basit hesapla 5.77den 5.94e geliysek 17 kuruş/2=8,5 kuruş => 85-86 bandına gevşemesi gerekir %50sini verse
tabi 94ten dönecekse
basit hesapla 5.77den 5.94e geliysek 17 kuruş/2=8,5 kuruş => 85-86 bandına gevşemesi gerekir %50sini verse
tabi 94ten dönecekse
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
4.88 TL olmayacağı kesin
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
bence 5.84 civarı bir kapanış gelir
yıl sonu bilançoların açıklanmasıyla dolarda kısa süreli sıçramalar görebiliriz. benim hedefim ocak sonu 6.20 civarı çıkış yakalarsam çıkış yapıcam.
cevremde 6.00 ustu gorsun satarim diyen cok.
bakalim ne olucak onumuzdeki hafta.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
açıklıyorum. yükseliş sebebi benim.
bahtımı yiyim ya dolar borç almam gerekti. 78ile borç aldım. 2 gün sonra geldiğimiz yere bak
yılı atlatınca biraz olsun gevşeyeceğini düşünüyorum.
bu arada dişçilik sektöründe kasım 15'ten beri yaprak kıpırdamıyor diyebiliriz. ev - araba alım satım bilmemde kendi sektörüm açısından kasım-aralık kamuların para bitirme zamanıdır gelecek sene daha yüksek ödenek alabilmeleri için ama kamudan da ses yok![]()
Satmalılar da...
Ancak ınsanımızda su var,daha yukarı gıderse? Azıcık kar yaparmıyom vs vs...
Genel olarak bakıldıgında rıskler var ancak burası Türkiye. Ruzgarlar farklı yonlerden esıyor.
Nasıl iş bu,sayfayı kac kec yenıledım ama son mesajlar gorunmuyor. Postlarımda gorunmuyor ama bırden ıkı post gorunuyor : ))
sayfa aciliyor ama yenile demek gerekiyor.
sıkıntı var sanirim forumda.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
ufak ufak borsaya giriyorum artık
bi kısım para vardı boşta duran onuda borsaya sokucam bu hafta artık al-sat gündelik kademe kovalicam
maksat cebe para girsin uzun nedense hep riskli geliyor bana az kazanayım ama kaybetmeyeyim mantığındayım
sasada 9,44 hedefi var bilginize..
Altında ekim ayından beri 286 ile tersteyim. Bir gaflete kapıldık daha da yükselir laflarına aldanıp aldık. Şuan altın yine 286 seviyelerinde ve ons 1500 kırılır devam eder ise 292 seviyelerine gelir diyorlar. Önerisi olan var mı çıkmalı mıyım?
Araç gümrük girişli, Borusan çıkışlıdır...
2-3 haftadır ben de döndüm. Bolu çimentodan da kar edince morallendimŞimdi sasa'ya baktım teknik uzmanı değilim ama az çok biliyorum, grafikte böyle bir artış getirecek bir şey göremedim. Neye göre böyle bir beklentiniz var? Bende şu an SISE var, bekliyorum. Çanak formasyonu gördüm kendimce
Tabiki ytd.
Savaş MotorSports
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)