konuyu bölebilir miyim?
Elimde cuzzi bir miktar para var seneli vadeli bir hesap mı açmalı yoksa başka bir şeyler mi yapmalı? Konu hakkında sıfır bilgi sahibiyim? Değerlendirme aşamasında ne gibi yön verebilirim? Tavsiye verebilir misiniz?
konuyu bölebilir miyim?
Elimde cuzzi bir miktar para var seneli vadeli bir hesap mı açmalı yoksa başka bir şeyler mi yapmalı? Konu hakkında sıfır bilgi sahibiyim? Değerlendirme aşamasında ne gibi yön verebilirim? Tavsiye verebilir misiniz?
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
başkasının parasına akıl vermek kadar zor bişi yok
insan kendini sorumlu hissediyor
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
32 yaşındayım bu yaşıma kadar yedim çok şükür ama artık geride bıkacağım bir evladım var dolayısla yemeyim daha. Azı karar çoğu zarar birşeyler bırakayım belki beni geride bırakan rahmetli peder de yapmak isteyip yapamadı.
Sorumlu olarak düşünmeyelim herkesin bir fikri var elbet ama piyasayı takip edenler en azından az risk çok risk ön görüleri olup fikir sahibi yapabilir sonuç da elbette nihai karar benimdir.
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
hedef min yıllık %20 kar olmalı
geçen sene 192 bine satılan 0 km 1.4 tsi dizayn paket a4 lere bugün 20 bin kmde 240 lira fiyat biçilmiş
o gün dolar alan adam bu kadar kazanmadı mesela
faizler tlde durmak için çok düşük döviz desen bugün çoktan 6.20leri görüp geri çekilmiş olmamız gerekirken kamu bankaları her hafta 6-7 milyar usd satıyor
elimde yüklü nakitim olsa heralde araba falan kovalardım ben
döviz işi al-sat yapmayacaksanız çok büyük karlar bırakmıyor anca enflasyon oranında gelir paranızı korursunuz
Citi, Halkbank için tavsiyesini 'SAT'a düşürdü, hedef fiyat 3,75 TL
Yurt içinde yerleşiklerin döviz mevduat hesapları son hafta 461 milyon$ azaldı
Alıntı:Yurt icinde yerleşiklerin doviz mevduat hesapları son hafta 461 milyon$ azaldı Yazar Investing.com
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
tl mevduatları da 26.3 milyar tl artmış
40 haftada 60 milyar tl artan tl mevduatları 1 haftada 26 milyar tl artmış
rakamlar çok acayip
Selamlar, küçük bir miktar ile gram altın alıp saklamak mantıklı mı?
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
mantıklı
hepsi mantıklı
2020 bitmeden 7-7,50 dolar/tl de mantıklı bence
o sırada ons da 1700 lere gelirse öf
düğünlerde takı olayı da re'sen bitmiş olur ülke insanı bu saçma adetten de kurtulur muasır medeniyetler seviyesine 1 adım daha yaklaşır
görüşme sonrası saraydan gelecek açıklamalara göre ya yukarı ya aşağı hareket edecektir kur
böyle durumlarda en iyisi risk azaltmak
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)