User Tag List

Sayfa 7/11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
197 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Üniversite Tercihleri 2015 Genel

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aklı olan kültüre gelmesin okadar söylüyorum yok abi ben gelicem çılgınlık benim göbek adım diyen biri olursada bana ulaşsın en kötü bahçede karşılıklı aglarken çay içeriz. bu sene bitirmem lazımdı 4 senelik bölümü şuan 1.75 sınıf filanım
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

D.Demir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı qatrio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aklı olan kültüre gelmesin okadar söylüyorum yok abi ben gelicem çılgınlık benim göbek adım diyen biri olursada bana ulaşsın en kötü bahçede karşılıklı aglarken çay içeriz. bu sene bitirmem lazımdı 4 senelik bölümü şuan 1.75 sınıf filanım
    benide 1.99 'da bıraktılar kardeş hocaya yalvardım D- yerine D+ verin 2.00 olucak sınıfı geçicem dedim vermedi o yüzden 1100 tl verip yaz okuluna gidiyorum

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerekli hatırlatmalar yapıldı yardım bekleniyor
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

FurkanElsiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lys-3 puanım 300 civarı iken ille de istanbul dışına çıkmayayım diye marmara elektronik haberleşme teknolojisi yazdım. ama son pişmanlık neye yarar diye bir şarkısı var ki Müslüm babanın.. marmara düşüncesi olan arkadaşlara yardımcı olabilirim

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba benımde bır sorum olucak
    halı hazırda ege unı de ogrencıyım
    aynı zamanda lys1 den tercıh yaptım fakat şu anda okudugum bolum lys6 ıle alıyor benım tercıhımde hala aktif öğrenci olarak gözükmem sıkıntı yaratırmı acaba
    teşekkür ederim cevaplarınız için

Karakuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    banada yurt parası falan cart curt iyi bir miktar çıkardılar ama o aşamayı geçtik zaten orası olmazsa nişantaşı ünüversitesi var o yurt haricinde 30 bin kıbrıs bir nebze daha iyi o yüzden seneye eve çıkar büyük oranda masrafı düşürürüm aşağıda bana orda ortam önemli kışın nasıldır soguk olurmu iklimi nasıl ortamı nasıl sıkıcımı falan vb uluslar arası kıbrıs ünüversitesine gidicem havaalanına 15 dk mesafedeymiş orda araba sahibi olmak şartları nasıl falan ingilizce başıma dert açarmı bana bunlar önemli
    Kıbrıs en son tercihin olsun, UKÜ ise yine son tercihin olsun. Hayata küsersin,hiç gerek yok. Bence Nisantaşı yaz geç.
    Real Cars, Real Roads.

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeditepe iletisim fakultesi hakkinda bilgisi olan var mi?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeditepe iletisim fakultesi hakkinda bilgisi olan var mi?
    5 yilda bitirme hayaliniz var ise tercih etmeyin , minimum 7 + yaz okulu cabasi ben 2 sene once girdim hedefim 2023

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akdeniz üniversitesi düşünen varsa bana ulaşabilir .

bu arada benim de bi sorum olucak cevaplayan olursa sevinirim. şuan akdeniz iibf de ekonometri okuyorum . 4 yıllık bi bölüm.bu sene öylesine tekrar sınava girdim . açıktan birde kamu yönetimi okuyim diyorum bu mantıklı olur mu sizce ? bu bölümde 4 yıllık bildiğiniz üzere puanım yetiyo aöf kamu ya .

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Karakuş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kıbrıs en son tercihin olsun, UKÜ ise yine son tercihin olsun. Hayata küsersin,hiç gerek yok. Bence Nisantaşı yaz geç.
    Niçin son tercih herkez aynısını söylüyo
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabayla çok içli dışlıysanız buraya çok takılıyorsanız hangi okul olursa olsun 4 senede bitirme ihtimaliniz yok gençler

speed_blue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbul üniversitesi açıkögretim işletme uzaktan egitimi var dimi
    Alıntı PAUL WALKER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gel gel olmadı birlikte takılırız bende adalet bölününde olucam uluslar arası kıbrıs allah nasip ederse
    Adalet myo ise kıbrısa gitmeye değmez para ortam için gidiyorsan git ama okumak için gel ankarada özel yaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı painkller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kibris konusunda magosa ozellikle bu sene yabanci dil hazirlik okudum itunun kibris kampusunde bilgi verebilirim isteyenlere.
    Yakın doğu ünv gitmek istiyorum ortam felan nasıldır ne gibi sıkıntılar çektiniz yardımcı olursanız sevinirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı ertantamer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adalet myo ise kıbrısa gitmeye değmez para ortam için gidiyorsan git ama okumak için gel ankarada özel yaz
    hedeflerim çok farklı olduğu için kıbrıs ankara yerine direk istanbula geçerdim öbür türlü
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Karakuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Niçin son tercih herkez aynısını söylüyo
    Çünkü 5 yıldır kıbrıs'tayım, iyi bilirim buraları Ortam desen yok, eğlence desen eh işte, orta dereceli. Eğitim zaten ayrı vehamet. Yaşamaktan soğursun, o derece. En güzeli Türkiye'de okumak. İlla Kıbrıs diyorsan da, gel buralarda 1 hafta tatil yap, yaşam şartlarını anla. Hoşuna giderse, gel oku. Ama hiç sanmıyorum hoşuna gideceğini. Hakkınız da hayırlısı olsun inşAllah.
    Real Cars, Real Roads.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Karakuş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çünkü 5 yıldır kıbrıs'tayım, iyi bilirim buraları Ortam desen yok, eğlence desen eh işte, orta dereceli. Eğitim zaten ayrı vehamet. Yaşamaktan soğursun, o derece. En güzeli Türkiye'de okumak. İlla Kıbrıs diyorsan da, gel buralarda 1 hafta tatil yap, yaşam şartlarını anla. Hoşuna giderse, gel oku. Ama hiç sanmıyorum hoşuna gideceğini. Hakkınız da hayırlısı olsun inşAllah.
    o yüzden dedim zaten kıbrısta yaşadığını bildiğim için şuan geleceğimle ilgili planlarımda okul olarak kıbrıs anca yetebiliyo mecburi yeni ortam olmasada mecbur okucam he 7-8 tane plajından birinde de denize girilirse ne mutlu bana anlıcağınız benimki mecburi öbür türlü seneye bir daha sınava gircem bir yılım kayıcak yada nişantaşı psikoloji dicem yıllık 30 bin bayılıcaz ki içime oturur okul mokul okuyamam birde istediğim fakülte için en uygun basamak kıbrıs olduğu için anlıcağınız biraz mecburi durumum

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o yüzden dedim zaten kıbrısta yaşadığını bildiğim için şuan geleceğimle ilgili planlarımda okul olarak kıbrıs anca yetebiliyo mecburi yeni ortam olmasada mecbur okucam he 7-8 tane plajından birinde de denize girilirse ne mutlu bana anlıcağınız benimki mecburi öbür türlü seneye bir daha sınava gircem bir yılım kayıcak yada nişantaşı psikoloji dicem yıllık 30 bin bayılıcaz ki içime oturur okul mokul okuyamam birde istediğim fakülte için en uygun basamak kıbrıs olduğu için anlıcağınız biraz mecburi durumum
    Nişantası ne aman yapma öyle bişey git kıbrısta oku çok daha iyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hukuk düşünüyordun bi ara, Bilgi Üniversitesi düşünürsen İngilizce hazırlık şart ama 4.seviye'ye kadar ondan sonra dilekçe verip hazırlığı bitiriyorsun. Hukuk'ta 1-2 ders dışında Türkçe bölüm fiyatlar pahalı %50 ile 17 bin civarı senelik

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)