Ev senin kanka kimse bi b.k yapamaz . En son çare olarak en son dediğin gibi ben kalıyorum bu da arkadaşlarım dersin ..![]()
Ev senin kanka kimse bi b.k yapamaz . En son çare olarak en son dediğin gibi ben kalıyorum bu da arkadaşlarım dersin ..![]()
ben karşı komuşumu bir senedir tanımadım tanımakta istemiyorum ne meraklı insanlarmış bunlar
sözleşmeyi yap her türlü otururlar kime ne
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
zmirde üst katımız öğrencı kusra bkmayında sabaha kdr yukses ses kahkaha uyuyamıyrz ogrencıler sapıtıyo yani dogru
www.honda-tech.com
bide genelde evin içinde fazla eşya olmadığından o ses o kadar çok yankılanıyo sanırım![]()
ya herşeyi geçtim versem evi 2 3 tane bebesi olan bi aileye bu seferde diceklerki bunların çocukları hiç rahat durmuyo ordan oraya koşuyo hergece ağlıyo şöyle böyle.. en azından bunlar lafdan sözden anlar gürültü olsa bile kırk yılda bir olur o da hoşgörülür yani.. ben bile ailemle kaldığım evde neler yaptım zamanında çok rahat anlıyorum kendimi onların yerine koyabiliyorum. en son üst komşumuzun bile çocuklarından rahatsızdım keşke öğrencileri çıkarmasalardı dediğim oldu..
o komşulardan birisi bigün bi eşya taşıcak olur veya başka bişey olur ihtiyacı olur kapısını çalıp gençler bi el atında çıkaralım yardım edin demeye yüzü olması lazım..
Bu tip insanlar sadece kayseride var sanıyordum.
Öğrenciyi s... adam zannedenler öğrenciyi alkolik keş vs sananlar her gün eve kız atıcak sananlar.Kayseride ev ilanı bakıyorduk ilanda 500 yazıyor eve gidiyoruz öğrenci olduğumuzu anlayıcna 750 diyorlar oraya öylesine yazdık diyoalr falan filan 2+1 daireye 1200 kira isteyenler vardı neymiş rezidans1 senemi mahvetti ib... Yazık günah insanlar ne zorluklarla okuyor
bizim binadada vardı 3 tane genç ögrenci hoş şimdi çıktılar en ufak gürültüleri olmadı.
Kiracı arkadaşlar birazda kendilerinin tahmin edildigi gibi kişiler olmadıgını ispat ederlerse sıkıntı olmaz bence.Ama herşey zamanla olacaktır.Binadakilerin sabretmesi gerekiyor biraz.
Aynı polis memuru komşu sorunundan bende muzdaripim,öğrenciye verirseniz kıyameti kopartırım diyor, ev kaç seneden beri boş
Hayır bende öğrenciyim 2. sınıf emniyet müdürüyle aynı yerde oturuyoruz hiç bizimki gibi gereksiz ego,öğrencimi kalsın tripleri yok adamda..
heryerde orjinal modeller bolca var mesela apartmanda 90 daire var %90'ını görsem tanımam. ama bir üst kat komsum varki evlere senlik. babamda yonetici 1 ay kadar yoklardı evde geldikleri gün geldi yanıma oglum panjuru yavas kapatcakmıssın camı acık olunca uyanıyormus hızlı kapatmandan rahatsızmıs dedi. baba kafamı buluyosun dedim oluyosa olsun![]()
hastaya bakın hanfendi hababam sınıfındaki aysen guruda spec zaten panjurun kapanma sesine rahatsız oluyomus vah canım.
ayrıca koyver gitsin kime neymiş cok biliyolarsa toplansın rahatsız olanlar versin senin kirani + bos dururken sana kacıcak aidatını bos bos dursun öyle.
1881 - 193∞
gözünü seveyim İzmir'in.. 3 sene evde kaldık, komşularımız kaç kere yemek, kurabiye vs. getirdi kapımıza, kaç kere zorla yemeğe çağırdılar, hastalandık çorba pişirdiler..üst komşumuzla "gürültü yaparsak uyarın, dikkat etmeye çalışıyoruz ama" diye tartıştık bile, insanlar ısrarla "gençsiniz olur o kadar gürültü, uyaracak bir durum yok" demişlerdi..
Allah razı olsun hepsinden, inşallah komşularınızın işi düşer de mahçup eder kiracılarınız onların yardımına koşup..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)