Aklı olan kültüre gelmesin okadar söylüyorum yok abi ben gelicem çılgınlık benim göbek adım diyen biri olursada bana ulaşsın en kötü bahçede karşılıklı aglarken çay içeriz. bu sene bitirmem lazımdı 4 senelik bölümü şuan 1.75 sınıf filanım
Aklı olan kültüre gelmesin okadar söylüyorum yok abi ben gelicem çılgınlık benim göbek adım diyen biri olursada bana ulaşsın en kötü bahçede karşılıklı aglarken çay içeriz. bu sene bitirmem lazımdı 4 senelik bölümü şuan 1.75 sınıf filanım
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Gerekli hatırlatmalar yapıldı yardım bekleniyor
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
lys-3 puanım 300 civarı iken ille de istanbul dışına çıkmayayım diye marmara elektronik haberleşme teknolojisi yazdım. ama son pişmanlık neye yarar diye bir şarkısı var ki Müslüm babanın..marmara düşüncesi olan arkadaşlara yardımcı olabilirim
Merhaba benımde bır sorum olucak
halı hazırda ege unı de ogrencıyım
aynı zamanda lys1 den tercıh yaptım fakat şu anda okudugum bolum lys6 ıle alıyor benım tercıhımde hala aktif öğrenci olarak gözükmem sıkıntı yaratırmı acaba
teşekkür ederim cevaplarınız için
yeditepe iletisim fakultesi hakkinda bilgisi olan var mi?
Experience is what you get when you don't get what you want.
akdeniz üniversitesi düşünen varsa bana ulaşabilir .
bu arada benim de bi sorum olucak cevaplayan olursa sevinirim. şuan akdeniz iibf de ekonometri okuyorum . 4 yıllık bi bölüm.bu sene öylesine tekrar sınava girdim . açıktan birde kamu yönetimi okuyim diyorum bu mantıklı olur mu sizce ? bu bölümde 4 yıllık bildiğiniz üzerepuanım yetiyo aöf kamu ya .
Arabayla çok içli dışlıysanız buraya çok takılıyorsanız hangi okul olursa olsun 4 senede bitirme ihtimaliniz yok gençler![]()
Çünkü 5 yıldır kıbrıs'tayım, iyi bilirim buralarıOrtam desen yok, eğlence desen eh işte, orta dereceli. Eğitim zaten ayrı vehamet. Yaşamaktan soğursun, o derece. En güzeli Türkiye'de okumak. İlla Kıbrıs diyorsan da, gel buralarda 1 hafta tatil yap, yaşam şartlarını anla. Hoşuna giderse, gel oku. Ama hiç sanmıyorum hoşuna gideceğini. Hakkınız da hayırlısı olsun inşAllah.
Real Cars, Real Roads.
o yüzden dedim zaten kıbrısta yaşadığını bildiğim için şuan geleceğimle ilgili planlarımda okul olarak kıbrıs anca yetebiliyo mecburi yeni ortam olmasada mecbur okucam he 7-8 tane plajından birinde de denize girilirse ne mutlu bana![]()
anlıcağınız benimki mecburi öbür türlü seneye bir daha sınava gircem bir yılım kayıcak yada nişantaşı psikoloji dicem yıllık 30 bin bayılıcaz ki içime oturur okul mokul okuyamam birde istediğim fakülte için en uygun basamak kıbrıs olduğu için anlıcağınız biraz mecburi durumum
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)