Katarda amerika gudumunde bi ulke.nereye gonderiyor trump atlar kaldiki oyle bi tutari baba ogluna gondermez
Foreks alis islemleri kapatilmis
Göndersede haberimiz olmax zaten
Dr.ECU
Bir saat içerisinde 40 kuruşluk düşme ama 10 dakika sonra 1 lira çıkabilir sonumuz hayır olsun
Samara 2109
Sie soyleeiklerim.malesef birbir cikiyor.
Hedef 7.60 demistim kisa vadede ve kisitlama olucak diye.
Swap.ihalleleri ve foreks kisitlandi.
Gelelim.simdi ne olucak;yarin guzel.bir mudahele olucak,islemler izleniyordu bu sefer fislenicek.
Eger 200k ustu dolariniz varsa yine yaziyorum,fiziki tutun bir sure.
Saat 8 gibi arabada giderken dinledim manyagi ve kulaklarima inanamadım! Gruplardan gelen yazilar,dediklerin cikti yine,daha tahmin yapma bir sure sus dediler ama ben degil sizofren sussa,ne bileyim 1 hafta,inanin hersey yoluna giricek.
Bu hafta yine yeni olaylari bir bir izleyeceksiniz.
Hedefleri 5.90 in altina cekmek dolari. Insallah panik islemler olmaz...
ünlü ekonomist aydın beyin cerrahı köşe yazari yigit bulut nerede namı diğer jöleli
Allahtan dolarım yok![]()
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
6.47-6.68 bandı var
6.47nin altı zor
6.68 üstü hedefler 7.20ye kadar
stabil bir piyasa değil ki trade edelim
merkezin son hamlelerini piya yine "bunların faiz arttıracağı yok" diye fiyatlayabilir
kimsenin tl satmaktan korkusu kalmadı
saolsun reis faize ne kadar karşı olduğumuzu bir kez daha dile getirdi
piyasada kemal kılıçdaroğulları meral ekşenerler devlet bahçeliler yok
sonucunu çok ağır ödeyeceğiz
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Ortalık ısınmadan 6,72 den bir miktar alım yaptım.
Kademeli ortalamamı yükseltiyor ama yapacakda bişey yok![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
garanti şuan 6.75 den veriyor. bugün adam gibi birşeyler olmazsa ters tepebilir.
faiz arttırsınlar diyeceğim ama o da kötü. yani aşağı tükürsen sakal, yukarısı bıyık. garip bir durum.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
abi ruslarda bizim gibi iç siyasete oynayıp duruyor. rusyada maaşını ruble olarak alan birinin 2300 usdlik maaşı 2000 usdlere geriledi şuan. tr ye göre daha az etkilenselerde etkileniyorlar. zaten rusları anlamıyorum. sat enerjiyi rubleyle amerika bir kendine gelsin. halâ bize bile dolarla satıyor enerjiyi.
kahrolsun amerikaaaa, ver doları ver doları, dolar dolar taşar. modundalar.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 konuk)