USD için öneri yada beklentiniz varmı.Almayı düşünüyorum TL iyice değer kaybetti aylık bir getirisi kalmadı.
Bugün alım yapmayı düşünüyorum varmı bir tavsiyeniz?
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
69,50 önemli
aşağı kırabilme ihtimali var bu hafta geçen haftaya görece daha sakin geçecektir
faiz indirimini bekliyor piyasa abartılı bir şey yapmazlarsa geri çekilebilir
ama uzun vadeciyseniz bu fiyatlar ztn uygun fiyatlar bir miktar değerlendirilebilir
al-sat yapacaksanız faiz kararını bir görün derim
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
250 çok bence
piyasayı izlemek lazım ama biraz pozisyon açtım
El elde, el başta kaldık valla. Ne döviz alabildik ne de hisse kaldı elimizde. Tl ile kendimizi tatmin edicez artık
şu an mb başkanının yanağını okşayıp "daha fazla tanzim satış mı lazım annem" diye teselli edesim var
Mevduat faizine yansıyınca bu indirim, net faizin enflasyon altında kaldığı görülecek, milletin dolar-altına yönlenmesi olacak.
KAsım-aralık aylarında enflasyon artacak ama MB zırt pırt faiz indirip-kaldıramaz. Yılsonu enflasyon 12-13 civarı çıkması bekleniyor.
FED faiz indirirse belki bir nebze faydası olur ama muallak orası.
Okumadan imzalamam.....
hala bi 71 beklentisi var en iyisi bir miktar kar alıp ufak bir pozisyonla duruma bakmak
Ben dövizde sıçrama beklerdim şuan. Pozisyonumu o yönde aldım. Ancak dünkü çok çok hatta gereksiz çok olumlu Türkiye açıklamaları ile Trump bu zıplamaların önüne geçmiş oldu sanırım. Yani kısacası nötralize ettirdler durumu gibi görünüyor
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
2 alıs satıs yaptık,cok hareket mutlaka cebınızı vurur.
Sım dı haftaya hazırlanın,satıs yıne yapacagız. Şahsi gorusundur yine,kimseyı baglamaz.
Altin alimi icin dogru zamanlarda miyiz ?
Enflasyon hukumetın baskısı altında,bu kredıyı kısa vadeye cekıceksenız mantıklı.
Altın ıcın kuresel rısk azalıyor. Ekonomık krız de artık ekmek yedırmıyor,daralmadan zaten bıkıldı.
Altında guzel paralar kazanıldı,tekrar sermaye oraya doner mı,bahane lazım....
Bence haftaya yıne dolar tl ekmek yedırecek.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)