Dolar shortta yakalanan Nomura tarzi bankalar cakmaya baslamis , 2,75 geliyormus. Sen naber ya![]()
Dolar shortta yakalanan Nomura tarzi bankalar cakmaya baslamis , 2,75 geliyormus. Sen naber ya![]()
slowest tsi of cosmos
1 1.5 Ay öncesine kadar Bloomberg cnbce türlü haber sitelerinde Usd için uçuk kaçık tahminler vardı sonra bi anda yok oldu.!Olay şu ; Algı yönetimi... Yani ekranlardan dolar uçucak haberleri sonrası milletin koşup dolar almasının önüne geçilmesi ... Şimdi de tersi yapılıyor koşun dolarınızı satın zarar etmeyin diye..
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Hımm. Japonlar Türkleri sever...
Şimdi aklıma geldi de bi ara Japon ev hanımları kocalarından aldıkları paraları birikimlerini yükselen süper güç Türkiye'ye yatırıyorları onlar ne oldu bu arada?
Yahu bu ülkede rüşvet bile artık Dolar Euro ile ... Böyühlerimizin vardır bi bildiği![]()
Birkaç gündür dikkatle takip ediyorum , Dolar tam 2.90 a vuruyor bir güç aşağı itiyor..
Şu anda tüm gelişmekte olan ülke para birimleri zayıflıyor ama bizim Tl de tık yok şimdilik., Defalarca aynısı oldu seçim öncesi kurun tırmanması istenilmiyor gibi , Sanırım bu sefer kesici ile kalıcak Usd... Tabi sadece tahmin buyanılabilirimde
Temkinli bi şekilde portföyü azaltarak , bilançosu sağlamlardan devam..
Dencm-doas-yatas-logo
Dr.ECU
Basit bir denklemle dahi; seçim sonrası Tek partili hükümet kurulma olasılığı şuan %10 larda. Yani ağırlıklı hemde yüksek oranlı ağırlıklı koalisyon gözüküyor. Buda hemen kurulamayacağına göre seçim günü ertesi buuuummmm diye patlayan bir Dolar izleyeceğiz.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bir daha bu sayfaya yazmama kararı aldım..sadece okuyucu olucam,nedeni;boş konuşup kimseyi yanlış yönlendirmek istemem, bol kazanclar millet![]()
Olur mu kardesim,sen yazmazsan ben yazmazsam,bilgiler nasil paylasilir...
Kararindan tez don derim...
2,58'ler civarından aldığım dolarlarımı 2,89'dan bozdurdum..
Seçim sonrasında kısa vadeli bir yükseliş olsa da koalisyon sonrası kısa-orta vadede düşüş olacağını düşünüyorum.
2,75'lere geldiğinde bozdurduğum meblağnın tamamıyla alım yapma niyetim var. Uzun vadede 3'ü aşacağını düşünüyorum
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)