün abd ile görüşme önemli
piyasa verilecek mesajı bekliyor mesaja göre kurda gevşeme olabilir
Printable View
bugün abd ile görüşme önemli
piyasa verilecek mesajı bekliyor mesaja göre kurda gevşeme olabilir
Ya seçime falan gerek yok artık,seçilecek belli. Onların kanunu,onların kuralları,onların yasaları
biat ettik,seçim falan artık boş iş :) boşa heyecan.
Dünkü bir ankete göre bugün seçim olsa yine %40 alır çıkmış reyo
arkasından 20 ile falan MHP geliyordu galiba beraberinde CHP
Tabloda bir değişiklik yoktu yani
Anketi yaptıran kişi/kuruluşu da bilmek lazım. Ama mhp %20 falan değil.
Metropoll Araştırma Şirketi’nin ‘Türkiye’nin Nabzı Ocak 2020’ başlıklı araştırmasının sonuçları açıklandı. Araştırmada “Bu Pazar Seçim Olsa Hangi Siyasi Partiye Oy Verirsiniz?” sorusu yöneltildi. Çıkan sonuçlara göre AK Parti oylarının gerilediği, CHP oylarının arttığı, İYİ Parti’nin ise barajı aşamadığı görüldü.
Anket sonuçlarına göre, kararsızlar dağıtıldığında araştırmaya katılanların yüzde 40’ı AK Parti’ye, yüzde 25,5’i CHP’ye, yüzde 12,1 HDP’ye, yüzde 10,1’i MHP’ye, yüzde 8,3’ü İYİ Parti’ye, yüzde 1,2’si SP’ye, yüzde 1,2’si Gelecek Partisi’ne, yüzde 0,8’i Ali Babacan’ın partisine ve yüzde 0,8’i de diğer partilere oy vereceğini belirtti.
Seçim olmaz bence, işlerine gelmez çünkü. Seçim olması için AKP'nin de barajı geçiyor olması gerekli. Veya parlamenter sisteme dönüş yapılması gerekli :) Bununla ilgili olarak Meral Akşener güzel konuşmuştu.
yakın zamanda bende seçim beklemiyorum.ama şu gerçek önümüzde erken seçim yok denip 2-3 sonra erken seçim tarihi açıklanmıştı.
ondan %50 bir ihtimal olabilirde :)
AKP %40 yazdıktan sonrasını çok okumamıştım, teşekkürler paylaşım için
Erken seçim dedikodusu çıkıyorsa, gerçek olma ihtimali çok yüksektir diye tahmin ediyorum. Öncekilerde de olduğu gibi, benzer mevzu bedelli askerlikte de oluyordu, "yok canım n'alakası var?!"dan "bu ülkemiz için çok faydalı olacaktır"a anında geçebiliyoruz :D :D
He bir de @Ormanci abi barajı çok rahat geçer hiç alakaları bile olmaz alt sırayla. tek değişen artık %50'lere yaklaşmalarının hayal olması
vatandaşı olmasak güzel ülke aslında
İşte C.başkanlığı barajı zaten %50 değil mi? Onu aşamayacaklar diyorum ben de.
Yoksa ne seçimi yapacak da %40 oyla ne yapacak, güven mi tazeleyecek. O da pek işe yaramaz tahminimce :)
%10 oranında oy artıracak da ne bulabilirler bilemiyorum :) Yüzde 40'lardan da aşağılarda olabilir bence bir de...
Çünkü AKP'ye yakın olan işadamları, şirketler şunlar bunlar da isyanlardalar. Abdullah Kiğılı geçenlerde seslendirdi ama herhalde "hoşt ne yapıyosun" dediler, "benim eski röportajım o" diye anında geri vites yaptı :)
akp bu işlerin içinden genelde askeri operasyonlarla çıktı
libyada suriyede olmazsa yine kuzey ırakta büyük çaplı bir operasyon sonrası erken seçim gelebilir
libya ile suriyede işler istediği gibi gitmiyor ama milliyetçi damarları kabartması lazım
yoksa insanlar aç tencere donlayınca hükümet değişir
Düşen oranları canlandırmak için yeni bir heyecan lazım. ben de bekliyorum bir şeyler, ya içeride ya dışarıda.
Audi fabrikası açalım İzmir'e gelsin İzmir oyları.
Ha yok tamam anladım :D