cuma akşamı arabayı ve motoru fulliyeyim yeter![]()
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Çevremdeki insanların büyük kısmı Hayır vereceğini ama Evet çıkacağını düşünüyor.. Mantık ile hareket edersek 7 Haziran Seçimlerinde alınan %40 oy var diyelim... %3 Mhp'den gelse 40+3 = 43 eder.. Yine %3 Akp'den fire verse 43-3 = 40 Puan diyelim yani eşitlendi.. 40 + 2-3 (Yani bu iki üç puan nerden gelir derseniz yazamam) .. eder 42-43
Ben Evet çıkabileceğini düşünüyorum ama Hayır çıkma ihtimali elbette var ancak son Ankara belediye seçimlerini hatırlarsanız Evet bir adım önde
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Themis’in anketine göre; Türkiye genelindeki sonuçlar (kararsızlar dağıtıldıktan sonra) şu şekilde:
EVET: % 46,1
HAYIR: % 53,9
İSTANBUL’DA FARK DAHA FAZLA!
Anketin İstanbul sonuçlarına göre rakamlar şu şekilde sıralanıyor;
EVET: %36,7
HAYIR: %48,5
Kararsızlar: %12,1
Kullanmayacaklar: %2,7
Kararsızlar dağıtıldıktan sonra:
EVET: %43,1
HAYIR:% 56,9
Ozellıkle soruyorum,2 post uste pıyasayı tartısıp,hemen altına ne yapalım dıye soran arkadaslarıma selam olsun.
Motorınde zam sınyalı var,henuz kesınlesmedı
Murat abi , tl mi var elinde ?
Nerde longsun onu yaz ? Ya da bana whatsapptan yaz koptuk ya resmen
+49152556594yirmiiki
slowest tsi of cosmos
Şakasına söyledim 997TT abi.. ,![]()
Bende de Tl yok pek .. Son birkaç senedir ağırlık olarak dolardayım zaten işimde dolarla.. Şahsi olarak tek bir kuruş dolarım yok Altın biriktiriyorum.. Uzun vadede Altını olan ihya olacak diye düşünüyorum.
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
* Morgan Stanley
Referandum hayir bekliyoruz biz , tahvil pozisyonunu sifirladik,$ kisa durasyon icin ideal bence
slowest tsi of cosmos
japonya çin amerika grup yapıp koreye girebilirler ne olur ne olmaz. ben 40 gr bilezik aldım 4 taksitle ytd![]()
Bazi kagitlarin pozitif ayrilacagini ama endeks anlaminda negatif bir trend bekliyoruz
$ yield yukari cikmasi enflasyon demek, bu da emtiaya, yabanci para cinsine pozitif yarar. Ben yabanci yatirimcinin ilgisinin bistten kaydigini dusunuyorum, ama bununla Beraber bazi hisselerin hala ucuz oldugunu ozellikle boya ve yapi malzemeleri ana faaliyet alani olan sirket kagitlarinin 2-3 ay icinde kar ettirecegini dusunuyorum
Telefondan yaziyorum yazim hatasi varsa kusura bakmayin
slowest tsi of cosmos
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)