İ30 fena araç değil, sanmayın eski hyundailer gibi , he golf kaliteside beklemeyin ama memnun eder kullanıcıyı, sadece yakıt yüksek ağırlık ve şanz. faktörlerinden.
Printable View
İ30 fena araç değil, sanmayın eski hyundailer gibi , he golf kaliteside beklemeyin ama memnun eder kullanıcıyı, sadece yakıt yüksek ağırlık ve şanz. faktörlerinden.
Rica ederim, siz çok biliyosunuz her aracı maşallah. Kullanmadım ama teknik veri okuyabiliyorum, malzeme kalitesinde gelirsek bir önceki nesil nasıldı biliyorum sanırım bi kasa değişimi bir makyajla premium hale gelmedi heralde.
Ama çok pardon hyundai'ye laf ettim tövbe haşa!
Senin dilinle de cevap vermem gerekirse, elin almanı bilmiyo ama sen çok biliyosun di mi güzel kardeşim.
bir bayan arkadaşım son kasa dizel manuel i30 vardı, yakıtından şikayetçi olduğu için sattı, aldığından fazla fiyata verdi :)
kasa olarak Hyundai bence kendini çok geliştirdi, gözümdeki kötü marka imajını ufak ufak yeniyor, özellikle yeni i20 ile de bu güzelliği pekiştiriyor.
benzinli i30 hiç kullanmadım, performansı nasıldır bilemiyorum, sıfır polo 1.2tsi'ların 60bin civarında gezindiği sıfır araç piyasasında 74bin TL'lik i30 dolu paketse tercih edilebilir bence...
İnan benim de senin ne araca bindiğin s.kimde değil. Ben de v10 rs6 mı alsam diye düşünüyorum önümüzdeki sene ama konumuzla da alakası yok heralde?
Basit bir soru 1.4 leon fr 140hp ile 0-100 verisi olarak 8sn çıkarırken, 1.6 i30 186hp 0-100 verisi 8sn çıkarması normal mi sence? (konu da leon denmiş daha önce ondan örnek verdim, 0-100 de en temel veri olarak her yerde paylaşıldığından kullandım) Kaldı ki araç rakiplerine göre ağır (i30) direncini 0.1e getirip hiç bir araçta olmayan bir mühendislik başarmış olmalılar ya da inanılmaz bir motor teknolojileri olmalı ki rakiplerinden az yaksın.
Farklı bir araç önermedim zaten alın almayında demedim, ama teknik olarak üzeceği kanaatindeyim. Dizellerinde yakıt sorunu çekiyor insanlar bu aracın makyajsızında, durumun aman aman değiştiğini sanmıyorum. Kaldı ki forum ortamı, birisi fikir almak istemiş, zannediyorum düşüncemi söylemem de en doğal olaylardan. Bu kadar abartmaya gerek yok, girip senin 335d yükleme konunda akıl falan vermedim sana yani rahat ol biraz. Gerçek bilgi/tecrübe gerektiren hiç bir konuda bilmeden/tecrübe etmeden kimseye ahkam kesmişliğim yok bu forumda şuana kadar zaten.
Kağıt üstünden veri okumaya devam et. Kolay gelsin sana :)
- 128liklerdizel yakıt sorununu sanzımandan cekiyor 6ileri tork. kont. dümdüz taş gibi sanzıman 7.5-8lerde geziyor yazılımla 6 ve altını gören var. bozuldu kırıldı mekatronigi patladı diye birşeyi yok. / bir eski kasalar 115lik olanlar 4 ileri zaten
- suan 135hp ye cıktı euro6 motor ve cift kavramayla geliyorlar 0.5 -1 lt civarı oynatıcagını düsünüyorm o sanzımınaın görücez yeni daha yayılsın biraz araç.
-benim gibi manuel olanları gayet makul yakıyor 16v dizel için sehir içi 0 dikkat ederek kullanarak 6.2-6.3 litre birkere dikkat ediyim dedim 5litrelere indim ama ben gelemiyorm o yavaslıklara :D
-arac agır kabaca 1400 hatta 1500 kglara dayanan agırlıgı var en dolu sunrooflu koltuk ısıtma ıvır zıvırlı versiyonun. ondan 80-100 e kadar biraz agır ama bahsettim hızdan sonra 180küsür beygiri köküne kadar hissettirir merak etme o acıdan
Zamanında bir h100 vardı bizde yanında bir de petrol satın almıştık bir de tamirci 100.000 de motor yapıyorduk :D Bu imajı hala düzeltemedi gözümde hyundai ama yinede severim hyundai markasını fakat kesınlıkle gidipte para vereceğim bir araç değil
Ben de aynı kararsızlıktaydım,MK3 Leon FR aldım abi.Malzeme kalitesi, dış görünüşü gayet güzel. Yakıt olarak daha 8,5lt felan yakıyor ama rodajı bitince 6,5-7 lt ye kadar düser diye tahmin ediyorum :)
Bugun gittim anlastik yarın muhtemelen ödemesini yapicam kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun dedik :) kırmızı söyledik.
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Tabi ara hizlanmalar vs. Birkaç araçla deneyip bilgi paylaşımı yapicam.
hayırlı olsun, gülegüle kullanın. Kullandıktan sonraki yorumları bekliyoruz :)
Arac alınmış zaten hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
Bende bir şey soriyim Skoda Rapidlerde 1.4 TDI DSG 90 bg model var bu Poloda kullanılan yeni nesil 3 silindir motor mu acaba ?
Arabayı hala sipariş veremedik :) bi fiyat bilmecesi yüzünden 76 bine en son fiyat almıştım nakit olarak. Şuan 72 bine kadar dustuler bende üzerinde biraz daha çalışın son oluru söyleyin dedim yarın haber vercekler 69 bin teklif ettim bakalım nolcak :D