4.17 !!! WOww sayın seyircileri günlük %1.5 getiri!
4.17 !!! WOww sayın seyircileri günlük %1.5 getiri!
MSN => raymanbu@hotmail.com
Boş yapıyor bence Trump. Rusya ile doğrudan savaşa girecek kadar delirmemiştir ( diye umuyorum ). Esad kontrolündeki birkaç noktayı vururlar en fazla, tek bir Rus askerin burnu kanamaz. Doğrudan Suriye üssünü vurursa zaten 3.dünya savaşı başlamış olur.
98 106 GTI 34 TJ 1247
Uzun zamandır ilk kez heyecanlanıyorum. Şöyle güzelinden bi savaş çıksa da ya ölsek ya öldürsek. İki şekilde de değişik bişey olmuş olur.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
normalde deli deliyi görünce çomağını saklar diye öğretmişlerdi bize ama bunlar bi değişik, gircekler bu gidişle birbirlerine, boktan suriye yüzünden dünya savaşı çıkacak.
En son twitinde şunları yazmış
"rusya'yla ilişkilerimiz soğuk savaş döneminden bile kötü ama buna gerek yok. rusya'nın ekonomisini düzeltmesi için bize ihtiyacı var, bunu yapmak çok kolay. tüm ülkelerin işbirliği yapması gerekli. silahlanma yarışını durduralım mı?"
Bu adam gerçekten şizofren. Az önce attığı tweete bak bide buna. Süper güç kimlerin eline kaldı![]()
dün dipten alırım diye bugünü beklemiştim. şimdi toplamaya çalışıyorum ama kıl payı ditaş ı falan kaçırdım endeksi anlık takip etmem lazım.
turbocuk istiyoruz
Akdeniz ısınıyor, abd (sen hep ne alakaysan amk çocukları hep ortalıgı siz karıştırıyorsunuz) bizde oraya gelecegiz dedi ve onlarda gemilerini getirdi. Rusya tatbikat yapacakmış
''Devlet Başkanı Vladimir Putin’e Suriye’ye saldırı düzenlemesi halinde ABD füzelerini vurma çağrısı yaptığını, Rus ordusunun da füze imhası için tatbikata başladığını yazdı. ABD’de de Cumhuriyetçi milletvekilleri Başkan Donald Trump’a Suriye’yi vurması için baskı yapıyor.''
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Kurdaki kısmı yatışma sebebi Başbakanın Mb gerektiğinde istediği tedbiri alır cümlesi .. Dolayısıyla Borsada kısmen toparlandı , yani kısaca bu gece bile Mb deseki PPK'yı topluyorum kur 4'ün altına iner .. Ama Mb bekliyecektir Abd Rus gerginliğini ve boşa kurşun atmaz .. Asıl olay Altın Ons 1.360 Usd'yi geçti, Dolar hikaye
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Aynen altın da yakın gecmıste 1340 ları hatırlıyorum. En para da oldugumdan kurlar arası fark cok oldugu ıcın almadım. Ama hala alınabılır sevıyemıdır?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Bende enparadan islem yapiyorum . Kur farklari aksam 5 sabah 8 arasi baya bi aciliyor . Ben 1-2 hafta once $$ in ilk 3.9x seviyeleri gordugunde herkes gibi $$ dan cikmistim o an yuksek olan 169 dan altina girmistim, bugun itibari ile ciddi miktar kazandirdi . Tabiki al alma diyemem ama benim takip ettigim kadariyla altinin daha gideri var .
yurtdışından işbankası uygulaması ile memleketteki hesaptan döviz satmak istiyorum ama makas aralığı normalinden çok çok fazla.İnternette baktım ama düzgün bir bilgi bulamadım.Tüm bankalar böyle mi yoksa sadece işbankasına ait birşey mi acaba ? Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)