RTE aleni bir şekilde kriz var diyor şu an TV'lerde anlayana tabi.Ve o dedikçe daha çok daha çok alkışlıyorlar.
Esasen adam konuşmasa sarayında otursa dolar bu seviyede kalacak, ama inadına çıkıp gereksiz saçmalıyor..
Dolar kuruna önlem paketi: yastık altındakileri satın..
Bunu gören yatırımcı durur mu buralarda.. Allah'tan Cuma günü h.sonu biraz sakinler.. Önümüzdeki hafta 3,5 altı olursa tam almalık..
Bugün günlerdennn
Eurooo yada avro hangisi hoşuna giderse 3.80 TL
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Beyler dolar düştü ne dersiniz
Haftaya fed e hazırlık mı yapıyorlar![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
ben gözümü kararttım. ha şu zaman alırız ha bu zaman alırız dedik nerelere geldi. düğünden kalanları gömücem dolara yarın13-14 aralık fed toplantısında tavan yapar yine diye umutluyum
Merkez bankası yıl sonu tahminini revize etti daha geçen hafta 3.34 olarak. Şurda 3 hafta kaldı. Geri adım atmaz oraya kadar çekerler diyorum ben. Diğer bir taraftan kamuoyu harici, kuurum ve kuruluşlardanda liraya destek adımları başladı. Ben bir süre düşüm okacak dolarda diyorumö sonrası yine peak
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Çağrıdan sonra , 10 miyar dolar cevirmiş milletimiz toplamda diye bi haberler okudum nekadar doğrudut bilemiyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)