Matriks kullanıyorum abi. Kademeleri görmek için 71/ay para istiyolar.
Bende onlara 2 rakam görmek için 70 vereceğime netflix üyeliği alıyorum. geri kalanıylada kilo kilo patlamış mısır![]()
İşin şakası bi yana bana lazım olan sadece grafik bilgisi. Grafikler eksik kalmasın diye programı açık tutuyorum başkada bi işime yaramıyor.
Bide 15 dakika geriden geliyorum ben 70 TL para vermediğim için. Heryerde eziliyoruz parasızlıktan![]()
![]()
Allah nazarlardan saklasın abi benzine hergün zam geliyor. Benzin paramı bunlardan çıkarmak zorundayım haha![]()
Ama dediğiniz gibi günlüğü pek sıcak değil. Haftalık Aylık grafiği hoşuma gitti sadece. Büyük resim candır![]()
@TolgaUs CİMSA'da sen haklı çık sen kazan yeter ki, bu daha faydalı olur![]()
Şimdi kısa vadede 6,80'de önemli bir direnç var, oraya kadar 2. kez geldi. Eğer orası geçilirse 7,05'e kadar yol alabilir. Tekrar 6,53'e dönerse o zaman aşağı niyetlenebilir. Aşağıda 6,53, yukarıda da 6,80 kısa vadede dikkat edilmesi gereken en önemli seviyeler bana göre...
ALTIN hedeflerine güzelce gidiyor. Herkes dolara odaklandığı için gözden kaçıyor gibi...
eleştiri gizli hayranlıktır.
Altına baya bir süredir ara ara dikkat çekmeye çalışıyorum. Orta ve uzun vade grafiklerinin gayet iyi olduğunu vurgusunu sık sık yaptım ve halada yapıyorum. Benim teknik olarak hedeflerim geçmiş sayfalarda belli. Ben yoluna devam edebileceğini düşünüyorum...
Altın giderde KOZAA, KOZAL durur mu?Yalnız zirveye yaklaşmış gözüküyorlar. Dikkatli takip etmek gerekir...
@TolgaUs sağol kardeşim. ALTIN'ın orta ve uzun vade grafikleri bayadır iyi gözüküyor, senin paylaştığın grafiklerde de durum net bir şekilde ortada. Pozitif enerjiye devam...![]()
Elinde malla uykuya dalanlar için tatsız bir sabah olabilir
Küresel bir resesyon başlangıcı kokusu var abd de kayıplar %4 civarında son zamanlarda bizim göstergeler çok dengesiz analiz yapmak çok zor ama imam osurursa cemaat sıçar sabah göreceğiz
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
aha bak piyasa artı açtı
komik..
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Gercekten tek mantikli aciklama![]()
YouTube
ufak ufak kozaa almaya başladım. şuan mahkeme devam ediyor. grafik falan yok tamamen duygusalyatırım tavsiyesi değildir.
turbocuk istiyoruz
KOZAA zirveye çok yakın. 7,52 direnci kırılmadan giriş yapmak pek mantıklı değil. Eğer kırabilirse 7,90'a kadar çıkabilir. Eğer 7,52 geçilemezse aşağıda 6,80-90'lara kadar geri çekilme görülebilir. Destek ve dirençleri göz önünde bulundurun derim. Dünde dediğim gibi dikkatli işlem yapmakta fayda var. Karar yine sizlerindir, bol kazançlar dilerim...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)