inmeyeceğinin söylentileri var. yani biraz daha düşebilir gibi. birde şu alım satıma vergi getirmeleri ne saçma oldu yahu. bugün biraz alım yaptım havadan para kazandı bazıları yine.
Printable View
REK tarihi düşük seviyelerde
1994 ve 2001 İn bile altına inmişken USD/TL Nın 6.50 ve üstünde kalıcı olacağını trade edenler daha çok ters pozisyonda kalacaklar.
Long da olanların 2 umudu var içeride Çarşamba günü TCMB Nın faiz indirme sinyali.vermesi
Dışarıda Trump un sabah uykusunu almadan yeni Tweet atması
400 üstünde kalıcı olan cdsler?
1 yıl vadeli ödenmesi gereken 180 milyar $ civarı dış borç?
s400 meselesi?
kıbrısta doğalgaz meselesi?
tükenen net rezervler?
tarihinin en büyük dolarizasyonu?
vs.. bir sürü uzar liste
size 6.50 yi tavan olarak düşündüren nedir? call-put opsiyonlarını kontrol ediyor musunuz?
Dun aksam abd pilotlarımızın egıtımıne son verdi....
son bir buçuk yılda 60 milyar $ civarı abd tahvili satmışız
açıklamaya göre buradaki yatırım başka bir yere yönlendirilmiş ama neresi bilen yok
2 milyar $lık abd tahvili kalmış elimizde..
Deniz bitene ve 23 haziran gecene kadar kriz yok algi yonetimine devam. Ama az kaldi, bu yaz gecen seneyi aratabilir bile...
unutmadan;
the darkest moment of the night is the closest moment to dawn
tüm bunlar ne anlama geliyo ,yani şimdi dolar düşcekmi kalkçakmı :D
ben s400 alımının değil de s400 iptalinin fiyatlandığı görüşündeyim
tabi bunun dışında kamu bankalarının işsizlik fonunu hiç ederek döviz sattığı da malumumuz
21 mart haftası nasıl ki olağan dışı hareketler izleyip bedelini 6.20lere kadar ödediysek bu hareketlerinde bir bedeli olacaktır diye düşünüyorum
trend iyi bir dosttur tabi ama düzeltmelerle trendleri birbirine karıştırmamak lazım derim ben
Tmsf den 150 küsür milyon tl hazineye aktarılmış,bu da etki eder mi piyasaya.
ne güzel iş ; 86binlerden 6.15li kurlardan çıkamayan yabancıya 93binlerden 5.80lerde çıkma şansı ver
bunu sırf belediyeden "bir avuç insan" nemalansın diye seçimler öncesi kur atağı yememek için yap
Şu anki durum şu aslında nükleer santral patlamış yetkililer herkese korkacak birşey yok herşey kontrol altında diyor.
En sonda gerçekler gün yüzüne çıkıyor.
Film bitmesine fazla birşey kalmadı zaten.
Yazı yatayda geçirir bu piyasa s400 olayını ABD ile aşarsa
Eylül'de party başlar
Yarın ekonomistler tarafından mb toplantısında faiz indirimi geliceği konusuluyor. Öngörünüz nedir?