hyundai eşek olsa kapıya bağlamam seat veya astra daha ii seçenek
Printable View
hyundai eşek olsa kapıya bağlamam seat veya astra daha ii seçenek
i30 a bende çok niyetlenmiştim çift kavrama otomatik olsaydı şimdiye almıştım o yüzden polo aldım bende
İlla 4 kapı şartı yoksa pro ceed gt güzel bir seçenek. Zaten i30 la hemen hemen aynı ama 200+ bir beygiri vardı ve oldukça çekici görünüyor.
76 bin TL mi vay be bir hyundai için güzel rakam :)
Yav anlayamadığım bu arabanın nesine bu kadar laf ettiniz ? Gırtlağına kadar dolu araba, 5 yıl garantisi var, motor kuvvetli tipi güzel. Neden 76 etmesin ki ?
Ikinci el az kullabilmis 1.16i lere bakilabir(136 hp) lik olanlara. Yazilimla 200 leri goruyor ve yakitida fena degil. En azindan bmw olur ;)
Çünkü halen Hyundai'yi 15 yıl önceki araçlarını göz önünde bulundurarak değerlendiriyorlar.
Fakat Hyundai müşterileri uzun dönemde markadan vazgeçmiyor ilginç bir şekilde. Belki de; Servislerde ''müşteri hatası'' şeklinde cevaplar yerine ''müşteri memnuniyeti odaklı hizmet'' ile karşılaştıklarındandır. Üstelik 5 yıl boyunca garantili bir biçimde.
Konuyu takipteyim.
Yeni astra ya da leon kesinlikle.
Golf aynı donanımda almaya kalksak fiyat 80 90 ları bulacak i30 un tek olumsuz yanı yakıt tüketimi olur bence
manuel leon fr alınıp bi çıtır yüklenirse güzel tat verir ....
Sanırım i30 turboyu alicam salı günü tekrar gidecem Hyundai e anlasabilirsek alicam bakalım nasıl yuruyomus :)
o degilde hyundai i30 gt önden bildigin skyline gTR :D
Eh. işte :D
Bence karar gayet yerinde . i30 f/p aracı. Agaya hayırlı olsun
üstündeki motor proceed gtdeki motorun kısılmıs hali.
sana katılıp.
hyundaiyi boklayanlara soruyorm herhangibi kere kullandımı yada icinde bulundumu ?.
ne alıp veremediginiz var araçla.?
donanım desen her rakibinden altta kalan yeri yok hatta hepsi standardında geliyor. leonun için malzeme kalitesinden bin kat daha güzel, astra gibi yüzü eskimis degil, cogu 1.6dizeller ve cok begendiginiz tüm vw audi seat grubu herhangibi 1.6tdi'nı deler geçer yanına yaklastırmaz. euroncaptan 5 yıldızı var. fiyatı golften enaz 15bin ucuz . vs vs
neyse neyi anlatıyorumki fikri olmayanın zikri çok olunca asagıdaki tablo cıkıyor karısımıza
dizel dct en üst paket i30 79.350
dizel dsg enüst paket golf 95.100 +3100 cam tavan + 1100 keyless (standart i30 a yaklasmak icin eklenecek iki opsiyon)
2009 senesinde sıfır Renault scenic almıştım. Ozaman da çok kişi alma Renault arabasına paramı verilir dedi :) opel, wv vs. Varken şimdi baktığımızda onlarda bile problem çıkabiliyor facebookta paylaşanlar da örneklerini görebiliyoruz opel kaza yapio 10 hava yastığı var açmamış adam vosvagenden araba almış üzerine kocaman branda yaptirmis bu arabadan sakın almayın Hyundai kullanan çoğu arkadaşım memnun gibi bakalım kısmet inşAllah bizde memnun kalırız.
i30 sport diyorum ben. dizel kullanıcısı olarak parasını sonuna kadar hak eden araç bence i30 ;)
2012 ilk ciktiginda almistim benzinli i30 donanim zengini basta diyorsunki ne gerek var bu donanima simdi getz aldim hyundai tutkunu degilim tamamen tesadüf. Satarkende zarar etmedim araciniza iyi bakarsaniz sizi uzmez 5 sene garantisi var servis ne diyorsaniz yapiyor gik demiyor. Kendi bozdugum anahtariligi bile servis degiatiririz dedi bildiklero halde. Arabaya gelince araba hakikaten kaliteli ve konforlu bana kalirsa i30 un 3 eksigi vardi gozumde
1 . yakıt 10 litre yakiyor. (Sehir ici)aslinda atmo motora gore normal arkadasimda fd7 civic vardi 12 litrenin altina dusmuyor diyordu.
2. Düşük hızlarda abs devreye giriyor.
3. Virajlarda arka taraf birakacakmis gibi oluyor buda insani rahatsiz ediyor buda sanirim fabrikasyon lastiklerden kaynaklaniyor.
Bunlarin haricinde ufak defek direksiyonda vites topuzunda soyulmalar olda hemen degistirdiler.
Butun bu olumsuzluklara ragmen param olsa i30 dizel cift kavrama ile beraber alirim cokta keyifli olu.