User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
51 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Evimi öğrenciye kiraya verdim ve...

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ev senin kanka kimse bi b.k yapamaz . En son çare olarak en son dediğin gibi ben kalıyorum bu da arkadaşlarım dersin ..

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya normalde neler derimde isde adamlarda babami taniyolar falan bazisi arkadasi vs. Gerci anladigim kadariyla sadece karsidaki olay cikariyo. Bakicaz bakalim gidisata gore.. sonucta para lazim..
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meLaNchoLic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    büyük ihtimalle akşam falan tekrar arar noldu bitti diye yada yarın öbürgün illa ki arar.. aileye verin diyor ya.. aradığında dicem bu sefer ben bu evin kredisini ödüyorum bul orda 800e oturacak iki kira bedeli de depozito verecek 2 yıllıkda çıkmayacağına dair sözleşme yapacak aile o zaman arkadaşları çıkarayım diyicem.. öylede kimseyi bulamaz o evde oturacak olurda inada bindirip bulursa falan aldığım 800 un her ay 100 lirasını o arkadaşlara veririrm depozito aldığım parayla da yardım ederim ev bulup taşınmalarına.. mağdur etmemiş olurum en azından.. zaten şimdide depozito vs almadım..
    Sizin gibi insanlar ev sahibi olsun ben her türlü kirada otururum.Bu mağdur etmeme lafınız gerçekten çok mutlu etti beni.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Etmem aga niye edeyim akilli uslu duran adami.. ogrenci adam sonucda adabiyla duran adama ne diyeceksin ki.. ama taskinlik vs olursa kendi ellerimlede cikaririm orasi ayri.
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben öğrenciyken benzer şeylerle karşılaşmıştım yıl 2015 güzel ülkem hala aynı yerde

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben karşı komuşumu bir senedir tanımadım tanımakta istemiyorum ne meraklı insanlarmış bunlar
    sözleşmeyi yap her türlü otururlar kime ne
    Burak ÇAPKAN
    Volkswagen Ticari Araç Satış

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zmirde üst katımız öğrencı kusra bkmayında sabaha kdr yukses ses kahkaha uyuyamıyrz ogrencıler sapıtıyo yani dogru
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kurunun yanında yaşda yanmamalı bu hayatta.Her öğrenci eve karı kız atacak diye bir şart yok.Siz anlayış göstermissiniz yardımcı olmussunuz.Tebrik ederim

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aga her apartmanda var böyle tipler 2 3 tane aparmanı sanki bu tipler dikti sanar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zmirde üst katımız öğrencı kusra bkmayında sabaha kdr yukses ses kahkaha uyuyamıyrz ogrencıler sapıtıyo yani dogru
    bende onu diyorum işte.. ara sıra yine olur illa ki, akıllı uslu durmazlarsa sürekliliği olursa ben çıkarırım ama ortada fol yok yumurta yok gereksiz bi önyargı var..

bide genelde evin içinde fazla eşya olmadığından o ses o kadar çok yankılanıyo sanırım
    ya herşeyi geçtim versem evi 2 3 tane bebesi olan bi aileye bu seferde diceklerki bunların çocukları hiç rahat durmuyo ordan oraya koşuyo hergece ağlıyo şöyle böyle.. en azından bunlar lafdan sözden anlar gürültü olsa bile kırk yılda bir olur o da hoşgörülür yani.. ben bile ailemle kaldığım evde neler yaptım zamanında çok rahat anlıyorum kendimi onların yerine koyabiliyorum. en son üst komşumuzun bile çocuklarından rahatsızdım keşke öğrencileri çıkarmasalardı dediğim oldu..
    o komşulardan birisi bigün bi eşya taşıcak olur veya başka bişey olur ihtiyacı olur kapısını çalıp gençler bi el atında çıkaralım yardım edin demeye yüzü olması lazım..

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Polislik mesleğini şöyle kullanıp artislik yapanlara gıcık kapıyorum kanka rahat ol bir halt yapamazlar olmadı çok konuşuyolar baktın sözleşmeyi iptal edersem ütopik bir rakam at kafadan okadar vermek zorunda kalırım de verin çıkartim dersin zaten susarlar
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polislik mesleğini şöyle kullanıp artislik yapanlara gıcık kapıyorum kanka rahat ol bir halt yapamazlar olmadı çok konuşuyolar baktın sözleşmeyi iptal edersem ütopik bir rakam at kafadan okadar vermek zorunda kalırım de verin çıkartim dersin zaten susarlar
    yönetici aradığında 2bin Tl masrafları var apartmanda istemeyenler versin 2bin Tl çıkalım hemen diyolar dedim.. Ömrü hayatında öyle R göremezsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tip insanlar sadece kayseride var sanıyordum.
    Öğrenciyi s... adam zannedenler öğrenciyi alkolik keş vs sananlar her gün eve kız atıcak sananlar.Kayseride ev ilanı bakıyorduk ilanda 500 yazıyor eve gidiyoruz öğrenci olduğumuzu anlayıcna 750 diyorlar oraya öylesine yazdık diyoalr falan filan 2+1 daireye 1200 kira isteyenler vardı neymiş rezidans 1 senemi mahvetti ib... Yazık günah insanlar ne zorluklarla okuyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim binadada vardı 3 tane genç ögrenci hoş şimdi çıktılar en ufak gürültüleri olmadı.

Kiracı arkadaşlar birazda kendilerinin tahmin edildigi gibi kişiler olmadıgını ispat ederlerse sıkıntı olmaz bence.Ama herşey zamanla olacaktır.Binadakilerin sabretmesi gerekiyor biraz.

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı polis memuru komşu sorunundan bende muzdaripim,öğrenciye verirseniz kıyameti kopartırım diyor, ev kaç seneden beri boş
    Hayır bende öğrenciyim 2. sınıf emniyet müdürüyle aynı yerde oturuyoruz hiç bizimki gibi gereksiz ego,öğrencimi kalsın tripleri yok adamda..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SmT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı polis memuru komşu sorunundan bende muzdaripim,öğrenciye verirseniz kıyameti kopartırım diyor, ev kaç seneden beri boş
    Hayır bende öğrenciyim 2. sınıf emniyet müdürüyle aynı yerde oturuyoruz hiç bizimki gibi gereksiz ego,öğrencimi kalsın tripleri yok adamda..
    emniyet müdürüyle aran iyiyse koy kendi evine öğrenciyi arasın polisi benim yeğenlerim kalıcak o evde kıllarına zarar gelmesin göz kulak ol desin bak bida sesi çıkıyormu

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    heryerde orjinal modeller bolca var mesela apartmanda 90 daire var %90'ını görsem tanımam. ama bir üst kat komsum varki evlere senlik. babamda yonetici 1 ay kadar yoklardı evde geldikleri gün geldi yanıma oglum panjuru yavas kapatcakmıssın camı acık olunca uyanıyormus hızlı kapatmandan rahatsızmıs dedi. baba kafamı buluyosun dedim oluyosa olsun

hastaya bakın hanfendi hababam sınıfındaki aysen guruda spec zaten panjurun kapanma sesine rahatsız oluyomus vah canım.

ayrıca koyver gitsin kime neymiş cok biliyolarsa toplansın rahatsız olanlar versin senin kirani + bos dururken sana kacıcak aidatını bos bos dursun öyle.
    1881 - 193

ersandeniz
    Misafir
    gözünü seveyim İzmir'in.. 3 sene evde kaldık, komşularımız kaç kere yemek, kurabiye vs. getirdi kapımıza, kaç kere zorla yemeğe çağırdılar, hastalandık çorba pişirdiler..üst komşumuzla "gürültü yaparsak uyarın, dikkat etmeye çalışıyoruz ama" diye tartıştık bile, insanlar ısrarla "gençsiniz olur o kadar gürültü, uyaracak bir durum yok" demişlerdi..
    Allah razı olsun hepsinden, inşallah komşularınızın işi düşer de mahçup eder kiracılarınız onların yardımına koşup..

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meLaNchoLic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emniyet müdürüyle aran iyiyse koy kendi evine öğrenciyi arasın polisi benim yeğenlerim kalıcak o evde kıllarına zarar gelmesin göz kulak ol desin bak bida sesi çıkıyormu
    Yok benim babamda emniyetten genede söz geçiremiyoruz adama,bide İzmir'de ev..Güzel İzmir'imin yüz karasıdır komşumuz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)