abd resmen imdadımıza yetişti
küresel resesyon geliyor şimdilik bize yaradığı kesin ama ilerisi nasıl olur merak ediyorum
abd resmen imdadımıza yetişti
küresel resesyon geliyor şimdilik bize yaradığı kesin ama ilerisi nasıl olur merak ediyorum
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Dolar'dan düşen para ya altına gidiyor yada vadeliye Borsa'ya gitmiyor.
Yazın gelen turist paraları Ekim'e kadar sallarda sonra ne olacak.
Suriyelileri suçlamayı düşünüyorlar sanki uyandı yukardaki var birşeyler.
2023'e hazırlık yapıyor gördü çünkü koltuk sallanıyor çıtırdan
TL Vadelide kalmak en mantıklısı şuan için
YTD.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Gürsel abi relax 5.40-6.10 ve 6.20 den alımlarım var aritmetik ortalama eksi yazıyor ama sabır diyoruz bakalım![]()
Yatırımımın büyük kısmı altında.
Mevcut durumda altını biraz azaltıp dolar veya euro önerir misiniz?
Okumadan imzalamam.....
Teşekkür ederim kardeşim temennilerin için. Artık sıra sendeBenim önceliğim işin zenginlik kısmından ziyade, olabildiğince doğru analizler yapıp, bu bilgileri burada sizlerle paylaşmak. Bu şekilde doğruluk oranı yüksek analizler yapmayı hedefleyip, kendimi daha çok geliştirme fırsatı buluyorum. Bilgi paylaşınca güzeldir. İnşallah gerisi zaten gelir...
BORSA biraz daha düşebilme potansiyeli var gibi duruyor. 97.900 puan üstünde tutunamazsa, sırasıyla altında 96.300 ve 93.800 puan seviyelerine kadar çekilebilir. Bu seviyelere kadar bir düzeltme yeterli olur diye düşünüyorum...
DOLAR ben hala çok fazla karamsar değilim. 5,45 üzerinde kaldığı sürece (max.5,40 tuzaklara karşı) yine önümüzdeki günlerde yönü yukarı çevireceğini düşünüyorum. Dolara yatırımı çok sevmememe rağmen görüşüm bu şekilde. Sene sonu hedefim 6,20-6,30 civarı...
ALTIN bilindiği üzere son dönemlerde ki favorimdir. Kısa vadeli hedefim olan 1.500$ gerçekleşti. Orta vade 1.600$ ve biraz daha uzun vadede 1800$-1900$ hedeflerim mevcut. Tabi bir anda roketleyip çıkmayacaktır. Biraz daha zamana yayarak ve arada kısıtlı düzeltmelerle hedeflerine gidecektir...
Artık doğru çıkar veya çıkmaz zaman gösterir. Teknik analize dayalı olarak benim düşüncelerim şimdilik bu yönde. Herkese yatırımında bol kazanç dilerim...![]()
eleştiri gizli hayranlıktır.
Faiz indiriminden once de yazdim simdide goruslerim degismedi.
Buralarda oyalanacagiz bir sure... Gitse bile 5.85 yada 6.05 dusse bile 5.40 hadi 35.
@Focus4171 hareketlerim nasıl patron en tepede satıp en alttan olmasada alış yaptım çok fena çakacak bana gibi geliyor ama artık bağımlıyım hisseye![]()
turbocuk istiyoruz
- @pirasa trade yeteneğine diyecek söz mü var? Gerçekten iyi yakaladın, ben beğendim. Ama abartmadan çekirge 1,2,3 olayına dönmesin...
- KOZAA ve KOZAL gerçekten özünde iyi hisseler. Fakat 7,90 ana zirveye çok yaklaştı. Muhtemelen buralardan satıcılar gelir artık.
- Dünde tam 7,52 kapattı bana inat belirsizlik hissettirmek içinAsıl dikkatimi çeken dün satışlarda ki hacmin yüksek olması. Ortalamalardan hala uzakta fiyatlıyor ve KOZAA hareketleri çok sert olan bir hisse. Her an her şeyi yapabilir. Kaçacak fırsatta bırakmayabilir. Altın düzeltme yaparsa KOZAA'yı da affetmezler. Ama genel trendi hala iyi hissenin. 7,90 üzerinde ayrı bir boyuta geçilir, zamanı gelince oda olacaktır...
- CİMSA 6,20'ye geldi, şuan biraz altında işlem görüyor. 6,20 üstüne atmazsa kendini, 5,85-5,90'a kadar gerileyebilir.
- @TolgaUs kardeşim, benim için bir PARSN analizi yapabilir misin? Günlük ve haftalık olsun, ayrıca yorumunda bulunsun...![]()
eleştiri gizli hayranlıktır.
*Günlük. /
RSI aşırı satış bölgesinde. Tepki alımı gelmesi şart.
Alt indicatorlerimde beyaz çizgi sarıyı kırmış ve günlükte satış sinyalleri veriyor.
Grafik bölgesinde beyaz çizgi aşşağı kırıp çarpraz yaptığında destek noktasını değiştirip hissenin yukarı yönlü güç almasını sinyalliyor.
Diğer grafiklerde de görebilirsiniz bazen tuzak çıkıyor ama genellikle çalıştığını söyleyebilirim.
*Haftalık. /
13.34 Beyaz destek (stop) noktası. Altını denemiş ama olmamış. Yarın 13.34 altı Kapanış yapması durumunda stoplanması tavsiyelenir.
*Aylık. /
Nötr.
Genel Hüküm![]()
Valla abi bu hisse beni fazlasıyla aşıyor. Trend denen birşey bulamadım hissede. Çok garip hareketleri var.
Günlük ve haftalık baktımda acayip sert hareketleri var. KY ye hiç kazandırmıcaz hep kafalarına basıcaz vizyonuyla hareket ediyorlar bence.
Benim beceremediğim bu grafikte siz de yorumunuzu katarsanız en azından daha sonra bu tip hisselere hangi gözle bakmam gerektiğini öğrenebilirim.
Saygılarımla abi ,
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)