öğrenciye ev vermeyen böyle yaşlı başlı insanların otobüste veya toplu taşıma araçlarında gençlerden yer istemeside tam bir ironi
öğrenciye ev vermeyen böyle yaşlı başlı insanların otobüste veya toplu taşıma araçlarında gençlerden yer istemeside tam bir ironi
Hayır da, karı kız atsa ne olacak ki. Çığlıklar atarak sex yapmasınlar brazzers gibi yeterli, öğrenci adam gürültü yapabilir aidat ödemeyebilir bilmem ne diye işkillendiler tamam, karı kız düdükleyecekler diye karşı çıkmak neymiş? Hepsi gay olsa daha mı iyi.
Benim bir evim de öğrencide kirada. Komşular genelde yaşlı, yardım için çocuğu çağırıyolar perde tak alışverişe git falan diye, karşılığında çocuk hep ev yemeği pasta börek yiyor. Bence güzel anlaşma. Sizin komşular yobazın depar atanıymış. Bayrak sallayanıymış.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Mal sizin komşuya düşmez kime verileceği.
Komşuya rahatsızlık mi veriliyor.
Komşu emniyet savcilik kanalıyla sikayetci olur.
Tespit edilirse kiraci evi mahkeme karari ile bosaltir.
1 yillik kalan ay ne kadar ise ev sahibine ödemek zorundadır kiracı.
Komşu killik olarak yapıyorsa eğer. Ona yapacak birsey yok.
Diyeceğiniz tek laf git dava aç![]()
yav he he diip geç senkanuni çerçevenin içinde durdukları sürece hiç bişi olmaz.
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
En iyisin yapmışsınız tebrik ederim bence sorun hasta ruhlu komşularda kendi çocukları çadırda kalıyor herhalde üniversiteye gidince .
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Ben 5 yıldır aile apartmanın da oturuyorum.Sokaktaki tek bekar evi de benim evim.İlk taşındığımda benzer sorunları bende yaşadım laf söz söylemeler,ev sahibini arayip eve giren çıkan belli değil demeler vs.
5 yılın sonunda geldiğimiz nokta : apartmandakilerin gürültülerinden ben şikayetçiyim.Sokağın asfaltı bozuktu dilekçe verdim yeni asfalt yapıldı,beni yönetici yapmak istiyor 3 tane komşumÇocuklar gerçekten efendi tiplerse zamanla alışırlar ama o süreç sıkıntılı olacak biraz
ben 94 98 arasında bursada okudum ve arkadaşlarla ev tuttuk. O zaman böyle problem yaşamadım ki evde pinpon bile oynardık eve sürekli okuldan kız arkadaşlarımız girip çıkardı. Sene 2015 ve öküz efendi kızlarıma bakarlar diyor. Ben lafı yapıştırırdım sen zamanında çok baktın heralde de böyle düşünüyorsun derdim. Herkes sapkın olduğu için diğerlerini de kendisi gibi sanıyorlar.
IN BOOST WE TRUST
İnşallah o öğrenciye daire vermeyenlerin torunu çoçuğu daire bulamasın, el memleketlerde, şehirlerde çoçukları ev vermesinler, sokaklarda kalsın ozaman anlanlaraslında öğrenci adamın zaten önceden bütçesi ayrıdır, sadece hesabını bilemeyip harcayanlar olabiliyor orda dikkat seçmek gerek ama onun dışında apartmanda ne yapsın adam kızı var mış, la öğrenci adam okulda kaçtane kızla birlikte oluyo o adamın kızı sokağa çıkmıyor mu sokakta eğitimsiz adam yok mu, sapık yok mu? Bunlarıda geçtim tv izlemiyor mu bu adamlar tecavüzcü tacizci seri katil tipli sıfatlı insanlar öğrencimi acaba?
Isparta'da okurken öğrenciye daha pahalı sıkıntısını bizde yaşamıştık. Ev buluyoruz arıyoruz ev sahibi geliyor ve geçen diyalog.
hoş geldiniz gençler sizmi tutucaksınız
evet xx bey kısmet olursa biz tutucaz
kaç kişi kalıcaksınız
3 kişiyiz abi
tamam 600 olur size
ilanda 500 yazıyor ama
o aileye olan fiyatı siz adam başı 200 ödersiniz koymaz size
???
4 kişi olsan kira 700 oluyor. bu sekilde saçma sacma düşünceleri vardı insanların. Zaten öğrenci bi geliri yok bişesi yok hala yolma peşindeler.
4 senedir evde kalıyorum bitiyor bu sene çok şükür daha bir kere kapıma çalıp sessiz olun demediler.
Bunun öğrenciymiş memurmuş polismiş alakası yok nasıl yetiştiysen öyle gidersin.
Bu forumda defalarca üst komşu , alt komşu ses yapıyor diye konular açıldı onlar öğrenci değildi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)