ve 5.74..
alınır be ztn 12 eylülde faiz indirimi var 250-300bp
bu riske değer sanki
yok mu hiç dolar yorumcusu yine tek tabanca takılıom hepiniz mi borsacı oldunuz?![]()
ve 5.74..
alınır be ztn 12 eylülde faiz indirimi var 250-300bp
bu riske değer sanki
yok mu hiç dolar yorumcusu yine tek tabanca takılıom hepiniz mi borsacı oldunuz?![]()
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
5.83ten girmiştim. benim çupra hamsi oldu @16EC813
Yarın 14k TL gibi bir ödemem var.
Altın mı bozayım euro mu?
Euro birkaç günde çok düştü, altın nispeten sabit gibi.
Euro kazançlarını toparlar mı altının muhtemel/potansiyel getirisine göre?
Faiz indirimi olarak şahsen 250-300 bps değil de daha güvenli, ileri de tekrar düşürme imkanı veren 100-150 bps gibi bir değer veya başka değişle 250-300 puan düşerse tekrar arttırımın zor olacağı düşüncesine sahibim.
Okumadan imzalamam.....
Altın 1560 doları kıramıyor bir kaç denemedir
Usdtl için ise buralardan geri dönmesini bekliyorum
Euro ve poundda brexitten dolayı işler karışık
Ben her şekilde her işin dolara yarayacağını düşüniyorum
Bizde ise bu seyenin altında kapanış lar yönü değiştirir daha aşağılara bir kırılma yaşanır yarını izlemek lazım
@Focus4171 Abi senide iyi ki altın ile zengin edicez dedik. Altın çıktığından beri yoksun ortalıkta.
20 Ağustosdan beri yoksun. Şakası bi yana umarım sağlığın sıhhatin yerindedir. Özlendin abi.
Sana buradan bi mention bırakayim geldiğinde detaylı konuşuruz tekrar.![]()
ISFIN geri dönüşümünü geçen haftaki volume leri ile onaylıyor. bu haftada fena sayılmaz bi volume var. Sence girsek mi ne yapsak ya. ucundan bi çıt alsak mı ?
Pazartesı bıraz altın bozdum... sebebı tl ıdı.
Dolar kendı yagında kavruluyor. 3 hafta oncekı yazılarım gecerlı. 6.04 tepe 5.60 dıp
5,7406 dolar aldım hadi hayırlısı , çuprayı balina yapma çalışmaları sürüüyo![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
olabilir
şu an tüm pariteler öyle yerlerde ki yönü kimin belirleyeceğini kestirmek güç
dün ben onu yazdıktan sonra haberi gördüm muhafazakar partiden muhalefete geçen vekil olmuş muhafazakar parti meclis üstünlüğünü kaybetmiş bu durumda da büyük ihtimal brexit ertelenecek
dün düşen euro ve pound bugün dolara karşı daha primli
bir yandan da tl yükseliş trendini kırdı 5.64lere doğru bir hareket olabiir
zarf atıyor da olabilirler![]()
Gümüş teki hareket hızlandı, Altın yatırımcısı portföyüne gümüşü de ekleyebilir. Kısa vadeli düzeltme gelir ise 18,50 USD/ons gibi alım düşünüyorum
Yahu dolar aynı bantta ılerlıyor. Nedır bu panık yada merak?
500k dolar ve ustu oynuyorsunuzdur,anlaırım ama %2 asagı yukarı her an hatta her dakıka olabılır Türkiye de....
5.50 gorsekde sorun yok,6.0 da.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)