Buradaki Hyundai bayisi eşimin akrabası servisle ilgili bir problem yasamam sanirim genel olarak olumlu bir araç gibi.
Düzce 76 bin fiyat verdi başka bi ili aradım 75 bine kadar düştü.
Printable View
3 tane fd6 ımız 1 tanede fb7 imiz oldu .fb7 de otomatikti 1 sene kulandım . hiç ortalama 12 litre tüketim görmedim . :)
b sınıfı 150 beygir bi kaç opsiyonlu polo 71 lira ya geliyo .186 beygir c sınıf full i30 da 76 lira etsin bi zahmet . gerçe bütün araçların fiyatları uçtu hiç birisi parasını haketmiyo o ayrı . ama bu piyasada i30 gayet iyi .hundayi ne ya diyenlerde 90-95 liraya 150 lik golf alsın .yada 75 liraya 4. vitesi biteremeyen otomatik fb7 cıvıcler var :D manueline lafım yok ama ;)
bende fb7 sahibiydim 12litre bana da ütopik bir rakam geldi..
Hyundai i30 turbo alınır. Çokta mantıklı bence. 2013 dizel dolusu arkadaşımda var herşeyi dört dörtlük bir araç. Belki ufak detaylarda eksiklik bulabiliyor insan ama aracın artısı o kadar çok ki o küçük eksiklikler "o kadar kusur kadı kızında da olur" dedirtiyor insana :D Fuarda turbo olanı inceledim onun koltukları ve jantları çok çok iyi olmuş. Eğer denk getirebilirseniz kırmızısı veya bakır rengi gibi olanı olursa çok daha dikkat çekici olur. İstanbul uçarda satılmadıysa geçen hafta bakır rengi olan vardı. Standart renklere nazaran çok daha karizmatik duruyordu rengi.
http://content.worldcarfans.co/2015/...9730894510.jpg
http://carplace.uol.com.br/wp-conten...-4-620x414.jpg
buda o dediğim renge örnek olsun
Leon 1.4 TSI ACT 150 hp DSG S&S > FR 74.500
Tavsiye ederim
ben olsam jetta 1.4 tsi 160 lık comf. high. bakardım
Seat Leon 1.4 TSİ 140HP ...
Leon tam bir fiyat/performans arabasi
Jetta 160likta alinabilir artik son gelen 160lik motorlar...
hyundai ve kiaya bulasmazdim
Bence görsel olarak (dış tasarım) güzel bir araç i30 gt, iç tasarım için aynı şeyi söyleyemem tabi. Malzeme ve işçilik kalitesi olarak da çok aman aman bir kaltesi olduğunu sanmıyorum. Gidip incelemedim tahminim bu şekilde. Her aracın fiyatı uçmuş durumda Türkiye'de zaten. Ama şunu söyleyeyim,iki haftadır almanyadayım şuana kadar tek bir hyundai görmedim. Satmıyordur demiyorum ama henüz görmedim. Mesela reno görüyorum zaman zaman. Ayrıca performans ve yakıt olarak tatmin edeceğini sanmıyorum daha doğrusu 186hp falan bir gidişi yoktur. Ki teknik veri olarak da 186hp imiş gibi değil. Yakıtının da düşük olmayacağını düşünüyorum. Şu ya da bu araç diyemem ama ben olsam farklı bir araç bakardım i30 yerine.
tipi çok kötü iç tasarımda keza öyle heleki direksiyon tipi berbat..lakin yol tutuşu motor gücünün yola aktarılmasını vsvs bilemem..bence bir test sürüşü yapmalısınız.tabi mümkün olacağını sanmıyorum..fiyatı uygun buldum bence tipini vs beğendiyseniz alınabilir..yakıt tüketimide 10 lt nin altına düşmez hiç hayal bile etmeyin..
1.4 tsi 150 lik fr önerenler var..bir kere çift turbo değil hani eski 1.4 tsi 140 lık jettalar gibi önü açık değil..bir ikincisi arkadaşlar dsg o araç patlama ihtimali yüksek..proceed gt ye bindim ve beğenmedim ben şahsen motoru nasıl anlatmalı hissiz kalas gaz tepkileri geç algılıyor vs..hyundainin gdi motorunun başarılı olduğunu düşünmüyorum.