onun bu tarihte tahliye olacağı aylar öncesinden belliydi cezası bitti adamın
Printable View
Bu tip haberlerin olumsuz yansimasi icin,piyasa yapicisinin isine gelmesi gerek.
Yoksa yaprak kipirdamaz.
Ayrica borsa cok cikti denemez,***** 2 kez dusup buraya geldi.
400 olursa 5.84 olur...
Ilk yukseliste cikalim ozaman dolardan. Suda var 6 dan tl alan bi yabanci 5 den dolara donse kar %20 dimi? Adamlarin faizi %2 zaten.tl ye yuklenicekler heralde
6.3350den eur satan birisi var ve benim de pazartesi gunu ithalat icin eur transferim olacak.
Sizce 6.3350den cevireyim mi euroya, yoksa pazartesi asagi dogru bit inis olur mu?
piyasada TL varlıklar için olumlu hava devam ediyor. Cuma öğlende sonra BİST te kar satışları izlense de momentum halen yüksek.
TCMB faiz indirimi tarafında fiyatlamalar daha yüksek faize doğru evrilmeye başladı. daha önce 250-300bps olan swap point fiyatlamaları 350bps ye kadar geldi.
TCMB den 350-400bps faiz indirimi gelmesi fiyatlamayı değiştirmeyecektir. 300 altı TL yi güçlendirir, çılgınlık yapıp 400 bps üzerine çıkmadığı sürece TL de kalmayı tercih ederim.
Enpara günlük faiz 20.5 ten 19.5 e düştü 0.5 2 kademe halinde. KRedileri de 2.00 altına düşmüş.
dolara geçişler başladı ufak ufak yükseliyor :D
Yukselme falan yok. 0.30 yukari yada asagi olmasi hic birsey ifade etmez. 5.85 e kadar sorun yok...
taş yiyoruz taş
evde çoluk .ocuk ekmek bekliyor kur ne düşüyor ne çıkıyor uyuz uyuz hareketler deli ediyor beni..
walla niyetleniyorum da hala "simple is the best" doktirininden çıkmaya cesaretim yok
şimdi baştan hisse seç takibe al her gün araştırma yap forumlarda dedikodulara bak telegram gruplarına dala falan yorucu geliyor
şu faiz geçsin piyasanın bi tepkisine bakalım eğer her şey oturdu artık düşüncesine girersem borsaya dönerim artık
1e beş almak eğil de al gülüm-ver gülüm benim olayım her çiçekten bal topliim ama çiçeğin dertleriyle ilgilenmiyim :D
thy ggeçen ay 12.80lere düşünce dedim bi alayım kalsın daha ne olacak? sonra 14lere doğru verdim şimdi yine 12.80
mal taşımak sağlıklı gelmiyor bana ama egeene hastayım uzaylılar bassa yine yükeselecek heralde :D
Usd eur paritesi coh hos duruyo
yön tayini verebilecek bir veri olmadığından alım veya satım yeri pek değil gibi
YTD